Top Battlefield goksites 2024

Deze Battlefield eSports-wedgids duikt in alle dynamiek met betrekking tot wedden op dit blok. Kom meer te weten over de achtergrond van de videogame, de verschillende games in de serie, de gameplay, de plaats van Battlefield in de eSports-scene, de gokmarkten en kansen, eSports-toernooien om op te wedden, de beste Battlefield eSports-teams, enzovoort.

Volgens statistieken is de eSports-industrie in 2021 maar liefst 1,08 miljard dollar waard en tegen 2024 naar verwachting 1,62 miljard dollar. Het concurrentievermogen in de eSports-industrie heeft eSports-weddenschappen gestimuleerd, vooral nadat de pandemie toesloeg. Nu de meeste live-evenementen zijn geannuleerd, hebben bookmakers eSports verkend om spelers iets te bieden om op te wedden.

Top Battlefield goksites 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Over de Battlefield-serie

Tegenwoordig behoren eSports-weddenschappen tot de snelst groeiende markten in de online gokscene. Statistieken tonen aan dat in 2020 de totale waarde van de inzetten in eSports meer dan 12,9 miljard dollar bedroeg.

Een van de eSports om op te wedden is Battlefield. Ook al is het niet zo prominent als andere eSports-games, het nieuwe deel, Battlefield 2042, is het volgende grote ding. Het is gericht op het corrigeren van alle gebreken van zijn twee voorgangers, Battlefield 4 en Battlefield 5.

Battlefield is een first-person shooter (FPS) videogame dat beschikt over verschillende individuele games en uitbreidingspakketten. De belangrijkste games zijn Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018 ), en de nieuwste aflevering, Battlefield 2042 (2021).

Slagveld 4

Battlefield IV is het meest dominante deel. Het is de enige game in de serie die de franchise goed heeft vertegenwoordigd in de eSports-scene. De verhaallijn speelt zich zes jaar na een fictieve oorlog van 2020 af. Battlefield 4 werd uitgebracht in 2013 en werd geprezen om zijn uitstekende graphics, gameplay en multiplayer-modus.

Hoewel het nog steeds de beste eSports-game in de serie is, zorgden de singleplayer-modus en glitches in een multiplayer-modus ervoor dat het een beetje kritiek kreeg.

Battlefield V

Battlefield V was het vervolg op Battlefield 4, maar blijft helaas een flop. Het voldeed niet aan de verwachtingen vanwege marketingfouten. Ook ligt de focus op een campagne voor één speler in plaats van een Battle Royale-campagne die synoniem is met eSports die het potentieel van de game hebben vernietigd. Maar er zijn een paar dingen die spelers leuk vinden aan Battlefield 5.

Het kwam met verschillende toevoegingen, bijvoorbeeld nieuwe multiplayer-modi, waaronder de "continue" campagnemodus "Firestorm" en "Grand Operations". In Battlefield V is het realisme verbeterd dankzij de Frostbite 3-game-engine, en de Battle Royale-modus is gebogen rond de pijlers van vernietiging, voertuigen en, belangrijker nog, teamplay van de franchise.

Slagveld 2042

Op 19 november 2021 werd de langverwachte Battlefield 2042 uitgebracht. Het beschikt over zeven gloednieuwe kaarten en de intrigerende Portal-modus. Een ding dat deze aflevering bijzonder maakt, is dat het een spel is dat alleen in de multiplayer-modus is, wat betekent dat het gericht is op eSports.

Hoewel er bij de lancering geen gerangschikte of eSports-modi zijn, heeft de game in ieder geval tools voor makers waarmee spelers gamemodi kunnen aanpassen. Gerangschikte en eSports-modi zijn momenteel niet beschikbaar om spelers de dynamiek van het spel te laten leren, die een beetje ingewikkeld is. Deze functies zullen later worden toegevoegd zodra spelers kennis maken met het spel. Battlefield 2042 heeft de eSports-scene nog niet bereikt, maar het zal een kaskraker worden als dat wel het geval is. Het speelt zich af in de nabije toekomst en bevat futuristische wapens.

Wedden op Battlefield

Ook al is wedden op Battlefield niet zo populair als andere eSport-games, het zal zeker grip krijgen. Om te beginnen is het volledig legaal om op Battlefield te wedden zolang gokkers de wettelijke leeftijd voor gokken hebben bereikt. Wedden op deze videogame verschilt op geen enkele manier van wedden op andere FPS-games, over CS: GO, Valorant, Rainbow Six Siege en de rest gesproken.

Aanmelden bij Battlefield-wedsites

Om op Battlefield te wedden, moeten spelers eerst op zoek gaan naar een goksite met Battlefield-markten. Vervolgens moeten ze op de aanmeldingsoptie klikken en het registratieproces voltooien door hun e-mail te bevestigen. In het geval van goksites zonder verificatie, ook wel bekend als Trustly-wedsites, kunnen ze deelnemen aan het spel zonder het gedoe van registratie of verificatie door gewoon geld te storten bij de bookmaker.

