Uw beste Mortal Kombat Wedgids 2024

Veel van de meer populaire esport-games zijn van vrij recente franchises. De Mortal Kombat-serie is echter anders omdat er sinds het einde van de jaren negentig competitieve toernooien hebben plaatsgevonden. Dit betekent dat het ouder is dan het concept van internetgebaseerd sportgokken. Hoewel de latere Mortal Kombat-afleveringen vooruitgang hebben geboekt met betrekking tot de graphics en gameplay, zijn de kernelementen hetzelfde gebleven sinds de release van de eerste game in 1992.

Spelers besturen een personage dat moet vechten tegen vijanden in 1v1-wedstrijden. Wanneer de speler of de vijand onvoldoende gezondheid heeft, kunnen ze worden gedood met een laatste zet.

Uw beste Mortal Kombat Wedgids 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserSofie De SmetLocaliser
Wat maakt Mortal Combat onderscheidend?

Wat maakt Mortal Combat onderscheidend?

Afhankelijk van welk personage is gekozen, is er een mix van ongewapende en op wapens gebaseerde aanvalsstijlen om te gebruiken. Mortal Kombat esport-weddenschappen zijn relatief eenvoudig. De gokker zal meestal moeten voorspellen welke van de twee spelers de overwinning zal behalen. Daarom heeft deze manier van wedden een brede aantrekkingskracht.

Binnen esports zijn er talloze vechtspellen waaruit mensen kunnen kiezen. Mortal Kombat heeft de afgelopen decennia standgehouden omdat het een unieke ervaring biedt voor zowel spelers als toeschouwers. Het speelt zich af in een fantasie-universum vol met zeer gedenkwaardige personages.

Scorpion, Sub-Zero en Johnny Cage zijn iconische figuren geworden voor fans van videogames. Latere games hebben andere personages uit de populaire cultuur in licentie gegeven. Dit betekent dat fans van esports-weddenschappen kunnen wedden op Freddy Krueger, Jason Voorhees, de Predator, de Terminator en Robocop, om er maar een paar te noemen.

De serie is ook onderscheidend geworden dankzij de notoir gewelddadige afwerkingsbewegingen. Deze staan bekend als "Fatalities" en zijn vaak extreem wreed. Hoewel dit sommige van de meer angstaanjagende fans van videogameweddenschappen kan afschrikken, worden deze sequenties vereerd door degenen die van viscerale media houden. Het biedt in wezen hetzelfde soort entertainment als in de gladiatorenarena's uit het verleden. Het doet dit echter in een digitale fantasieomgeving.

Wat maakt Mortal Combat onderscheidend?
Online wedden op Mortal Kombat

Online wedden op Mortal Kombat

Mortal Kombat-weddenschappen zijn veel eenvoudiger dan veel van de esports-games die er zijn, dankzij de beperkingen van wedstrijden. Ze zetten twee spelers tegen elkaar op. Als de gokker alleen een voorspelling wil doen over de winnaar van de ronde, dan zijn de kansen redelijk eerlijk. Als de concurrenten gelijk zijn, kan dit gokkers een 50/50 kans geven. Om deze reden draait de overgrote meerderheid van Mortal Kombat-weddenschappen om het kiezen van een potentiële wedstrijdkampioen.

Er zijn echter andere opties als mensen iets complexers willen. Ze kunnen in plaats daarvan de lengte van een wedstrijd of het aantal ronden inzetten. Personages sterven meestal doordat hun gezondheid volledig is uitgeput of doordat ze een fataliteit oplopen. Een Mortal Kombat-weddenschap kan worden geplaatst om te voorspellen welke zich voordoet.

Het aantal ronden binnen een wedstrijd kan sterk variëren. Het zal afhangen van de acties van spelers. Soms biedt een bookmaker een over/onder-weddenschap aan voor het totale aantal rondes per wedstrijd. Als alternatief kan de gokker wedden op hoeveel rondes een individueel personage zal winnen. Als dit het geval is, moeten ze de sterke en zwakke punten ervan kennen. Het is ook essentieel om je bewust te zijn van eventuele voordelen die het andere personage kan hebben voordat je een weddenschap plaatst.

