Uw eSports-wedgids 2024

De eSports-gamingindustrie is de afgelopen twee tot drie jaar enorm populair geworden. Een van de belangrijkste redenen voor de toenemende populariteit is de Covid-19-pandemie die de wereld trof. De pandemie heeft geleid tot de annulering van tal van reguliere sportevenementen. Bijgevolg werd eSports de beste optie, aangezien de evenementen in die tijd online konden doorgaan. Veel gokkers schakelden ook over op punteren op eSports naarmate de markten voor sportweddenschappen slonken.

Veel spelers en gokkers zijn nog relatief nieuw in esports-weddenschappen. De leercurve kan echter een beetje steil zijn en kan voor gokkers zeer hoge kosten met zich meebrengen. In plaats van dat spelers alles onderweg uitzoeken terwijl hun geld op het spel staat, kunnen ze esports-weddenschappen gebruiken.

Beste gidsen voor esports-weddenschappenRedenen om een gids te gebruiken bij het wedden op esportsSoorten gidsenWoordenlijst voor Esports-weddenschappen
Gok apps

De moderne mens heeft altijd gezocht naar betrouwbare en gemakkelijke manieren om door het leven te navigeren. Dankzij technologische vooruitgang is het nu mogelijk om vanaf elk moment en op elk moment toegang te krijgen tot verschillende services. In de eSports-gamingwereld is het nu gemakkelijker dan ooit om lid te worden van een app voor eSports-weddenschappen en te beginnen met online wedden.

Toon meer
Wed strategie

Esports-weddenschappen worden beschouwd als een nieuwe trend in de gokwereld en zijn een populaire manier geworden om online tijd door te brengen terwijl je probeert wat geld te winnen. En hoewel wedden op eSports, net als elke andere vorm van gokken, geen winst garandeert, kan een goede strategie je helpen om het meeste uit de ervaring te halen.

Toon meer
Hoe te Spelen

In deze gids voor eSports-weddenschappen kom je alles te weten over wedden op elektronische sporten. Blijf ook op de hoogte om erachter te komen welke de beste videogamegenres en videogametitels zijn om op te wedden, evenals tips voor eSports-weddenschappen. Het lijdt geen twijfel dat de eSports-industrie een exponentiële groei doormaakt. Met de komst van de pandemie bloeide eSports-weddenschappen op, en vandaag is het de snelstgroeiende vorm van wedden.

Toon meer
Gokken Uitgelegd

Volgens gegevens vond de eerste officiële videogamecompetitie plaats op 19 oktober 1972. De wedstrijd was gebaseerd op een videogame genaamd Spacewar en vond plaats aan de Stanford University. Het werd de Intergalactic Spacewar Olympics genoemd. De prijs was een eenjarig abonnement op Rolling Stone, dat Bruce Baumgart, Tovar en Robert E Maas wonnen.

Toon meer
Terminologie

Jargon verwijst naar speciale uitdrukkingen, uitdrukkingen of woorden die worden gebruikt in een bepaald vakgebied of beroep, zoals rechten, sport, geneeskunde, zaken, enz. Typisch wordt jargon begrepen door de gebruikers in dat specifieke gebied; het is voor andere mensen moeilijk te begrijpen. Dat gezegd hebbende, eSports-jargon is een vak apart en heeft een breed scala aan uitdrukkingen en terminologieën die door gokkers en gamers worden gebruikt. En hoewel sommige van deze terminologieën spelspecifiek zijn, zijn andere algemene terminologieën.

Toon meer
Vind de Beste Sites

De esports-markt heeft de afgelopen jaren een astronomische groei doorgemaakt (dit is 2022), waarbij de inkomsten uit de industrie elk jaar een recordhoogte bereiken. Het wereldwijde kijkerspubliek van esports is ook enorm toegenomen, met honderden miljoenen die nu afstemmen om eSport-toernooien te bekijken. Volgens de Consumer Technology Association wordt verwacht dat het aantal esports-kijkers tegen 2024 0,5 miljard zal bedragen.

