Top Smite goksites 2024

Smite is een multiplayer online battle arena (MOBA) waar spelers samenwerken in een mythologische setting. Het speelt zich af in een wereld waar de goden uit veel verschillende culturen vechten om dominantie. Binnen de standaard veroveringsmodus bestaat elk team uit 5 leden. Ze moeten hun verschillende vaardigheden en tactieken gebruiken om tegengestelde teams en NPC-minions te bestrijden.

Als gokkers goed genoeg zoeken, zullen ze een app voor esports-weddenschappen vinden die Smite bevat. In het verleden zou dit praktisch onmogelijk zijn geweest. Er beginnen echter dingen te veranderen. De game is nu beschikbaar op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dit heeft de instroom van nieuwe spelers uitgebreid. Als gevolg hiervan zijn meer mensen geïnteresseerd in het inzetten op Smite-toernooien. Elke God heeft vier verschillende vermogens. Deze kunnen gebiedsschade, polijsten of crowd control omvatten. Naarmate de speler tijdens de wedstrijd ervaring opdoet, kunnen deze eigenschappen worden verbeterd. Goden kunnen het maximale niveau van 20 bereiken. Goud wordt gebruikt om items te kopen om de kracht en verdediging te vergroten. Het wordt verdiend door vijanden te verslaan of items te verkopen.

Top Smite goksites 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Wat maakt Smite onderscheidend?

Er zijn veel MOBA's die er zijn. Smite onderscheidt zich echter door zijn third-person display. Dit is een verfrissende kijk op het genre dat geeft meestal de voorkeur aan een top-down look. Als gevolg hiervan voelen spelers een groter gevoel van onderdompeling in het spel.

Alle standaard tropes van dit speltype zijn aanwezig. Ze omvatten duidelijk gedefinieerde teamrollen, het creëren van karakters en ultieme vaardigheden. Deze mechanica speelt zich echter af in een verhaal dat een breed scala aan mensen aanspreekt. Mythologie is een erg populair thema. Het is steeds aantrekkelijker geworden dankzij blockbuster-hits zoals God of War en Assassins Creed. Smite-spelers kunnen de controle over hun favoriete goden overnemen en meer te weten komen over nieuwe goden.

Wedden op Smite

Er zijn tal van goksites voor e-sport die weddenschappen aanbieden op iconische MOBA's zoals League of Legends. Gokkers kunnen echter moeite hebben om er een te vinden die geschikt is voor Smite-fans. Het is het beste om naar deze markten te zoeken op sites van niche-fantasiegames. Zij maken meer kans tijdens het jaarlijkse WK Smite. Gokkers kunnen hun voorspelling doen voor welk team bovenaan zal eindigen. Ze kunnen zich ook richten op individuele spelers door te wedden op een potentiële MVP.

De bekendheid van het spel door bookmakers nam in 2015 toe toen het op de Xbox One-console werd uitgebracht. Dit maakte het een van de eerste MOBA's die uitbreidde van pc- naar consolegaming. Het blijft in hoog tempo groeien. Als gevolg hiervan lijkt het waarschijnlijk dat het nog bekender zal worden onder esport-weddenschappen.

Binnen een competitieve setting wordt Smite gespeeld in 5v5-wedstrijden. Gokkers moeten het team kiezen met de meeste samenhang. Elk lid krijgt een specifieke rol. Dit omvat AD Carry, Jungler, Mid, Solo of Support. Rondes kunnen vaak chaotisch zijn met een hoge nadruk op actie. Winnende teams hebben echter ook de neiging om tactieken te gebruiken om hun tegenstanders te verslaan.

Waarom is Smite populair?

De sleutel tot de populariteit van Smite zijn de innovatieve weergavekeuzes. Het feit dat spelers gratis toegang hebben tot content heeft ook geleid tot een gezonde hoeveelheid nieuwe gebruikers. Hi-Rez Studios blijft de game updaten en geeft fans de mogelijkheid om online hun mening te geven. De gameplay is niet al te ingewikkeld. Het lijkt erg op veel andere voorbeelden van MOBA. Dit soort esport-spellen zijn ook populair bij gokkers omdat ze spannend zijn om naar te kijken en het vrij eenvoudig kan zijn om een potentiële winnaar te voorspellen.

internetgemeenschap

Smite slaagt erin om twee gemeenschappen samen te brengen. De eerste zijn fans van MOBA's die op zoek zijn naar iets frisser. De tweede zijn degenen die graag leren over de oude mythologieën van verschillende culturen. Het bedrijf achter Smite moedigt spelers aan om actief te zijn op hun online forums.

Esports online spelen

Er is geen modus voor één speler voor Smite. In plaats daarvan houdt elke ronde online contact met vriendelijke en rivaliserende spelers. Andere games in dit genre hebben vaak communicatieproblemen. Gelukkig heeft Smite een zeer indrukwekkend tekstchatsysteem. Gebruikers kunnen kiezen uit een lijst met specifieke zinnen, zodat het team kan samenwerken.

