De meest populaire Esports-titels om op te wedden in Azië

Instructies

2023-02-23

Katrin Becker

Esports is een van de beste bronnen van entertainment in Azië. Het is een vorm van competitie waarbij videogames betrokken zijn. In de toernooien worden multiplayer-spellen gespeeld en spelers nemen eraan deel in de vorm van teams. Natuurlijk wordt het georganiseerd door enkele van de grote namen, en de prijzenpot is krankzinnig.

De meest populaire Esports-titels om op te wedden in Azië

Nu, net als bij gokken, weet u misschien dat u kunt wedden op esports. Je kunt wedden op welk team het toernooi gaat winnen, want er zijn altijd favorieten in elk toernooi. Maar natuurlijk winnen de favorieten niet altijd, dus wees verstandig met uw weddenschappen. 

Als je op zoek bent naar op welke esports-titels je kunt wedden, ben je hier aan het juiste adres. Hier zijn de top 5 esports om op te wedden in Azië in 2023. 

Dota 2

De eerste waar we het over zullen hebben is een van de meest bekende en waanzinnig gespeelde games, Dota 2. De game wordt dagelijks door miljoenen gespeeld om te genieten van de unieke ervaring die Dota 2 biedt. Deze game is uitgebracht in 2013 en Dota is ongetwijfeld de diepste RTS-game voor meerdere spelers ooit gemaakt. In een esports-toernooi kan dat wedden op Dota 2, want er zullen veel teams zijn om op te wedden. 

Het Dota 2-toernooi heeft de grootste prijzenpot in de geschiedenis van Esports. Deze game is een van de favoriete esports om op te wedden in Aziatische landen. 

PUBG mobiel

Onbekende spelers Battleground Mobile is een van de meest gespeelde games in de laatste paar jaren. Deze game heeft het internet stormenderhand veroverd en bijna iedereen heeft deze game gespeeld. PUBG Mobile is een gratis te spelen en een van de beste battle royale-games ontwikkeld door LightSpeed & Quantum Studio, een divisie van Tencent Games. In de Battle Royale van PUBG Mobile zijn er 100 spelers en elk team bestaat uit maximaal 4 spelers.

PUBG Mobile bestaat al lang niet meer, maar toch biedt deze game een van de beste gokervaringen. Het is een esport waar je op kunt wedden, aangezien de teams die in het toernooi spelen bekend zijn en er altijd favorieten zijn. 

Arena van moed

Net als PUBG is Mobile Arena of Valor ook een nieuwe game. Dit spel was voorheen bekend als Strike of Kings, en het is een internationale bewerking van Honor of the Knights. Arena of Valor is een online strijdarena voor meerdere spelers ontwikkeld door Timi Studio en uitgegeven door Level Infinite. Er zijn zoveel coole en unieke helden die je kunt selecteren, en deze game geeft een vrij unieke ervaring. 

Dat gezegd hebbende, het is een van de meest populaire Esports waar mensen op wedden in Aziatische landen. Bovendien zijn de prijzenpotten van deze esport behoorlijk genereus. Laten we naar de volgende springen.

FIFA23

FIFA 23 is een van de meest populaire videogames die door miljoenen wordt gespeeld. Bijna elke voetbalfan heeft dit spel gespeeld omdat ze dol zijn op de simulatie. Hoewel het een beetje triest is dat het de 30e aflevering in de FIFA-serie is, is het ook de laatste. Dit betekent dat we geen andere FIFA-game zullen zien. Toch betekent dit niet dat dit geen esports meer zal zijn, want er zullen toernooien worden gehouden voor FIFA 23.

FIFA 23 is een uitstekend spel om op te wedden als je je in een van de Aziatische landen bevindt. U kunt op beide teams wedden, maar uiteindelijk zal de bekwame winnen. Het is ook een kwestie van geluk, dus misschien heb je geluk. 

League of Legends

League of Legends is een van de bekendste spellen, en miljoenen spelers spelen dit spel. Deze game wordt gewoonlijk League genoemd en het is een online multiplayer-arena-video uit 2009. De game heeft nog steeds een grote impact op fans van esport-weddenschappen in Aziatische regio's, ondanks het feit dat het meer dan tien jaar geleden werd uitgebracht. Het is ongetwijfeld een geweldige prestatie. League of Legends is een gratis spel en het is een teamgebaseerd spel.

Conclusie

Esports is een zich snel ontwikkelend segment van de sportweddenschapsindustrie over de hele wereld en dit is niet anders in Aziatische landen. Je kunt er meerdere vinden erkende esports-bookmakers die games aanbieden die enorm populair zijn onder esports-fans in Singapore, Japan, Korea en andere Aziatische regio's.

Laatste nieuws

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen
2023-03-30

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen

Nieuws