Toon meer
Vind de Perfecte Bonus

Door de groeiende populariteit van eSports-games gebruiken bookmakers verschillende strategieën om spelers gemotiveerd te houden. Het gebruik van bonussen is ongetwijfeld een integraal onderdeel geweest van eSports-marketing. Nu de online gaming-industrie hevige concurrentie krijgt, blijft het duidelijk dat eSports-spelers nog betere kansen hebben om de beste bonussen te krijgen.

Toon meer
Esport Spel Genres

Ongeveer tien jaar geleden had niemand gedacht dat competitieve sporten verder zouden gaan dan traditionele sportevenementen. Nu esports-gaming de game-industrie stormenderhand verovert, lijdt het geen twijfel dat deze games gunstig kunnen concurreren met conventionele sporten. Maar wat is een esports-game precies? Welke esports-genres zijn er? Waarom is het belangrijk om ze te kennen om te wedden?

Toon meer

Arbitrage Betting

Sofie De Smet
WriterSofie De SmetWriter

Beste gidsen voor esports-weddenschappen

Er zijn ook gokgidsen beschikbaar voor ervaren of ervaren gokkers die hun strategieën willen verbeteren. De gidsen zijn beschikbaar voor bijna alle esports die op goksites worden aangeboden.

Iets om op te merken is dat niet alle gokgidsen voor esports voor iedereen effectief zijn. Sommige kunnen zelfs misleidende informatie bevatten. Het is dus essentieel voor spelers om hun gidsen alleen van gerenommeerde bronnen te betrekken. De spelers moeten ook selectief zijn met betrekking tot welke gids ze moeten volgen.

Onderzoek is handig bij het kiezen van de beste esports-gidsen. Verschillende esports-evenementen bieden meestal verschillende weddenschappen op dezelfde game of hetzelfde toernooi.

Het kiezen van de juiste kan een beetje verwarrend zijn, vooral voor nieuwelingen. Sommige gokkers zijn zich misschien niet bewust van sommige soorten weddenschappen die geschikt zijn voor hun gokstrategieën. Goed onderzoekswerk kan een speler helpen weddenschappen te kiezen die de meeste kans hebben op een positief resultaat.

Esports-gidsen kunnen gokkers ook helpen betere voorspellingen te doen. Dat komt omdat het gokkers in staat stelt om meer te weten te komen over de teams of spelers. Dat omvat hun prestatiegeschiedenis en huidige vorm. Dergelijke informatie kan helpen bij het verbeteren van gokbeslissingen.

Het doorlezen van handleidingen is een belangrijk onderdeel van de due diligence-inspanningen van elke speler. Esports gokgidsen bieden niet alleen algemene informatie, maar helpen gokkers ook om effectieve gokstrategieën te bedenken. Meer weten over esports-teams of -spelers en hun prestaties maakt het gemakkelijker om nieuwe strategieën te formuleren, vooral hoe en wanneer te wedden.

Redenen om een gids te gebruiken bij het wedden op esports

Wedden op eSports kan behoorlijk uitdagend zijn, laat staan dat je weet welke weddenschappen je moet plaatsen. Gidsen zijn vooral handig voor nieuwkomers die geen duidelijk idee hebben hoe ze op esports moeten wedden.

Een andere belangrijke reden is om tijd te besparen. Het gebruik van een gokgids kan de tijd die spelers aan onderzoek besteden, minimaliseren. Ze hoeven alleen te volgen wat er in de gids staat. Ze moeten er echter voor zorgen dat ze betrouwbare gokgidsen van betrouwbare bronnen gebruiken.

Gidsen voor esports-weddenschappen kunnen ook van pas komen voor personen die niets weten over esports of wedden in het algemeen. Met andere woorden, gidsen voor esports-weddenschappen kunnen helpen om een gebrek aan kennis te dekken.

Soorten gidsen

Er zijn vier hoofdtypen gokgidsen voor videogames, die elk verschillende voordelen bieden. Hieronder volgt een korte beschrijving van elk van hen.