Grote esports-spelers

Hoewel Smite zeker een is teamgericht spel er zijn verschillende professionele personen die onder de aandacht van gokkers zijn gekomen. Enkele van de grootste namen waarop mensen hebben ingezet (en hun rollen):

 • MLCSt3alth (middenbaan)
 • Yammyn (Middenbaan)
 • emilitoo (jager)
 • Venenu (Middenbaan)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (Ondersteuning)
 • Jarcorrr (Solobaan)

Waarom is het spel zo geliefd bij spelers?

De belangrijkste reden voor het succes van Smite is het uitkijkpunt van de derde persoon. Hierdoor onderscheidt het zich van andere genretitels die traditioneel kiezen voor een weergave van bovenaf. Er is ook een heldere en kleurrijke kunststijl in combinatie met een behoorlijk aantal modi. Smite is gratis om te spelen en voor een eerlijke vergoeding krijgen spelers toegang tot zowel huidige als toekomstige DLC's.

Hoe het te spelen?

Het eerste dat de speler moet doen, is beslissen welke teamrol hij wil spelen. Dit zal het Godkarakter beïnvloeden dat ze uiteindelijk zullen beheersen. Zodra een wedstrijd begint, werken de 5 spelers samen om hun tegenstanders te bevechten en territorium te verdedigen. Gedurende de wedstrijd zijn er mogelijkheden om nieuwe vaardigheden en upgrades te kopen.

Grootste Smite-teams

De volgende teams hebben elk het Smite Wereldkampioenschap gewonnen. Daarom zullen gokkers ze in de gaten willen houden bij het zoeken naar een weddenschap:

 • COGnitieve prime
 • Epsilon eSports
 • NRG eSports
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Pittsburgh Knights
 • Atlantis Leviathans

Wereldbeker Smit

Sinds 2015 vindt jaarlijks het Smite World Championship (SWC) plaats. Het nodigt 10 van de beste teams uit Noord uit Amerika, Zuid-Amerika, China en Europa om te strijden om een prijzenpot van 2,6 miljoen dollar (en stijgend). Deze esports-wereldbeker lijkt redelijk op degene die te zien is in meer traditionele soorten sporten. Het toernooiformaat omvat een plaatsingsfase met dubbele eliminatie, gevolgd door een ronde met knock-outs met enkele eliminatie.

Noord-Amerikaanse teams hebben de neiging om te domineren. Degenen met hoofdkantoor in Groot Brittanië en Duitsland hebben het de afgelopen jaren ook goed gedaan. In 2022 werd Jarcorrr van het Atlantis Leviathans-team uitgekozen als de meest waardevolle speler.

Toen Hi-Rez Studios het toernooi voor het eerst organiseerde, was het relatief klein. Sindsdien heeft het een hoger niveau van erkenning gekregen binnen de gokindustrie. Dit is verhoogd naarmate de prijzenpot lucratiever wordt. Deze hoge inzetten hebben meer veroorzaakt goksites voor e-sport op te merken. Het vrij kleine aantal teams betekent ook dat gokkers een grotere kans hebben om een winnaar te kiezen. Wie dit eSport-wereldkampioenschap live wil meemaken, kan dat via online streaming-apps.

Smite gokaanbieders

Dit is niet het soort spel dat normaal gesproken bij een reguliere bookmaker te vinden is. Ondanks een groeiende populariteit is Smite meer een cultspel. Dit betekent dat gokkers op zoek moeten gaan naar nichewebsites. De beste goksites voor e-sport bieden een groot aantal titels om op te gokken. Als ze een brede selectie van markten bevatten, kan Smite daar een van zijn.

Het kan tijdrovend zijn om te zoeken naar een provider die dit spel aanbiedt. De zoekopdracht kan worden beperkt door te focussen op degenen die de nadruk leggen op multiplayer online battle arena-spellen. Er kunnen zich ook nieuwe markten openen wanneer de Smite Pro League en de Smite Console League starten. Daarom moeten gokkers goed in de gaten houden wanneer deze toernooien plaatsvinden.

De beste providers bieden een behoorlijke selectie aan gokopties voor dit type spel. Inzetopties zoals het voorspellen van het winnende team en de hoogst geplaatste speler zijn populair. Het kan echter zijn dat de wedder voor meer specifieke opties wil kiezen. Voorbeelden hiervan zijn wedden op de exacte omstandigheden van een rondewinst of het aantal kills in een wedstrijd.

