Gidsen

De eSports-gamingindustrie is de afgelopen twee tot drie jaar enorm populair geworden. Een van de belangrijkste redenen voor de toenemende populariteit is de Covid-19-pandemie die de wereld trof. De pandemie heeft geleid tot de annulering van tal van reguliere sportevenementen. Bijgevolg werd eSports de beste optie, aangezien de evenementen in die tijd online konden doorgaan. Veel gokkers schakelden ook over op punteren op eSports naarmate de markten voor sportweddenschappen slonken.

Veel spelers en gokkers zijn nog relatief nieuw in esports-weddenschappen. De leercurve kan echter een beetje steil zijn en kan voor gokkers zeer hoge kosten met zich meebrengen. In plaats van dat spelers alles onderweg uitzoeken terwijl hun geld op het spel staat, kunnen ze esports-weddenschappen gebruiken.

Beste gidsen voor esports-weddenschappenSoorten gidsenWoordenlijst voor Esports-weddenschappen
Arbitrage Betting

Ervaren gokkers zijn altijd op zoek naar technieken en andere manieren die ze kunnen gebruiken om weddenschappen voor hen zo risicoloos mogelijk te maken en hun winsten te garanderen. Een van deze technieken is arbitrageweddenschappen, die behoorlijk populair worden in de esports-weddenschappen. De werking van arbitrage esports-weddenschappen is vrij eenvoudig. Het is echter een beetje lastig om arbitrageweddenschappen effectief te gebruiken, vooral als je een beginner bent. 

Toon meer...
Beginnersgids

De afgelopen jaren is de populariteit van eSports in een ongekend tempo gegroeid. In feite concurreren eSports-toernooien nu gunstig met reguliere sportevenementen. Wil je wedden op eSports? Als je ja antwoordt, geeft deze gids je alle benodigde informatie zodat je je eerste weddenschap kunt plaatsen op een professionele League of Legends-, StarCraft II-, Dota 2-wedstrijd of een ander eSport-evenement dat je leuk vindt. 

Toon meer...
Betting Picks

Als je al heel lang op esports gokt, heb je waarschijnlijk een idee over wat de keuze voor esports-weddenschappen is. Aan de andere kant, als je een beginnende esports-gokker bent en net de term hebt ontdekt, heb je er waarschijnlijk heel veel vragen over. Ongeacht op welk ervaringsniveau u zich bevindt in esports-weddenschappen, als u meer wilt weten over esports-weddenschappen, dan bent u hier aan het juiste adres. 

Toon meer...
Crypto Betting

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat er een nieuw modewoord op internet circuleert. We hebben het over crypto of cryptocurrencies. Talloze mensen beweren dat het the next big thing is. Crypto belooft een revolutie teweeg te brengen in hoe we denken over geld of fiat-valuta's. Vanwege alle voordelen die cryptocurrencies bieden in de financiële wereld, zijn veel mensen ze gaan gebruiken om met elkaar transacties uit te voeren of waarde met elkaar uit te wisselen. 

Toon meer...
Esport Spel Genres

Ongeveer tien jaar geleden had niemand gedacht dat competitieve sporten verder zouden gaan dan traditionele sportevenementen. Nu esports-gaming de game-industrie stormenderhand verovert, lijdt het geen twijfel dat deze games gunstig kunnen concurreren met conventionele sporten. Maar wat is een esports-game precies? Welke esports-genres zijn er? Waarom is het belangrijk om ze te kennen om te wedden?

Toon meer...
Gokken Uitgelegd

Volgens gegevens vond de eerste officiële videogamecompetitie plaats op 19 oktober 1972. De wedstrijd was gebaseerd op een videogame genaamd Spacewar en vond plaats aan de Stanford University. Het werd de Intergalactic Spacewar Olympics genoemd. De prijs was een eenjarig abonnement op Rolling Stone, dat Bruce Baumgart, Tovar en Robert E Maas wonnen.