Online wedden op Mortal Kombat
Waarom is Mortal Kombat populair?

Waarom is Mortal Kombat populair?

Het is geen toeval dat deze serie zo lang heeft geduurd. Vanaf de allereerste game zijn de ontwikkelaars erin geslaagd iets te creëren dat veel verschillende spelers aanspreekt. Het biedt de bekende mechanica van andere vechttitels, maar met een bevredigend rond einde dankzij de Fatality-functie.

Het betekent dat zelfs de verliezer kan genieten van een viscerale animatie waarin zijn personage wordt afgemaakt. De besturing is ook eenvoudig te leren en is consistent gebleven voor de meeste games. De populariteit is vergroot door multimediale toevoegingen aan de franchise, waaronder verschillende live-actionfilms.

internetgemeenschap

Sinds de serie bestaat al 30 jaar, is het logisch dat er een bloeiende fandom is. Het internet heeft ervaren spelers samengebracht die zich de oudere delen herinneren en een nieuwe generatie die geobsedeerd is door de latere. Op het gebied van eSports zijn er verschillende populaire forums.

Ze kunnen mensen op de hoogte houden van nieuwe toernooiontwikkelingen. Deze sites zijn ook goede bronnen om een potentiële winnaar te kiezen. Veel professionele Mortal Kombat-spelers plaatsen zelfs video's van hun beste ronde-uitvoeringen online. Naar hen kijken is een geweldige manier om hun sterke en zwakke punten te onderzoeken.

Mortal Kombat online spelen

In het verleden bood geen van de vroege Mortal Kombat-spellen online spelen aan. Dit veranderde met meer recente releases. Toen Mortal Kombat 11 in 2019 uitkwam, werd bijvoorbeeld aanbevolen dat spelers altijd verbonden blijven met internet. Sommige minigames waren alleen toegankelijk via internet.

Dit volgt een populaire trend in de industrie als geheel. De nieuwste generaties consoles zorgen voor een constante verbinding zodat nieuwe updates geïnstalleerd kunnen worden. Buiten de verhaalmodus kunnen spelers hun vrienden online uitdagen via multiplayer-wedstrijden. Deze modus vormt meestal de basis voor eSport-toernooien.

Big Mortal Kombat-spelers

Door de geschiedenis van deze franchise hebben organisatoren van kampioenschappen de voorkeur gegeven aan de nieuwste aflevering voor gebruik in competities. Dit is momenteel Mortal Kombat 11 (MK11). Daarom moeten gokkers de beste spelers in die specifieke titel kennen als ze hun kansen op een succesvolle weddenschap willen vergroten.

Veel eSport-games bevatten kampioenen met verschillende achtergronden. De topspelers voor MK 11 komen echter allemaal uit de VS. Hun gamer-tags zijn Wuuuzie, Burninini007, Woolender, Han Rashid en Fadedsal. Het is belangrijk op te merken dat het succes van een speler vaak afhangt van het personage dat hij kiest.

Waarom is Mortal Kombat populair?
Wereldbeker Mortal Kombat

Wereldbeker Mortal Kombat

De beste goksite voor e-sport biedt markten voor de grootste toernooien binnen de Mortal Kombat-gemeenschap. Deze serie richt zich op een fictieve wedstrijd waarbij: alle van de grootste vechters in het universum komen samen. Het is daarom verrassend om op te merken dat er geen echt definitief evenement voor de esport is. Hier zijn verschillende redenen voor.

De ontwikkelaars brengen regelmatig nieuwe Mortal Kombat-games uit. In theorie zou dit geen probleem zijn. Andere franchises zoals Kabeljauw en Slagveld daadwerkelijk profiteren van het hebben van bijgewerkte afleveringen om in spraakmakende wedstrijden te verschijnen. Wanneer echter de nieuwste Mortal Kombat-game uitkomt, wordt deze opnieuw ingesteld binnen de community. Bovendien stoppen de ontwikkelaars met het verstrekken van essentiële updates voor populaire oudere titels.

