Top Hearthstone goksites 2024

Hearthstone is een goed ontvangen esports-titel die is ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment. Hoewel dit digitale verzamelkaartspel (CCG) pas in 2014 werd uitgebracht, heeft het wereldwijd de aandacht getrokken van meer dan 100 miljoen esports-gokkers. Een van de meest boeiende kenmerken van Hearthstone is ongetwijfeld dat het zijn personages en items uit World of Warcraft leent. Deze enorme online role-playing game (MMORPG) voor meerdere spelers, die bijna twee decennia geleden ook door Blizzard Entertainment werd uitgebracht, wordt geleverd met een open-wereldontwerp.

Het stelt gamers in staat deel te nemen aan een overvloed aan opwindende activiteiten, zoals het voltooien van missies en het bestrijden van monsters. Zoals de ontwikkelaars hoopten, heeft het een ongelooflijk commercieel succes behaald, waardoor de basis is gelegd voor het maken van acht grote uitbreidingspakketten.

Top Hearthstone goksites 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hearthstone-kaarten

Kaarten vormen de kern van de gameplay van Hearthstone. Meestal wordt deze esport geleverd met deze vier typen:

 • Minion-kaarten
 • Spell-kaarten
 • Heldenkaarten
 • Wapenkaarten

Elke kaart is met name uniek en vertegenwoordigt de vaardigheden, effecten en personages die de spelers tijdens de wedstrijden kunnen bezitten. Spelkaarten activeren bijvoorbeeld een specifiek eenmalig effect en spelers kunnen ze gebruiken om hun tegenstanders of diens handlangers te vernietigen.

Hearthstone-gameplay

Het aantrekkelijke aspect van Hearthstone is de eenvoudige gameplay en het is speelbaar op zowel pc als Mac. Android-/iPhone-gebruikers kunnen ook de mobiele versies van deze esport downloaden en er de tijd van hun leven mee hebben.

Hearthstone is een competitieve esport voor twee spelers die wordt geleverd met 1vs1-wedstrijden. Elk heeft twee tegenstanders die een gevecht aangaan terwijl ze om de beurt hun kaarten spelen. Spelers zijn vrij om 'minions' op te roepen die namens hen aan de wedstrijden kunnen deelnemen, wat betekent dat er een gevecht kan plaatsvinden tussen een computergestuurde deelnemer en een menselijke speler of twee menselijke tegenstanders.

In Hearthstone kiezen spelers een 'held' uit de Warcraft-overlevering om hen te vertegenwoordigen. Enkele van de beschikbare spelmodi zijn:

 • Solo-avonturen
 • Arena
 • Duels
 • slagvelden
 • Taverne Brawl

Wedden op Hearthstone

Hearthstone is geclassificeerd als een van de beste esport-games om op te wedden, wat duidelijk maakt waarom veel gokkers eraan hebben deelgenomen. Als men erop wil wedden, moeten ze op zoek naar een gerenommeerde Hearthstone-weddenschapswebsite. Het platform waar men de voorkeur aan geeft, moet uitstekende kansen en geweldige bonussen bieden voor de gokkers van dit spel.

Maar succesvol wedden op Hearthstone vraagt om meer dan alleen het selecteren van de beste site voor e-sportweddenschappen. Punters hebben ook de verantwoordelijkheid om te leren hoe het werkt of wat er van hen wordt verwacht. Meestal kunnen ze wedden op de personen die waarschijnlijk de wedstrijden zullen winnen en op andere factoren zoals de rollen en kaarten van de spelers. Bovendien moeten gokkers zich vertrouwd maken met de Hearthstone esport-weddenschappen die beschikbaar zijn. Waaronder:

 • Wedstrijd winnaar
 • Weddenschappen draaien
 • Speciale weddenschappen
 • Wedden op echt geld
 • Handicap weddenschappen

Een gokker moet begrijpen wat elk van deze weddenschappen betekent voordat ze worden geplaatst. De wedstrijdwinnaar is bijvoorbeeld geschikt voor diegenen die van plan zijn te wedden op de speler waarvan zij denken dat hij een bepaalde wedstrijd zal winnen. Aan de andere kant zijn speciale weddenschappen specifieker. Een gokker kan bijvoorbeeld wedden op de speler die waarschijnlijk als eerste een specifieke activiteit in de wedstrijd zal voltooien of op de kaarten die de spelers zullen gebruiken naarmate de wedstrijden vorderen.

Waarom is Hearthstone populair?

