Op welke eSports-titels moet je wedden?

Esports

2023-02-02

Ethan Tremblay

De esports-wereld breidt zich dagelijks uit naarmate meer mensen naar de games kijken en eraan deelnemen. Door de uitbreiding van esports-evenementen heeft een ander bedrijf zich echter aangepast om de laatste trends bij te houden. Esports-weddenschappen zijn net beschikbaar binnen de gokwereld, dus enthousiaste spelers, gamers en gokkers kunnen mogelijk geld verdienen aan hun favoriete evenementen. Als u geïnteresseerd bent om te wedden op eSports, volgt hier een lijst met de beste eSports die nu het populairst zijn in deze sector.

Op welke eSports-titels moet je wedden?

Counter-Strike: wereldwijd offensief (CS: GO)

Zonder enige twijfel is CS:GO een van de beste eSports om op te wedden. Spelers in deze FPS schreeuwen om virtuele glorie in deze online multiplayer-shooter-arena. Sinds de release in 2012 heeft GS: GO gamers urenlang plezier bezorgd.

Het heeft de grootste eSports-markt voor wapenskins en wordt regelmatig verbeterd via patches. Er zijn jaarlijkse grote toernooien zoals IEM Katowice, ESL One Rio de Janeiro, DreamHack Anaheim en ESL One Cologne.

De prijzenpotten van deze toernooien bedragen consequent meer dan een miljoen dollar en trekken meer dan een miljoen mensen aan. Het is geen verrassing dat Counter-Strike: Global Offensive zo succesvol is geweest. Seizoenen eindigen niet; daarom gaat het plezier het hele jaar door.

League of Legends (LoL)

Een van de vele redenen League of Legends (LoL) is uitgegroeid tot een van de beste eSports ter wereld is de boost voor de gokindustrie. Hoewel het het populairst is in Azië, heeft het meer dan acht miljoen gebruikers over de hele wereld. Het prijzengeld voor de officiële LoL eSports League is maar liefst $80 miljoen waard.

Plicht

Call of Duty scoort consequent hoog onder de beste eSports-weddenschappen waarop geld kan worden ingezet. Sinds de introductie ongeveer 20 jaar geleden heeft deze game een ongelooflijke schare fans verzameld. Niemand had toen kunnen vermoeden welk enorm succes deze titel uiteindelijk zou krijgen.

Tot nu toe zijn er meer dan 400 miljoen exemplaren van de game verspreid. Het niveau van competitie bij professionele eSports-toernooien is echter ongekend.

De belangstelling voor competitieve multiplayer begon met Call of Duty 4: Modern Warfare en is sindsdien alleen maar gegroeid. De ontwikkelaar van de game, Activision, heeft een Call of Duty League met 12 teams uitgebracht, gemodelleerd naar de populaire Overwatch League.

Valorant

Valorant van Riot Games, een first-person hero shooter die in 2020 werd uitgebracht, won al snel aan populariteit, vooral bij weddenschappen op eSports. De VALORANT Champions Tour is een reeks toernooien met drie niveaus: de VALORANT Challengers, de VALORANT Masters en de VALORANT Champions.

Momenteel wordt er gewerkt aan een mobiele versie van Valorant, het platform van Riot Games voor weddenschappen op de meest populaire eSports-games. Vanwege de focus op mobiele spelers, wordt verwacht dat deze game zijn positie als marktleider op het gebied van eSports-weddenschappen zal behouden of vergroten.

PuntA 2

Wat betreft de beste eSports om op te wedden, staat Dota 2 op de meeste sites op nummer twee. De hele prijzenpot onderscheidt deze game van zijn concurrenten op de eSports-markt. Maar er is een breed scala aan beloningen beschikbaar, afhankelijk van je status. De enorme prijzenpot kan grotendeels worden gefinancierd door fans die de in-game battle pass kopen.

De collectie heeft een breed scala aan inhoud, zoals speelbare personages, skins, uitdagingen en meer. Prijzengeld is goed voor 25% van het compendium en bedroeg de afgelopen jaren meer dan 34 miljoen dollar.

Fortnite

Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening moet houden bij het bespreken De levensvatbaarheid van Fortnite als eSport. Er is meer geld verdiend door de beste Fortnite-spelers dan in enige andere nieuwe eSport.

Meer mensen hebben geld gewonnen op Fortnite dan op welke andere eSport dan ook. Meer dan 250 miljoen spelers hebben zich op alle platforms aangemeld voor de game.

Starcraft II

Dit strategiespel bestaat al een tijdje. Toch, ondanks zijn leeftijd, StarCraft II heeft zijn populariteit in de eSports-scene behouden als een van de beste esports-weddenschappen. Het wordt zelden op televisie vertoond en de meeste spelers komen uit Zuid-Korea. De ESL Pro Tour Starcraft II-prijs is meer dan $ 4 miljoen. Het is enorm populair omdat het een groot aantal gokkers van over de hele wereld aantrekt.

Laatste gedachten

Andere eSports, zoals Apex Legends, een Battle Royale-game, groeien. De populariteit van deze spellen stijgt sinds velen online goksites voor eSports neem ze op hun platformen op.

eSports kan een leuke manier zijn om geld te verdienen en is onderzocht voor opname in de Olympische Spelen. Bovenstaande zijn de beste eSports om op te wedden. Sommige zijn populair omdat ze al lang bestaan, terwijl andere populair zijn omdat ze goed zijn. Deze eSport-competities voegen iets belangrijks toe aan traditioneel spelgedrag, waardoor het mogelijk wordt om geld te verdienen door te wedden op eSports.

Laatste nieuws

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen
2023-03-30

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen

Nieuws