Ondanks deze problemen kunnen gokkers nog steeds weddenschappen plaatsen op op Mortal Kombat gebaseerde kampioenschappen. Ze hebben de neiging zich te concentreren op één gelokaliseerde regio. Goede voorbeelden zijn de North American League en La Liga. InterKontinental Kombat probeert meer gemeenschappen bij elkaar te brengen.

Het is echter voornamelijk beperkt tot Oceanië en Europa. Een van de breedste toernooien is de ESL Mortal Kombat X Pro League. De winnaar wordt vaak de wereldkampioen genoemd. Desondanks ontbreekt het de Mortal Kombat eSports-gemeenschap aan iets dat als een wereldbeker kan worden beschouwd.

Wereldbeker Mortal Kombat
Wedden bij esports-aanbieders

Wedden bij esports-aanbieders

In Japan, is de gokmarkt voor de Mortal Kombat-serie redelijk populair. Gokkers in het Westen zullen echter merken dat het veel meer niche is. Ze kunnen moeite hebben om een gok-app of site voor videogames te vinden die geschikt is voor deze toernooien.

Mortal Kombat 11 is het meest recente deel in de serie. Daarom zullen de meeste bookmakers zich daarop concentreren. Punters zullen ook meer geluk hebben bij het vinden van markten tijdens een van de spraakmakende Mortal Kombat-evenementen. De kans dat het een bookmaker krijgt, hangt af van hoeveel aandacht het krijgt van de media in het algemeen.

Ook al kan het een worsteling zijn om te vinden online goksites voor e-sport met Mortal Kombat-weddenschappen zijn er enkele dingen waar u op moet letten. De beste providers bieden een scala aan verschillende gokopties. Round Winner-weddenschappen zijn populair bij veel mensen. Sommige gokkers willen echter iets specifiekers.

Het is ook een goed idee om een provider te kiezen die toegang biedt tot livestreams van wedstrijden. Ze moeten op zijn minst actuele statistische informatie in de vorm van grafieken geven. Als Mortal Kombat-weddenschappen prominenter worden binnen de esports-gemeenschap, kan er een toename zijn van goksites die zich daarop richten.

Wedden bij esports-aanbieders
opmerkelijke MK-teams

opmerkelijke MK-teams

Als het gaat om wedden op esports, is het altijd een goed idee om volg de beste teams. Op die manier kunnen gokkers de weddenschappen nauwkeuriger plaatsen. Het probleem is dat Mortal Kombat beperkt is als het gaat om het aantal spraakmakende toernooien. Mensen kunnen daarom moeite hebben om te bepalen welke teams geweldige presteerders zijn. In de loop der jaren hebben verschillende van hen zich echter bewezen.

Deze organisaties hebben de neiging om wedstrijden te spelen voor een groot aantal verschillende gametitels. Het komt zelden voor dat groepen zich uitsluitend op de Mortal Kombat-serie concentreren. In feite heeft slechts één team van de top 10 in totaal meer dan negen toernooien gespeeld. De volgende groepen worden vaak genoemd als de sterkste kanshebbers:

 • Echo Fox
 • NASR eSports
 • UYU
 • beestkust
 • Panda wereldwijd
 • Kwaadaardige genieën
 • Edele eSports
 • Donkerzijdig
 • Pittsburgh Knights
 • Circa eSports

Bij het zoeken naar de best presterende teams is het verstandig om te gaan voor degenen die het goed hebben gedaan in andere vechtgenre-spellen. Dit komt omdat Mortal Kombat dezelfde vaardigheden vereist. Wanneer twee van de meest invloedrijke groepen het tegen elkaar opnemen, is het moeilijker om een potentiële winnaar te bepalen. De gokker zal moeten overwegen welke het voordeel heeft.