 • Handleidingen: De handleidingen zijn over het algemeen ontworpen om betere spelers te helpen bij het algemene proces van het vinden en plaatsen van een weddenschap. Ze zijn meestal in een stap-voor-stap formaat. Een gokker die bijvoorbeeld niet weet hoe hij toegang moet krijgen tot de esport-sectie op een goksite of niet weet hoe hij moet wedden op een esport-game, kan de handleidingen raadplegen.
 • Strategiegidsen: Zoals de naam al doet vermoeden, zijn strategiegidsen ontworpen om gokkers te helpen bij het kiezen van effectieve esports-wedstrategieën. Veel verschillende gokstrategieën voor esports maken het selecteren van de juiste een uitdaging, waardoor strategiegidsen essentieel zijn.
 • uitleg: Verklaringen zijn handleidingen die bedoeld zijn om informatie te geven. Ze zijn bedoeld om gokkers te helpen een beter begrip te krijgen van alles wat er is met betrekking tot esports-weddenschappen. De gokkers kunnen de kennis vervolgens gebruiken om beter geïnformeerde gokbeslissingen te nemen.
 • Kansengidsen: Esports odds-gidsen zijn ontworpen om gokkers te helpen de kansen te begrijpen die worden aangeboden voor esports-games. De gidsen kunnen hen ook helpen begrijpen hoe ze odds kunnen combineren en de voordelen en risico's van het combineren van odds. Odds-gidsen kunnen spelers ook helpen bij het kiezen van de juiste odds.

Woordenlijst voor Esports-weddenschappen

 • Inzet van 3: Dit is een populair formaat in esports waarin een winnende weddenschap wordt beslist in drie rondes of kaarten. De speler of het team dat twee rondes of kaarten wint, wordt de winnaar.
 • Boekhouder: Bookie is een informele term voor een bookmaker. Sportsbook, of aanbieder van sportweddenschappen, kan ook worden gebruikt.
 • Exclusieve esports-bookmaker: Dat verwijst naar een bookmaker die alleen esports-weddenschappen aanbiedt. De esports-weddenschappen bieden geen weddenschappen aan op conventionele sporten.
 • Bankroll: Bankroll verwijst naar het geld van spelers op hun wedaccounts, dat ze naar eigen goeddunken kunnen gebruiken om te wedden.
 • Toevallige gokker: Een casual punter is een speler die voornamelijk voor de lol inzet en geen strategieën gebruikt bij het wedden.
 • Eerste bloed weddenschap: Een type weddenschap dat uniek is voor online wedden op e-sport waarin gokkers kunnen wedden op welk team of welke speler de eerste kill zal scoren in een schiet- of gevechtsspel.
 • Als weddenschappen: Dit zijn speciale soorten weddenschappen die alleen geldig zijn als aan verschillende vooraf bepaalde voorwaarden is voldaan.
 • In-play weddenschappen: Dat is wanneer een speler een weddenschap plaatst op een wedstrijd nadat deze al is begonnen. De beschikbaarheid van dergelijke weddenschappen verandert meestal regelmatig tijdens het spel, en dat geldt ook voor de kansen.
 • Kaart winnaar weddenschap: Dat is een weddenschap die wordt geplaatst op een team dat een individuele kaart wint in een relevante esport-wedstrijd.
 • Volgende kill-weddenschap: Een esport-weddenschap geplaatst op een team om de 'next kill' te scoren in een relevante esport-game.
 • Geen acties: Een markt of selectie komt te vervallen, waardoor alle gokkers hun loon terugkrijgen.
 • Rechtstreekse weddenschap: Dat is een weddenschap op de uitkomst van a competitie of toernooi Als geheel.
 • Huiden wedden: Een ongewoon type esports-weddenschappen waarbij gokkers hun esports-in-game-items inzetten.
 • Waarde inzet: Dat is een weddenschap met een waarschijnlijker resultaat dan de kansen suggereren, meestal volgens het begrip van de gokker.
 • Odds formaat: Dat is hoe de kansen worden gepresenteerd, zoals in decimaal-, breuk- of geldlijnformaten.
About the author
Sofie De Smet
Sofie De Smet
About

Geboren in het hart van België, combineert Sofie haar diepgaande kennis van de Vlaamse cultuur met haar passie voor online casino's. Ze heeft de ervaring van Vlaamse casinospelers getransformeerd door een vleugje lokale charme aan de online wereld toe te voegen.

Send email
More posts by Sofie De Smet