Top Dota 2 goksites 2024

Dota 2 is een van die videogames met een aanzienlijke aanhang. Tegenwoordig (vanaf 2021) maken miljoenen spelers over de hele wereld contact met elkaar om een eerlijk deel van de gameplay te krijgen. In feite spelen elke maand minstens 10 miljoen mensen dit spel. De game heeft een schat aan toernooien en competities waar spelers aan kunnen deelnemen.

Hoewel de wedstrijden op het hoogste niveau worden georganiseerd door Valve, ondersteunt de game ook veel amateur- en professionele toernooien over de hele wereld. Naast de talrijke toernooibekers ondersteunen ze een regulier seizoen voor elke regio. Maar wat is Dota 2 precies en waar gaat het over?

Top Dota 2 goksites 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dota 2 wedden 2024 : alles wat je moet weten

Dota 2 is een product van Valve Corporation, een bekend bedrijf in de wereld van eSports. Deze online gevechtsarena voor meerdere spelers is het zelfstandige vervolg op Dota, een door de community gemaakte Warcraft III-mod.

De gameplay van Dota 2 draait om geavanceerde, op hulpbronnen gebaseerde eenheden, helden genaamd, die strijden met door spelers bestuurde eenheden van de tegenstander, meestal in verschillende combinaties en tegen een computergestuurd vijandelijk team of een andere menselijke speler.

De gameplay

Bij een Dota 2-wedstrijd zijn twee partijen met vijf spelers betrokken en het doel van het spel is om de Ancient van de tegenstander te vernietigen. De Ancient is een groot bouwwerk in de basis van de tegenstanders, en spelers moeten het aanvallen en er doorheen vechten voordat ze het kunnen vernietigen.

Het eerste team dat de Ancient bereikt, moet het vernietigen om het spel te winnen. Het spel kan ook worden gewonnen wanneer de op tijd gebaseerde "jungle"-doelen zijn voltooid.

Merk op dat Dota 2 een spel is waarin het voor één persoon bijna onmogelijk is om alleen te winnen. Het vergt vaardigheid, timing en teamwork om als winnaar uit de bus te komen. De populariteit van het spel als kijksport komt voort uit de tactische diepgang, het gebruik van het vermogen van elke speler en het constante heen en weer dat onvoorspelbaarheid in elke wedstrijd creëert.

Het genre van Dota 2

Zoals eerder vermeld, is Dota 2 een MOBA-videogame (multiplayer online battle arena). Het MOBA-genre is een van de meest populaire genres op pc-games van vandaag, waar miljoenen mensen over de hele wereld van genieten.

Met meer dan 100 helden om uit te kiezen, biedt deze videogame veel speelstijlen voor spelers die het slagveld willen domineren en op zoek zijn naar competitieve multiplayer-gameplay in hun favoriete genre. De helden kunnen worden ontgrendeld en gekocht met in-game valuta of echt geld.

Wedden op Dota 2

Dota is een van de meest populaire esports wereldwijd. Met miljoenen mensen die livestreams bekijken en het spel spelen, is het geen wonder dat mensen van over de hele wereld geïnteresseerd zijn in wedden op Dota 2-wedstrijden. Niet veel gokkers weten echter hoe ze op dit spel moeten wedden. De eerste stap is om enkele basisprincipes te leren over waarom u uw geld in wedstrijden wilt investeren.

Waar te wedden op Dota 2

Er zijn veel sportsbooks waar je op Dota 2 kunt wedden. Om de . te vinden beste online sportboek, moet u rekening houden met uw behoeften en voorkeuren. Factoren zoals hoe vaak u speelt en wat voor soort weddenschappen u wilt plaatsen, kunnen allemaal van invloed zijn op uw beslissing.

Sommige mensen willen misschien een online sportsbook met een uitstekende interface kiezen, terwijl anderen misschien meer geïnteresseerd zijn in het aantal weddenschappen dat ze per dag kunnen plaatsen.

Hoe plaats je een weddenschap op Dota 2

Er is een breed scala aan manieren om uw weddenschappen op Dota 2 te plaatsen. U kunt de winnaars kiezen op basis van uw eigen strategie, of u kunt Bet The Favorites gebruiken, een intelligente bot die automatisch gebruikersvoorkeuren verzamelt, een team kiest, en plaatst een weddenschap dienovereenkomstig. Het enige dat u hoeft te doen, is uw accountgegevens door te geven en de bot de rest te laten doen.