opmerkelijke MK-teams
Voors en tegens

Voors en tegens

Pluspunten

 • Dit is een iconische gameserie met 30 jaar aan content om van te genieten.
 • Met elke nieuwe game verbeteren de graphics en gameplay-mechanica. Gokkers hoeven alleen een potentiële winnaar te kiezen uit twee concurrerende spelers. Dit geeft hen een goede kans om een winnende weddenschap te plaatsen.
 • De afgelopen jaren zijn er personages uit andere iconische elementen van de popcultuur in de games opgenomen.
 • Dit is het ideale soort spel voor mensen die een eenvoudige gokervaring willen.
 • Fans van viscerale actie zullen genieten van het kijken naar wedstrijden.
 • Er is potentieel voor meer bookmakers om Mortal Kombat-markten in de toekomst aan te bieden.

nadelen

 • Momenteel is er geen specifiek toernooi dat dient als een wereldwijd kampioenschap.
 • De extreme aard van het geweld zou sommige gokkers kunnen afschrikken.
 • Tussen elke aflevering zijn er enkele problemen met de consistentie van de gameplay. Dit kan betekenen dat gokkers moeite hebben om een belangrijk inzicht te krijgen in wat ze moeten zoeken in een winnaar.
 • Gokkers zullen waarschijnlijk moeite hebben om een aanbieder voor deze markt te vinden.
 • De franchise heeft niet dezelfde eSports-populariteit bereikt als andere spraakmakende merken.
 • Om een gokvoordeel te krijgen, moeten gokkers de sterke en zwakke punten van tientallen karakters onderzoeken.
Voors en tegens
Beste Mortal Kombat-kansen

Beste Mortal Kombat-kansen

Slimme gokkers zullen spellen zoeken die zo min mogelijk potentiële winnaars hebben. Op die manier vergroten ze hun kansen op het plaatsen van een succesvolle weddenschap. Mortal Kombat is populair bij gokkers vanwege het feit dat er in elke wedstrijd slechts twee mensen strijden om de overwinning. Daarom is er geen middenweg als het gaat om kansen voor e-sportweddenschappen. Ze zullen ofwel 1:1 of 2:1 zijn. Als de weddenschap is gericht op wie de wedstrijd zal winnen, kan er zelfs een terugbetaling worden gegeven in het geval van een gelijkspel.

Als gokkers op zoek zijn naar meer aanlokkelijke kansen met betere uitbetalingen, kunnen ze kiezen voor een specifiekere weddenschap. Bijvoorbeeld, ze kunnen voorspellen hoe lang de wedstrijd zal duren of hoeveel rondes een bepaald personage zal winnen.

Deze weddenschappen zijn echter ook riskanter. Bookmakers zullen op de hoogte zijn van de statistieken rond deze spellen. Personages zoals Sub-Zero hebben voordelen waardoor ze meer kans hebben om te winnen. Daarom kan het door de speler gekozen personage ook een effect hebben op de kansen. Sommige bookmakers houden ook rekening met hun prestaties uit het verleden.

Beste Mortal Kombat-kansen
Mortal Kombat goktips en trucs

Mortal Kombat goktips en trucs

Er zijn verschillende strategieën om uit te kiezen, elk met een ander risiconiveau. Sommige gokkers plaatsen graag met opzet weddenschappen op een underdog. De reden is dat Mortal Kombat-wedstrijden 1v1 zijn. Daarom zal zelfs de underdog waarschijnlijk een uiteindelijke overwinning behalen. Het idee is dat wanneer ze dat doen, het de verliezen van andere inzetten zal dekken.

Een andere tactiek is om te wedden op het aantal dodelijke slachtoffers in een ronde op basis van het gemiddelde per toernooi. Dit ligt meestal rond de 2,5. Deze inzetten hebben echter vrij lage uitbetalingen. Ongeacht de aard van de Mortal Kombat-weddenschap, is het altijd verstandig om statistieken op te zoeken over Mortal Kombat-spellen.

Mortal Kombat goktips en trucs