Volg opmerkelijke teams

Als gokkers een voordeel willen behalen en nauwkeuriger willen wedden, is het de moeite waard om de beste teams binnen deze esport-gemeenschap te volgen. De eerder genoemde winnaars van het WK Smite zijn ideaal om in de gaten te houden. De beste teams zullen ook de neiging hebben om hun wedstrijden te streamen. Dit geeft gokkers de mogelijkheid om hun sterke en zwakke punten beter te begrijpen. Ook is het verstandig om elke individuele speler te analyseren. Omdat elk teamlid een specifieke rol heeft, weten gokkers op welke set criteria ze moeten worden beoordeeld.

 • Junglers zouden goed moeten zijn in het snel sturen van grote hoeveelheden volgelingen.
 • Een AD Carry moet het grootste deel van het spel overleven met zwakkere statistieken voordat hij het team in de latere fasen naar de overwinning kan brengen.
 • Een Mid moet voldoende ondersteuning bieden wanneer dat nodig is.
 • Solo's bieden hulp tijdens teamgevechten en het behalen van doelen. Ze moeten dus redelijk veelzijdig zijn.
 • Zoals de naam al doet vermoeden, helpt een Support-speler de anderen zodat het team zo succesvol mogelijk kan zijn.

Als gokkers eenmaal de rollen kennen die elke speler heeft, zullen ze weten wat het beste soort pro-team is.

Voors en tegens

Pluspunten

 • Het kleurrijke en leuke display zal een breed scala aan gokkers aanspreken.
 • Degenen die geïnteresseerd zijn in mythologie zullen zeker veel uit het spel halen.
 • Het team achter het spel werkt het regelmatig bij om het zo evenwichtig mogelijk te houden.
 • De verscheidenheid aan verschillende goden houdt wedstrijden interessant.
 • Smite is een verfrissende kijk op het genre.

nadelen

 • De actie van wedstrijden kan behoorlijk chaotisch worden. Daarom kunnen gokkers die de voorkeur geven aan meer rechttoe rechtaan esport-games zich overweldigd en verward voelen.
 • Sinds Smite in 2012 uitkwam, vinden sommige mensen de game-engine misschien wat verouderd.
 • Om het spel te begrijpen, kunnen betere gokkers ervoor kiezen om het te spelen. Het probleem is dat het lang duurt om de ins en outs ervan te leren.
 • Door de nadruk op balans kan het moeilijk zijn om te bepalen welk God-personage de grootste kans heeft om te winnen.
 • De game is niet ontworpen voor spelers die een solo-ervaring willen.

Inzicht in de weddenschappen van Smite

Er zijn een aantal variabelen die de kansen van een Smite-weddenschap beïnvloeden. De meest relevante factor is de aard van de inzet zelf. Het voorspellen van een regelrechte winnaar zal bijvoorbeeld heel verschillende kansen om te gokken op de volgende structuur, takedown of kill.

De beste goksite voor esport biedt mensen een behoorlijk aantal gokopties voor Smite. Gokkers kunnen een aantal verschillende odds-opties tegenkomen. Amerikaanse odds komen het meest voor op Amerikaanse bookmakerssites. Deze worden weergegeven met een + en - teken. De eerste vertegenwoordigt de underdog, terwijl de laatste de meest waarschijnlijke winnaar vertegenwoordigt.

Smite-gokkers kunnen ook fractionele kansen opmerken. Ze geven het bedrag aan potentiële winsten weer in de vorm van een breuk. Als de persoon er bijvoorbeeld in slaagt een weddenschap te winnen met 5/1 odds, zal zijn verdiensten vijf keer zo hoog zijn als het bedrag dat hij heeft ingezet.

Er zijn ook talloze sites die decimale kansen bieden op Smite-spellen. Deze zijn vergelijkbaar met fractionele, maar gebruiken in plaats daarvan een decimaalteken. Als iemand $ 15 zou inzetten op een Smite-spel met een quotering van 2.0, dan zou hun winst worden verdubbeld tot $ 30.

Smite goktips & trucs

Als het gaat om dit soort esports-weddenschappen, is kennis macht. Hoe meer een gokker weet over Smite, hoe groter de kans dat hij of zij een winnende weddenschap plaatst. Het is daarom verstandig om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door Smite-spelers en het bedrijf achter het spel te volgen op social media.

Gokkers kunnen ook zelf Smite spelen. Dit zal hen bewust maken van de release van nieuwe God-packs die de dynamiek van toekomstige toernooien kunnen veranderen. Een voorsprong kan ook worden behaald door kernbegrippen te begrijpen. Deze omvatten K/D/A (Kills/Deaths/Assists), goud per minuut en player assists.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporten
About

Jun-ho Kim, de dynamische Esports-maestro van Zuid-Korea, fungeert als een baken van kennis bij EsportRanker. Door analytisch vermogen te combineren met een aangeboren liefde voor gaming, ontrafelt Jun-ho het ingewikkelde tapijt van online competities, waardoor spelers op de hoogte en geïnspireerd blijven.

Send email
More posts by Jun-ho Kim