Waarom is Dota populair?

Dota 2 is een van de populairste esports-games ter wereld. Het is een essentieel onderdeel van de industrie geworden, met miljoenen fans die afstemmen op serieuze concurrentie op het scherm. Sinds de release is deze game uitgegroeid tot een van de meest populaire eSports-games ter wereld.

De populariteit is in de loop van de tijd toegenomen en het is nu een van Valve's meest gespeelde games aller tijden. Tegenwoordig (vanaf 2021) zijn er veel Dota 2-toernooien waar spelers de hoorns sluiten. In dit spel nemen spelers de rol aan van een opgeroepen held die vecht tegen tegenstanders die verschillende eenheden en gebouwen op een kaart gebruiken om territorium te winnen. Het belangrijkste doel is om het hoofdgebouw van het andere team te vernietigen.

internetgemeenschap

De internetgemeenschap van Dota 2 bestaat uit diverse mensen, variërend van professionele en amateurspelers tot fans. Ze komen van over de hele wereld en hebben verschillende achtergronden, interesses en spelniveaus. T

hij zorgt voor een breed scala aan interacties binnen de gemeenschap die nieuwe perspectieven kunnen opleveren over hoe mensen over het spel denken. De gemeenschap is ook niet homogeen, met zichtbare verschillen in leeftijd, geslacht, ras, seksuele geaardheid, enz.

Hoe wordt competitieve Dota 2 gespeeld?

De game-industrie is de afgelopen jaren drastisch veranderd en een van de belangrijkste veranderingen is te danken aan het internet en betaalbare gaming-pc's. Met internet hoef je geen fysieke gamezone meer te bezoeken om Dota 2 te spelen. Dat maakt de game populair.

Als je geen gaming-pc hebt, hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt de game in de cloud spelen. U kunt uw smart-tv, een computer of een mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone, gebruiken. Zorg ervoor dat uw apparaat voldoende RAM heeft om het spel soepel te laten verlopen. Daarnaast heb je een betrouwbare internetverbinding nodig. En vergeet niet je muis en toetsenbord onder de knie te krijgen.

Redenen waarom wedden op Dota 2 zo spannend is:

Wist je dat Dota 2 de meest gespeelde game op Steam is? Nou, dat is waar. Spelers houden om vele redenen van dit spel:

 • Eenvoudig spel: De eenvoudige gameplay van de game spreekt spelers aan omdat ze competitief of nonchalant kunnen spelen. De meeste spelers willen niet iets dat veel tijd en hersens kost om onder de knie te krijgen.
 • Competitieve scène: De competitieve scene van Dota 2 is iets waar spelers van houden omdat het erg intens en leuk is om naar te kijken. Daarnaast zijn er elk jaar tal van toernooien waar de winnaars enorme prijzen krijgen.
 • Makkelijk om binnen te komen: Dota 2 heeft geen verborgen kosten of betaalmuren, waardoor het zo toegankelijk is voor spelers uit alle lagen van de bevolking.
 • Prijzen: Dota 2 is de afgelopen jaren populair geworden onder eSports-fans vanwege de enorme prijzenpotten die worden gegenereerd door The International-toernooien.

Is er een DOTA 2-kampioenschap?

De Dota 2 World Cup, ook wel bekend als De internationale, is een jaarlijks internationaal toernooi met 18 nationale teams. Het is een van de meest populaire jaarlijkse eSports-evenementen ter wereld.

Dota Major Championships is een ander populair Dota 2 esport-evenement waar gokkers graag hun weddenschappen op plaatsen.

De eerste Dota 2 World Cup werd gehouden in 2011 en werd voor het eerst georganiseerd door Valve Corporation, een Amerikaans bedrijf dat softwareproducten ontwerpt en eigenaar is van de rechten op zijn games.

De eerste finales werden gehouden op Gamescom in Keulen, Duitsland. De Dota 2 World Cup is sinds de oprichting een enorm succes geworden. Het trekt miljoenen kijkers over de hele wereld.

Top ranking Dota 2-toernooilanden ter wereld

Vraagt u zich af wat de toplanden van de Dota 2 World Cup zijn? Nou, eigenlijk kan dit een nogal raadselachtige vraag zijn, aangezien er in totaal 18 teams zijn uit verschillende landen over de hele wereld.

