Casumo Esports vernieuwt zijn bonusaanbiedingen

Nieuws

2022-08-25

Casumo Esports, eigendom van en beheerd door Casumo Services Limited, is een van de meest populaire eSport-weddenschappen. Een van de belangrijkste redenen voor zijn goedkeuring is dat het een indrukwekkend scala aan eSports-wedmarkten biedt. Bovendien heeft de gokaanbieder een licentie in verschillende jurisdicties, waardoor het niet alleen beschikbaar is voor gokkers uit alle hoeken van de wereld, maar ook een vertrouwde eSports-gamesite

Casumo Esports vernieuwt zijn bonusaanbiedingen

Het gokbedrijf heeft de laatste tijd echter te maken gehad met verschillende uitdagingen, waarvan de meeste voortkomen uit de toegenomen concurrentie in de branche. In een poging om zich te onderscheiden van de concurrentie, heeft het bedrijf een reeks nieuwe bonusaanbiedingen uitgerold en tegelijkertijd bestaande verbeterd.

Aanmeldingsbonus

De aanmeldingsbonus is de belangrijkste stimulans die wordt gebruikt door Casumo om nieuwe gokkers naar hun platform te trekken. De aanmeldingsbonus, ook wel welkomstbonus genoemd, was relatief minder dan wat zijn concurrenten bieden. Als gevolg hiervan zag Casumo Services Limited het het beste om zijn aanbod te verbeteren en een stap verder te gaan om het beter te maken dan de meeste experts als de industriestandaard beschouwen.

In juli 2022 maakte Casumo zijn welkomstbonus aanbieding van 100% van de eerste storting voor alle nieuwe gokkers. Deze bonus was echter gemaximeerd op £ 100. De bonus kan worden gebruikt om te wedden op vrijwel alle eSport-wedmarkten die op het platform worden aangeboden. De nieuwe aanmeldingsbonus wordt geleverd met een inzetvereiste van slechts x30.

Het claimen van de bonus is nu net zo eenvoudig als je aanmelden, de juiste stappen volgen, de bonus activeren en niet minder dan £ 10 storten. De bonus wordt dan direct op de bonusrekening gestort. Iets om op te merken is dat het bedrag van de welkomstbonus kan variëren in de landen waar de Casumo-gokaanbieder actief is.

Tweede stortingsbonus

De seconde stortingsbonus is een van de nieuwe bonusaanbiedingen voor Casumo eSports. De gokaanbieder is een van de weinige in de branche die zo'n bonus aanbiedt voor eSports-weddenschappen. Het aanbod is bedoeld om nieuwe gokkers te verleiden die misschien geen geluk hebben gehad om hun geluk te blijven beproeven door nog een storting te doen. Het bonusbedrag is zelfs beter dan de welkomstbonus. 

Gokkers kunnen 100% van hun storting krijgen, met een maximum van £300. De inzetvoorwaarden zijn echter vergelijkbaar met die van de welkomstbonus. De bonusaanbieding vervalt ook binnen 30 dagen na toekenning.

Kansen worden verhoogd

Een andere enigszins onconventionele bonus, die meestal gebruikelijk is op de beste eSports-weddenschappen, geïntroduceerd op de Casumo eSports-wedsite, zijn verhoogde kansen. Idealiter verwijzen verhoogde kansen naar de kans dat een wedstrijd wordt verhoogd voor bepaalde kansen, wat resulteert in verhoogde potentiële winsten. Het aanbod wordt toegekend aan gokkers die specifieke weddenschappen plaatsen op specifieke wedstrijden die in aanmerking komen voor de boost.

Verbeterde kansen worden alleen voor beperkte perioden aangeboden. Fondsen van andere bonusaanbiedingen kunnen niet worden gebruikt om weddenschappen te plaatsen op wedstrijden met verhoogde kansen. Verhoogde kansen kunnen ook geen deel uitmaken van een geaccumuleerde e-Sports-weddenschap.

Gewijzigde bonusvoorwaarden

Naast het introduceren van nieuwe bonusaanbiedingen en het verbeteren van enkele bestaande, heeft Casumo Services Limited ook de bonusvoorwaarden herzien. Wekkers kunnen bijvoorbeeld alleen bonussen ontvangen als ze kunnen worden herleid tot de originele affiliate-link die voor de aanbiedingen is verzonden. In de meeste gevallen zijn acceptabele gelieerde links toegankelijk via forums, het delen van links, e-mailverwijzingen en goedgekeurde gelieerde websites. De gebruikersaccounts moeten ook worden geverifieerd voordat de bonussen kan worden toegekend.

Wat zijn de effecten van de veranderingen geweest?

Volgens het management van Casumo waren de veranderingen positief en leveren ze de verwachte resultaten op, zij het in een traag tempo. Deze stimulans zal meer gokkers naar de website trekken en, met de tweede stortingsbonus, ervoor zorgen dat nieuwe gokkers op lange termijn loyale klanten worden.

Casumo Services Limited wijt de langzame toename van de acquisitie van nieuwe klanten aan het gebrek aan kennis over de laatste aanbiedingen. De bonusaanbiedingen zijn relatief nog te nieuw om een grote impact te hebben. Het bedrijf is echter optimistisch dat zijn marketingstrategieën zullen werken en zijn marktaandeel in de eSports-gokindustrie zullen helpen vergroten.

Andere Casumo-marketingstrategieën

Het introduceren van nieuwe bonusaanbiedingen was niet alleen de marketingstrategie van Casumo. Een ander kanaal waar ze constant aan werken is affiliate marketing. Casumo heeft de commissies die hun aangesloten marketeers bieden aanzienlijk verhoogd, waardoor ze worden verleid om nog meer te werken om verkeer naar de goksite te leiden. Het huidige commissietarief gaat tot wel 45% van de stortingen die worden gedaan voor meer dan 41 klanten die deponeren per maand.

De andere strategie omvat gebruikersverwijzingen, waarbij gebruikers aantrekkelijke bonussen krijgen voor elke deponerende gebruiker die ze naar de goksite verwijzen. Idealiter maakt dat alle bestaande gebruikers potentiële marketeers van het bedrijf. Helaas heeft het bedrijf nog geen informatie vrijgegeven over de effectiviteit van zijn affiliate marketingstrategie. Echter, te oordelen naar de opwinding in de meeste Casumo-forums, lijken aangesloten marketeers goed verleid om voor de commissies te werken.

Laatste nieuws

Rainbow 6 weddenschappen: de ultieme gids
2023-03-23

Rainbow 6 weddenschappen: de ultieme gids

Nieuws