Sommige mensen begrijpen niet waarom Hearthstone een van de meest geliefde esports van vandaag is. De waarheid is dat er veel redenen zijn om dit uit te leggen. Waaronder:

Hearthstone internetgemeenschap

Hearthstone heeft de gunst gekregen van miljoenen geregistreerde spelers die er uren aan besteden. De meeste van hen communiceren met hun leeftijdsgenoten op verschillende forums en sociale-mediawebsites. Enkele van de onderwerpen die ze bespreken, zijn aankomende toernooien en tips om te genieten van dit digitale kaartspel, dat beginners helpt bij hun Hearthstone-spel- en gokreis.

Hearthstone online spelen

Dit is iets anders dat ervoor heeft gezorgd dat de populariteit van Hearthstone in de loop der jaren geleidelijk is toegenomen. Spelers hoeven niet aan ingewikkelde eisen te voldoen om van dit spel te genieten. Ze hoeven alleen apparaten te krijgen met de aanbevolen processor- en besturingssysteemvereisten. Waaronder AMD® Athlon™ 64 X2 of Intel® Pentium® D en Windows 7, Windows 8, of Windows 10.

Grote Hearthstone-spelers

Een ander element dat de populariteit van deze CCG heeft vergroot, is de beginnersvriendelijkheid, die de deuren opent voor amateurs om te veranderen in grote Hearthstone-spelers. Het is vermeldenswaard dat Blizzard Entertainment vereist dat alle spelers verkennen "Nieuwe spelersrangen" voordat je deelneemt aan de juiste gerangschikte modi. Hierdoor kunnen ze tegen andere onervaren gamers spelen en gratis pakketten ontvangen naarmate het spel vordert.

Waarom houden Hearthstone-spelers ervan?

Hearthstone-spelers vinden het boeiend vanwege alle geweldige voordelen die het met zich meebrengt. Om te beginnen biedt deze game ongelooflijke beelden, om nog maar te zwijgen van het superieure audio-ontwerp. Met zijn spannende gameplay verwachten spelers niets minder dan een fantastische tijd wanneer ze hun speelkamers binnenkomen.

Hoe speel je Hearthstone

Sommige esport-spelers worden aangetrokken door Hearthstone omdat het niet veeleisend is om het te leren. Een van de strategieën die ze kunnen gebruiken om hun speelvaardigheden aan te scherpen, is hun volgorde te verbeteren door zich op het spel te concentreren. Dit stelt hen in staat om de juiste volgorde van de volgelingen te observeren en verhoogt de kwaliteit van hun ervaringen.

Grootste Hearthstone-spelers en -teams

Zoals verwacht, houden tonnen Hearthstone-enthousiastelingen van dit spel vanwege de invloed van enkele van de meest productieve spelers, zoals:

 • Santo Kenta (glorie)
 • Wataru Ishibashi (posesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (bloederig)
 • Simone Liguori (Leta)
 • Enzo Flock (Warma)

Veel gokkers volgen ook de populaire Hearthstone teams om op te wedden ze tijdens wedstrijden. Voorbeelden zijn:

 • Team Vloeistof
 • Nova eSports
 • Team SoloMid
 • Wolk 9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Teamgeheim
 • Ruimtestation Gaming
 • Dallas Empire
 • Kameraad Gaming

Is er een Hearthstone-kampioenschap?

Ja. Er is een jaarlijks Hearthstone Wereldkampioenschap en het is een groot probleem voor de hele gemeenschap van dit kaartspel. Acht opmerkelijke Hearthstone-spelers strijden tijdens deze competitie om een vooraf bepaalde prijzenpot. Deze komen uit Europa, Azië-Pacific, Amerika en China.

Het eerste Hearthstone-toernooi vond plaats in 2013, maanden voordat deze game zelfs officieel werd uitgebracht. Blizzard koos de acht vooraanstaande Hearthstone-spelers die deelnamen aan deze competitie. Artosis (Daniel Ray Stemkoski), een van de meest prominente esports-spelers, won deze wedstrijd en verdiende de felbegeerde "Grootmeester van de Haard" titel.

Er volgden meer toernooien, met als laatste het Hearthstone 2021 Wereldkampioenschap dat tussen 18 en 19 december werd gehouden. De Japanse Wataru Ishibashi, in de volksmond bekend als 'posesi', won en nam een ongelooflijke prijs van $ 200.000 mee naar huis. Posesi versloeg glorie (Sato Kenta) met 3-2 tijdens de finale, maar de laatste kreeg ook een prijs van $ 100.000.