De ranglijst wordt echter vastgesteld door Valve Corporation na overweging van meerdere factoren, zoals het aantal deelnemers aan het toernooi, het toegekende prijzengeld en de geschiedenis van het team. Op basis van dergelijke factoren zijn enkele van de best gerangschikte landen (of regio's) in het toernooi de volgende:

 • China
 • Zuid-Amerika
 • Noord Amerika
 • West-Europa
 • Oost-Europa
 • Zuid-Oost Azië

Is The International een groot toernooi?

De Dota 2 World Cup is een toernooi van twee weken dat elk jaar in een ander land wordt georganiseerd. De World Cup biedt een prijzenpot van miljoenen dollars en trekt 's werelds beste professionele teams en spelers van over de hele wereld.

Het toernooi is een van de meest prestigieuze esports-competities en de meest bekeken eSport-ontmoetingen ter wereld. Het is pas tien jaar geleden dat de wedstrijd werd ingehuldigd.

Toch kan de populariteit van het toernooi niet worden onderschat als de prijzen die tijdens het toernooi te winnen zijn, iets te bieden hebben.

Wedden op de Dota 2 World Cup wordt steeds populairder bij mensen die op zoek zijn naar weddenschappen met een hoog rendement en een laag risico die een grotere kans bieden om te winnen zonder al te veel geld te riskeren, in tegenstelling tot traditionele sportweddenschappen.

Dota 2 World Cup goktips

Als je merkt dat je moeite hebt met het maken van een weddenschap, dan zijn hier een paar tips om je te helpen:

 • Bekijk de odds van meerdere bookmakers om te zien wie de beste aanbiedingen heeft
 • Maak een gedetailleerde analyse van de prestaties van elk team (vorm, onderlinge confrontatie, enz.) voordat u uw weddenschap plaatst
 • Speel verantwoord en zet alleen in wat u zich kunt veroorloven te verliezen
 • Bekijk livestreams om te weten hoe de wedstrijden verlopen, zodat u uw weddenschappen kunt wijzigen

De beste Dota 2-wedteams

In deze esports-game kunnen spelers worden ingedeeld op basis van hun vaardigheidsniveau en plaats in de ranglijst. Een van de belangrijkste aspecten van ranking is bepalen wie de meest bekwame spelers in de geschiedenis van Dota 2 zijn.

De beste Dota 2 spelers en teams aller tijden worden vaak besproken, maar sommige opmerkelijke namen komen bijna altijd op de lijst van mensen. De volgende spelers worden algemeen beschouwd als een van de beste in de geschiedenis van de sport.

 • Dendi
 • Arteezy
 • Sumail "Suma1L" Hassan
 • Clemens "Puppey" Ivanov
 • Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi
 • Syed Sumail Hassan
 • Johan "N0tail" Sundstein
 • Wonder-
 • Puppy
 • Peter Dager (PPD)

Beste teams op Dota 2 World Cup

Dit zijn de winnaars sinds het begin van het toernooi.

 • 2011- Natus Vincere
 • 2021- Invictus Gaming
 • 2013- Alliantie
 • 2014- Newbee
 • 2015- Kwaadaardige genieën
 • 2016- Wings Gaming
 • 2017- Team Vloeistof
 • 2018- OG
 • 2019- OG
 • 2021- Teamgeest

Zoals je kan zien, Team OG is het enige team dat het toernooi twee keer heeft weten te winnen. Ook de editie van 2020 ging niet door vanwege de Covid 19 pandemie.

En hoewel sommige teams het toernooi misschien niet hebben gewonnen, vormden ze een constante bedreiging voor de winnaars, waardoor ze in elke editie geld verdienden. Enkele opvallende namen in dit verband zijn TNC Predator, Virtus pro, en Vici Gaming, om er maar een paar te noemen.

Enkele van de beste spelers die het toernooi hebben gespeeld, zijn Jesse "JerAx" Vainikka, Topias "Topson" Miika Taavitsainen, Syed Sumail "SumaiL" Hassan, N0tail en Puppey, om er maar een paar te noemen.

Vind de perfecte Dota 2-bookmakers

Als het gaat om online wedden op esports, zijn er veel factoren waarmee we rekening moeten houden voordat we een site kiezen. Deze factoren omvatten: vertrouwen en veiligheid, ondersteunde talen, stortings- en opnamemethoden en gebruiksgemak in vergelijking met de andere sites op de markt. Je kunt ook enkele sites vinden die gratis weddenschappen aanbieden wanneer je lid wordt van hun website.