Toon meer...
Hoe te Spelen

In deze gids voor eSports-weddenschappen kom je alles te weten over wedden op elektronische sporten. Blijf ook op de hoogte om erachter te komen welke de beste videogamegenres en videogametitels zijn om op te wedden, evenals tips voor eSports-weddenschappen. Het lijdt geen twijfel dat de eSports-industrie een exponentiële groei doormaakt. Met de komst van de pandemie bloeide eSports-weddenschappen op, en vandaag is het de snelstgroeiende vorm van wedden. Volgens een rapport uit 2019 van Chris Grove, een ondernemer uit de gokindustrie uit Las Vegas, bedroeg het totale geld dat in 2020 werd ingezet rond grote eSports-titels wereldwijd ongeveer $ 12,9 miljard, terwijl het aantal eSports-gokkers wereldwijd ongeveer 6,5 miljoen bedroeg. De komst van de pandemie, en bijgevolg het stopzetten van live-wedstrijden, moet de cijfers hebben doen exploderen.

Toon meer...
Live Betting

Sinds Covid uitbrak en conventionele sportevenementen begonnen te sluiten, schakelden gokkers over op live esports-weddenschappen omdat alleen esports-evenementen online konden plaatsvinden. Een andere reden voor de populariteit van live esports-weddenschappen is dat het super spannend is om weddenschappen te plaatsen op een live esports-wedstrijd waarbij situaties binnen enkele seconden veranderen.

Toon meer...

Mobile Betting

Beste gidsen voor esports-weddenschappen

Beste gidsen voor esports-weddenschappen

Er zijn ook gokgidsen beschikbaar voor ervaren of ervaren gokkers die hun strategieën willen verbeteren. De gidsen zijn beschikbaar voor bijna alle esports die op goksites worden aangeboden.

Iets om op te merken is dat niet alle gokgidsen voor esports voor iedereen effectief zijn. Sommige kunnen zelfs misleidende informatie bevatten. Het is dus essentieel voor spelers om hun gidsen alleen van gerenommeerde bronnen te betrekken. De spelers moeten ook selectief zijn met betrekking tot welke gids ze moeten volgen.

Onderzoek is handig bij het kiezen van de beste esports-gidsen. Verschillende esports-evenementen bieden meestal verschillende weddenschappen op dezelfde game of hetzelfde toernooi. Het kiezen van de juiste kan een beetje verwarrend zijn, vooral voor nieuwelingen. Sommige gokkers zijn zich misschien niet eens bewust van sommige soorten weddenschappen die geschikt zijn voor hun gokstrategieën. Goed onderzoekswerk kan een speler helpen bij het kiezen van weddenschappen met de meeste kans op een positief resultaat.

Esports-gidsen kunnen gokkers ook helpen betere voorspellingen te doen. Dat komt omdat het gokkers in staat stelt om meer te weten te komen over de teams of spelers. Dat omvat hun prestatiegeschiedenis en huidige vorm. Dergelijke informatie kan helpen bij het verbeteren van gokbeslissingen.

Het doorlezen van handleidingen is een belangrijk onderdeel van de due diligence-inspanningen van elke speler. Gidsen voor Esports-weddenschappen bieden niet alleen algemene informatie, maar helpen gokkers ook om effectieve gokstrategieën te bedenken. Meer weten over esports-teams of -spelers en hun prestaties maakt het gemakkelijker om nieuwe strategieën te formuleren, vooral hoe en wanneer te wedden.

Redenen om een gids te gebruiken bij het wedden op esports

Wedden op eSports kan behoorlijk uitdagend zijn, laat staan dat je weet welke weddenschappen je moet plaatsen. Gidsen zijn vooral handig voor nieuwelingen die geen duidelijk idee hebben hoe ze op esports moeten wedden.

Een andere belangrijke reden is om tijd te besparen. Het gebruik van een gokgids kan de tijd die spelers aan onderzoek besteden, minimaliseren. Ze hoeven alleen te volgen wat er in de gids staat. Ze moeten er echter voor zorgen dat ze betrouwbare gokgidsen van betrouwbare bronnen gebruiken.

Gidsen voor esports-weddenschappen kunnen ook van pas komen voor personen die niets weten over esports of wedden in het algemeen. Met andere woorden, gidsen voor esports-weddenschappen kunnen helpen om een gebrek aan kennis te dekken.

Beste gidsen voor esports-weddenschappen
Soorten gidsen

Soorten gidsen

Er zijn vier hoofdtypen esports-wedgidsen, die elk verschillende voordelen bieden. Hieronder volgt een korte beschrijving van elk van hen.