Wereldbeker wedden op Hearthstone

Liefhebbers van Hearthstone esport-weddenschappen kunnen het Hearthstone Esports YouTube-kanaal bezoeken om de Hearthstone World Championship-wedstrijden te streamen. Het vereenvoudigt het gokproces door ze uit te rusten met nauwkeurige details over de spelers en het toernooi. De beschikbare talen zijn:

 • Engels
 • Japans
 • Mandarijn
 • Spaans (LATAM)
 • Koreaans
 • Portugees (LATAM)

Je moet je Blizzard Battle.net- en YouTube-account verbinden om de Hearthstone World Championship-wedstrijden te bekijken en verschillende prijzen te ontvangen. Het is raadzaam dat ze eerst de geschiktheidsregels leren om ze te gehoorzamen en zorgeloos kijkers te trekken.

Wedden op Hearthstone bij providers

Hearthstone-weddenschappen geven veel meer voldoening wanneer een gokker kiest voor een hoogwaardige esports-weddenschapsapp die dit biedt. Dit is met name niet altijd een makkie, vooral voor nieuwe liefhebbers van esports-weddenschappen. Op welke factoren moeten deze gokkers letten? Bekijk er hieronder enkele.

Kansen

Verschillende providers bieden verschillende kansen voor Hearthstone-gokkers. Gokkers die willen genieten van onvergetelijke gokervaringen, moeten platforms met gunstige kansen selecteren, omdat deze zich vertalen in hogere uitbetalingen.

Promoties

Bonussen de gokervaringen van gokkers verrijken. Daarom moeten degenen die wedden op Hearthstone genoegen nemen met goksites voor e-sport die lucratieve promo's bieden, zodat ze op meer wedstrijden, teams of spelers kunnen wedden.

Betalingsmethoden

De beste goksites voor e-sport accepteer verschillende veilige Betalingsmethoden om betrouwbare opnames en stortingen te vergemakkelijken. De opties die het biedt, zouden ook veel valuta's moeten ondersteunen om het storten en opnemen van contant geld gemakkelijker te maken voor Hearthstone-gokkers over de hele wereld.

Solide klantenservice

Een geweldig weddenschapsplatform van Hearthstone geeft prioriteit aan de behoeften van gokkers en beschikt over betrouwbare experts op het gebied van klantenondersteuning om hieraan te voldoen. Deze professionals moeten meertalig, vriendelijk, geduldig en dag en nacht bereikbaar zijn.

Tegenwoordig zijn enkele van de best gerangschikte Hearthstone-providers op de markt 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo en Betwinner. Hoewel deze platforms niet dezelfde functies hebben, hebben ze de reputatie geweldige gokervaringen voor esports te bieden.

Volg de beste Hearthstone-teams en zet nauwkeurig in

Zoals aanbevolen, moeten Hearthstone-gokkers het internet afspeuren naar alle waardevolle informatie over deze CCG om de meest nauwkeurige weddenschappen te kunnen maken. Dit omvat de hooggeplaatste teams van deze game, zoals de volgende:

 • Teamvloeistof: Dit Hearthstone-team is in 2000 opgericht in Nederland. Tegenwoordig is het er trots op deel uit te maken van de competitie van de beste esports-organisaties, met spelers die gespecialiseerd zijn in Hearthstone en andere games zoals League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Apex Legends en Valorant.
 • Wolk 9: Dit gamingteam is opgericht in Noord-Amerika. Het wordt geleverd met professionele spelers die bekend staan om hun uitzonderlijke vaardigheden in Hearthstone en andere populaire esports zoals Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Smite en League of Legends.
 • Kameraad Gaming: Gokkers moeten ook letten op Comrade Gaming, een in het VK gevestigd gamingteam met Hearthstone-spelers uit verschillende delen van Europa.
 • Team SoloMid: Sommige esports-fans kennen dit team als TSM, dat is gevestigd in de Verenigde Staten, en het heeft super getalenteerde spelers in Hearthstone en een lange lijst van andere games, waaronder Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends en Magic: The Gathering Arena.

Dit zijn met name niet de enige uitstekende Hearthstone-teams die er zijn. Gokkers moeten ook anderen onderzoeken, zoals Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers en Team Archon.

Voors en tegens

Bekijk hieronder de belangrijkste voor- en nadelen van Hearthstone.