Ze bieden dit misschien niet voor elke game aan, maar ze doen dit vaak wanneer er een groot evenement is, zoals De internationale. Zoals bij elk gokken, is het belangrijk om te onderzoeken welke dota-wedsites het beste zijn voor uw behoeften. Enkele van de meest populaire sites die weddenschappen op Dota 2 aannemen, zijn de volgende:

 • Unibet: Misschien wel het beste als hun optie voor livestreamen iets is om aan voorbij te gaan. De site geeft je ook live statistieken.
 • Bet365: Tal van gokopties en geweldige kansen.
 • Palmerbet: Hier vind je dagelijks verschillende Dota 2-opties
 • Betstar: Geeft je de mogelijkheid om Dota 2 multi's te bouwen
 • Afspelen: Zeer mobielvriendelijk en een van de beste platforms voor beginners
 • Sportweddenschap: Een voor de hand liggende keuze voor alle Dota 2-enthousiastelingen

Andere eervolle vermeldingen zijn Landbrokes, Neds en Pickebet.

Wat zijn de beste teams in Dota 2?

De toekomst van Dota 2-weddenschappen ziet er rooskleurig uit en veel teams hebben de potentie om de komende jaren toernooien te winnen. Het is echter nog steeds moeilijk te voorspellen welke teams zullen winnen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een team om op te wedden, dus het is belangrijk om de eigenschappen van elk team grondig te onderzoeken voordat u een beslissing neemt.

U moet bijvoorbeeld het vaardigheidsniveau en de teamgeschiedenis analyseren, evenals eventuele recente roosterwijzigingen. Op basis van dergelijke factoren zijn enkele van de beste Dota 2 esport-teams om op te wedden TNC Predator, Virtus Pro, Evil Geniuses en Team Secret.

TNC Roofdier

De TNC Predator is geen verrassing op een lijst met beste Dota 2-teams om op te wedden. Het is de stralende ster van Zuidoost-Azië en presteert al geruime tijd consequent op een hoog niveau. En ja, niemand kan eraan twijfelen dat Kim Gabbi een beest in de jungle is.

Maar zelfs de best presterende spelers in het vak hebben hun slechte dag, en daarom is het belangrijk om de prestaties van het team te controleren om er zeker van te zijn dat het goed is voordat u een weddenschap plaatst.

Virtus pro

Virtus pro was het eerste team dat The International 9 (TI 9) won. Met een geheel nieuwe selectie bestaande uit zowel ervaren als jonge spelers, hoopt Virtus.Pro in de nabije toekomst een nieuwe overwinning te behalen voor gokliefhebbers. Het winnen van een Dota 2-competitie is een volledig realistische verwachting voor een team met zo'n goede reputatie.

Kwaadaardige genieën

Hoewel Dota 2 het de laatste tijd misschien niet gemakkelijk heeft gehad in Noord-Amerika, is dat geen geheim. Ondanks de slechte prestaties van de meeste teams in de regio, is er één team waarvan de prestaties tot de besten behoren.

Het heet Kwaadaardige genieën. In feite heeft het team altijd alles in huis gehad om het op te nemen tegen de krachtpatsers in Europa. Kwaadaardige genieën hebben een aantal van de beste talenten, dus ze zijn vaak jouw keuze om op esports te wedden.

Teamgeheim

Teamgeheim is een van de meest gevestigde eSports-organisaties ter wereld. Ze zijn gevestigd in Europa en bestaan al sinds 2014. Ze worden vaak beschouwd als een van de beste teams ter wereld, vooral als het gaat om Dota 2. Sinds de oprichting is Team Secret een van de dominante outfits in de internationale scene. .

Voors en tegens van Dota 2

Een spel van het formaat van Dota 2 heeft zowel voor- als nadelen.