 • Handleidingen: De handleidingen zijn over het algemeen ontworpen om betere spelers te helpen bij het algemene proces van het vinden en plaatsen van een weddenschap. Ze zijn meestal in een stap-voor-stap formaat. Een gokker die bijvoorbeeld niet weet hoe hij toegang moet krijgen tot de esport-sectie op een goksite of weddenschappen kan plaatsen op een esport-game, kan de handleidingen raadplegen.
 • Strategiegidsen: Zoals de naam al doet vermoeden, zijn strategiegidsen ontworpen om gokkers te helpen bij het kiezen van effectieve esports-wedstrategieën. Veel verschillende gokstrategieën voor esports maken het een uitdaging om de juiste te selecteren, waardoor strategiegidsen essentieel zijn.
 • uitleg: Toelichtingen zijn handleidingen die bedoeld zijn om informatie te geven. Ze zijn bedoeld om gokkers te helpen een beter begrip te krijgen van alles wat er is met betrekking tot esports-weddenschappen. De gokkers kunnen de kennis vervolgens gebruiken om beter geïnformeerde gokbeslissingen te nemen.
 • Kansengidsen: Esports odds-gidsen zijn ontworpen om gokkers te helpen de kansen te begrijpen die worden aangeboden voor esports-games. De gidsen kunnen hen ook helpen begrijpen hoe ze odds kunnen combineren en wat de voordelen en risico's zijn van het combineren van odds. Odds-gidsen kunnen spelers ook helpen bij het kiezen van de juiste odds.
Soorten gidsen
Woordenlijst voor Esports-weddenschappen

Woordenlijst voor Esports-weddenschappen

 • Inzet van 3: Dit is een populair formaat in esports waarin een winnende weddenschap wordt beslist in drie rondes of kaarten. De speler of het team dat twee rondes of kaarten wint, wordt de winnaar.
 • Boekhouder: Bookie is een informele term voor een bookmaker. Sportsbook, of aanbieder van sportweddenschappen, kan ook worden gebruikt.
 • Exclusieve esports-bookmaker: Dat verwijst naar een bookmaker die alleen esports-weddenschappen aanbiedt. De bookmaker biedt geen weddenschappen aan op conventionele sporten.
 • Bankroll: Bankroll verwijst naar het geld van spelers op hun wedaccounts, dat ze naar eigen goeddunken kunnen gebruiken om te wedden.
 • Toevallige gokker: Een casual punter is een speler die voornamelijk voor de lol inzet en geen strategieën gebruikt bij het wedden.
 • Eerste bloed weddenschap: Een type weddenschap dat uniek is voor online wedden op e-sport waarin gokkers kunnen wedden op welk team of welke speler de eerste kill zal scoren in een schiet- of gevechtsspel.
 • Als weddenschappen: Dit zijn speciale soorten weddenschappen die alleen geldig zijn als aan verschillende vooraf bepaalde voorwaarden is voldaan.
 • In-play weddenschappen: Dat is wanneer een speler een weddenschap plaatst op een wedstrijd nadat deze al is begonnen. De beschikbaarheid van dergelijke weddenschappen verandert meestal regelmatig tijdens het spel, en dat geldt ook voor de kansen.
 • Kaart winnaar weddenschap: Dat is een weddenschap die wordt geplaatst op een team dat een individuele kaart wint in een relevante esport-wedstrijd.
 • Volgende kill-weddenschap: Een esport-weddenschap geplaatst op een team om de 'next kill' te scoren in een relevante esport-game.
 • Geen acties: Een markt of selectie komt te vervallen, waardoor alle gokkers hun loon terugkrijgen.
 • Rechtstreekse weddenschap: Dat is een weddenschap op de uitkomst van a competitie of toernooi Als geheel.
 • Huiden wedden: Een ongewoon type esports-weddenschappen waarbij gokkers hun esports-in-game-items inzetten.
 • Waarde inzet: Dat is een weddenschap met een waarschijnlijker resultaat dan de kansen suggereren, meestal volgens het begrip van de gokker.
 • Odds formaat: Dat is hoe de kansen worden gepresenteerd, zoals in decimaal-, breuk- of geldlijnformaten.
Woordenlijst voor Esports-weddenschappen