Pluspunten

 • Van hoge kwaliteit: Hearthstone is misschien wel een van de beste kaartspellen voor verzamelaars die vandaag beschikbaar zijn. Het algehele ontwerp is aantrekkelijk, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een mainstream-vriendelijke, gepolijste optie is die is ontworpen om maximaal entertainment te bieden voor zowel spelers als fans.
 • Toegankelijkheid: Hearthstone-enthousiastelingen hoeven niets te betalen om het te spelen, omdat het gratis is. Dan is deze game beschikbaar op Microsoft Windows- en Mac OS X-besturingssystemen, naast Android-smartphones, wat betekent dat het apparaat van een speler niet de ultieme beslisser is of ze van Hearthstone genieten of niet. Bovendien wordt het aangeboden door een overvloed aan gok-apps voor esports, waardoor gokkers veel opties hebben om te overwegen wanneer ze erop willen wedden.
 • Levendige gemeenschap: Hearthstone heeft een enorme, diverse en levendige community waar spelers en fans zich bij kunnen aansluiten om erover te praten en er meer over te weten te komen. Iedereen is welkom, ondanks hun ervaringsniveau of kennis van kaartspellen voor verzamelaars. De meeste leden van de Hearthstone-familie zijn toegankelijk via platforms zoals YouTube, Twitch, Facebook, Reddit en Twitter.
 • Eenvoud: Veel spelers hebben bekend dat ze het moeilijk vinden om Hearthstone te begrijpen en hoe het werkt. Terwijl sommige van deze beginners zijn die net zijn toegetreden tot de esports-wereld, zijn anderen professionals met uitgebreide kennis over deze games, waaronder de Warcraft-serie.

tegen

 • Spelers moeten een paar dollar ophoesten om de nieuwste Hearthstone-uitbreidingen te openen.

Inzicht in de weddenschappen van Hearthstone

Alle Hearthstone-gokkers moeten de kansen van deze CCG begrijpen voordat ze hun weddenschap plaatsen. Meestal berekenen bookmakers ze, maar niet op een vergelijkbare manier. Daarom kunnen de aanbiedingen van de ene site verschillen van die van een andere. Gelukkig werken ze op dezelfde manier als elke andere sport, dus als iemand ervaring heeft met wedden op de laatste, kunnen ze ze moeiteloos begrijpen.

De meest populaire Hearthstone-kansen zijn decimale kansen, dankzij hun rechtlijnigheid. Bij hen is het vrij eenvoudig om hun mogelijke rendement te berekenen op basis van hun inzet. Stel bijvoorbeeld dat Hearthstone-speler Y een quotering van 3,22 heeft en een gokker wedt met $10 erop, dan zal hij waarschijnlijk $32,2 (3,22 x 10) ontvangen als hij wint.

De meeste bookmakers in de Verenigde Staten bieden moneyline odds, ook wel American odds genoemd. Deze worden gepresenteerd met de positieve (+) of min (-) tekens als prefix. Terwijl de negatieve (-) odds (favorieten) het bedrag aangeven dat men moet inzetten om $100 binnen te harken, tonen de positieve (+) het bedrag dat verdiend kan worden voor elke $100 die wordt ingezet, en ze worden meestal toegewezen aan underdogs.

Gokkers kunnen ook bookies vinden met fractionele kansen gepresenteerd in fractionele vorm. Het lezen ervan is eenvoudig. Als ze bijvoorbeeld ¼ zijn, zijn ze ongunstig omdat gokkers $ 1 verdienen voor elke $ 4 die ze investeren. Meestal staat het bovenste getal voor de uitbetaling, terwijl het onderste het inzetbedrag aangeeft.

Tips en trucs voor wedden op Hearthstone

Het onvoorbereid bezoeken van een Hearthstone-weddenschapswebsite wordt afgeraden omdat een gokker veel verkeerde bewegingen kan maken en zijn volledige bankroll kan verliezen. Een van de tips die ze altijd in gedachten moeten houden, is dat kennis over dit spel hen de macht geeft om winnende weddenschappen te plaatsen. Daarom moeten gokkers alle Hearthstone-aspecten begrijpen, inclusief de kaarten, uitbreidingspakketten, toernooien en klassen.

Nogmaals, Hearthstone-gokkers wordt geadviseerd om selectief en objectief te zijn bij het wedden op dit kaartspel. In de meeste gevallen is inzetten op een speler omdat men hem leuk vindt een verkeerde strategie. In plaats daarvan moeten gokkers alleen wedden op wedstrijden en spelers waar ze op zijn minst vertrouwen in hebben. Wedden op elke wedstrijd of toernooi om de winst te maximaliseren is ook een slecht idee.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporten
About

Jun-ho Kim, de dynamische Esports-maestro van Zuid-Korea, fungeert als een baken van kennis bij EsportRanker. Door analytisch vermogen te combineren met een aangeboren liefde voor gaming, ontrafelt Jun-ho het ingewikkelde tapijt van online competities, waardoor spelers op de hoogte en geïnspireerd blijven.

Send email
More posts by Jun-ho Kim