Pluspunten

 • Gericht op strategie en teamwork: Dota 2 is een complex spel en vereist dat spelers samenwerken met andere teamleden om het andere team te verslaan. Dit is voordelig voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers die complexe taken aankunnen en zich op hun werk kunnen concentreren in plaats van simpelweg opdrachten op te volgen.
 • Crossover-doelgroep: Dota 2 heeft een internationaal publiek, waardoor het ideaal is voor adverteerders om zich op verschillende regio's en demografische groepen te richten.
 • Een diverse community: De online community van het spel is divers, variërend van casual spelers tot professionals die deelnemen aan spraakmakende toernooien.
 • Grote prijzenpotten: Dota 2-toernooien, zoals The International, staan erom bekend dat ze grote prijzen bieden aan winnaars. Veel mensen zouden kiezen voor professionele Dota 2-gaming in de hoop dergelijke prijzen te winnen.
 • Het is een eenvoudig spel om te leren en te spelen.

nadelen

 • Een giftige gamegemeenschap die constant probeert het plezier van andere spelers te verpesten. Dit is iets waar veel Dota 2-enthousiastelingen over hebben geklaagd, maar hopelijk wordt het probleem eerder dan later opgelost
 • Hoewel het spel is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd, kan het voor nieuwe spelers ontmoedigend zijn vanwege de hoeveelheid informatie die er in één keer moet worden opgenomen.

Dota 2 gokkansen begrijpen

Dota 2 weddenschappen kan fractioneel of decimaal zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, worden fractionele kansen uitgedrukt als een breuk, terwijl decimale kansen worden uitgedrukt als decimalen. Het is raadzaam om te begrijpen wat deze uitdrukkingen betekenen voordat u een weddenschap plaatst.

Houd er rekening mee dat de kansen op elk moment kunnen veranderen, afhankelijk van de heersende omstandigheden met betrekking tot de wedstrijd die ze vertegenwoordigen. En het kan ook drastisch veranderen, vooral de live weddenschappen.

Wanneer u op Dota 2 wilt wedden, wordt u geconfronteerd met een verscheidenheid aan verschillende soorten weddenschappen die beschikbaar zijn.

Het meest populaire type is de rechte weddenschap, waarbij u wedt op een team om te winnen of te verliezen zonder dat u hoeft in te zetten. Dit type weddenschap kan worden gebruikt door sportboeken of door voorspellers voor gegevensanalyse. Het volgende populaire type zijn in-game weddenschappen, die plaatsvinden tijdens een wedstrijd en meestal worden gemaakt via een in-game partysysteem.

Het derde type is de box-weddenschap, waarmee spelers de uitkomst van een specifiek in-game evenement kunnen voorspellen, bijvoorbeeld of het meer dan/minder dan 200 kills in de wedstrijd zal zijn.

DOTA 2 goktips & trucs

Het is een zeer competitieve sport en het is van cruciaal belang om de beste manieren te kennen om uw weddenschappen te maximaliseren. Er zijn veel tips, trucs en strategieën voor Dota 2 esport-weddenschappen om een voorsprong te krijgen in het spel. En hoewel er niets boven een gegarandeerde winst gaat bij wedden, kunt u het huisvoordeel verhogen en een kans maken. Hier zijn enkele trucs en tips die je zullen helpen op je reis als Dota 2-gokker.

Wed met je hoofd

alleen omdat je emotioneel gehecht bent aan een bepaald team, wil nog niet zeggen dat je erop moet wedden. Het beste is om te kijken naar de factoren die waarschijnlijk van invloed zijn op de uitkomst van het spel en daar rekening mee te houden bij het plaatsen van weddenschappen.

Analyseer concurrerende teams

Een goede zaak van online wedden op esports is dat geluk niet de meest kritische factor is bij het bepalen van de resultaten. Een goede analyse van elk concurrerend team zou u helpen om weloverwogen voorspellingen te doen. Controleer bijvoorbeeld het recente formulier van het team, met wie ze te maken hebben en de tafelpositie en gebruik dergelijke statistieken om uw weddenschappen te plaatsen.

Zoek naar de beste kansen op de markt

Bookmakers hebben de neiging om te bieden verschillende kansen omdat ze in competitie zijn. Het kan verstandig zijn om er een of twee met de beste kansen te scoren, vooral als je winst wilt maximaliseren (voor het geval die er zijn).

Spelen met een budget: een fout die veel Dota 2-gokkers maken, is dat ze meer geld uitgeven aan weddenschappen die ze zich kunnen veroorloven te verliezen. Dit zal je alleen maar gefrustreerd achterlaten.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sporten
About

Zhang Wei, beter bekend in de Esports-arena als 'DragonMaster', heeft een niche veroverd als thought leader op het kruispunt van online casino's en Esports. Met een onfeilbaar instinct voor trends, gecombineerd met een nauwgezette aandacht voor detail, is hij zowel een strateeg als een visionair in het veld.

Send email
More posts by Zhang Wei