Echt geld Battlefield-weddenschappen

Terwijl sommige eSports-goksites aanbieden gratis geld wedden, de meeste zijn goksites voor echt geld, dus spelers moeten echt geld hebben om in actie te komen. Het voordeel van Battlefield-goksites voor echt geld is dat spelers echt geld kunnen winnen wanneer hun weddenschappen binnenkomen. Bij bookmakers voor echt geld kunnen eSports-weddenkers spelen met fiat-geldvaluta's of cryptovaluta zoals bitcoin en ethereum.

Hoe populair is Battlefield?

Battlefield is een van de meest populaire EA-titels in de online gaming-community. In de eSports-scene is het echter niet zo populair. Dit segment onderzoekt de populariteit van Battlefield en de redenen waarom er wordt beweerd dat het op sterven na dood is.

Slagveld in cijfers

In september 2021 meldde Gamerant een piek in de populariteit van Battlefield 5 op Steam. De videogame trof maar liefst 76.456 gelijktijdige spelers in de laatste week van augustus 2021, een recordhoogte sinds de release. Dit was behoorlijk goed nieuws voor de ontwikkelaars van het spel, aangezien de populariteit van het spel eerder was afgenomen.

Vanaf 1 september stond de BF op nummer 9 in de lijst met gelijktijdige spelers, onder spelers als Rocket League, Dead By Daylight en Rainbow Six Siege. Ondanks de grote tekortkomingen van het spel, is Battlefield 5 nog steeds een populair spel.

Steam Charts meldde ook dat in mei 2021 het spel piekte op 3.408 gelijktijdige spelers. De populariteit van het spel nam in juni verder toe, met een piek van 11.714, terwijl in september het aantal spelers steeg tot 12.284.

Helaas lijkt het voor Battlefield 2042 niet zo rooskleurig te zijn. Hoewel het de nieuwste aflevering is, is er niet veel eSports-hype rond de game. Hoewel EA en DICE volhouden dat de game het veel beter doet dan hoe Battlefield 5 op hetzelfde punt presteerde, is er nog veel te doen. Misschien wordt de game trending zodra de ontbrekende eSports-modi zijn toegevoegd en teams beginnen met het maken van Battlefield 2042-roosters.

Waarom is Battlefield populair?

Alles gezegd en gedaan, de Battlefield-serie blijft een van de meest populaire AAA FPS-titels. Er zijn een paar redenen die verklaren waarom.

Battlefield-gaminggemeenschap

Ten eerste bestaat de game al heel lang en heeft hij een brede community op sociale platforms zoals Reddit. De eerste game, Battlefield 1942, werd in 2002 uitgebracht en is sindsdien geüpdatet met spannendere, nieuwe games.

Bovendien? Er zijn enorme toevoegingen aan elke titel en tonnen downloadbare content (DLC). De uitgevers van de game waren ook enthousiast over het oplossen van bugs en glitches wanneer ze werden opgemerkt.

Nieuwe verhaallijnen, plots en oorlogstijdperken

Een andere reden voor de populariteit van Battlefield is de dynamiek. In tegenstelling tot de meeste FPS-games die zich bezighouden met bijna vergelijkbare verhaallijnen en instellingen, is de Battlefield-serie divers.

Het nieuwste deel, Battlefield 2042, speelt zich bijvoorbeeld af in de nabije toekomst en heeft drie gameplay-modi. Aan de andere kant speelt Battlefield V zich af in de Tweede Wereldoorlog, in de voetsporen van Battlefield 1, dat zich afspeelt in het tijdperk van de Eerste Wereldoorlog. De Battlefield-serie heeft dus alles, of spelers nu het Battlefield willen betreden met oude wapens uit de Tweede Wereldoorlog of futuristische wapens en artillerie.

Online te spelen (gratis)

Online gratis te spelen (met Xbox Game Pass of Battlefield Online) is ook een reden voor de piek in de populariteit van Battlefield. Het verklaart de recente toename van het aantal spelers van de gelijktijdige spelers van Battlefield 5. Bovendien hebben de sterk gereduceerde prijzen van het spel ook de populariteit ervan gestimuleerd.

Uitstekende gameplay-mechanica

Het realisme in de gameplay-mechanica van Battlefield is ook een reden waarom fans van FPS-games dol zijn op Battlefield. De nieuwste edities vertrouwen op de Frostbite 3-game-engine. Het beschikt over een vernietigbare omgeving, selectieve geluidsprioriteit, realtime verlichting, weergave op lange afstand en grafische afbeeldingen met hoge resolutie.

De afnemende populariteit van Battlefield

Zoals eerder vermeld, heeft Battlefield ook behoorlijk wat haters gehad. De populariteit van het spel nam op een gegeven moment af om een aantal redenen, zoals hieronder wordt besproken.

In het geval van Battlefield V is de focus op een campagne voor één speler in plaats van op een Battle Royale-modus de reden waarom de populariteit van het spel afneemt. Het is ook de belangrijkste reden waarom de game faalde in de eSports-scene.

Een andere reden voor de ondergang van BF, vooral de nieuwste editie, Battlefield 2042, is het ontbreken van kritieke competitieve functies die nog moeten worden uitgebracht. Hoewel er een functie is om aangepaste modi te maken, is Battlefield 2042 niet gerangschikt en heeft het geen eSports-modus, dus het heeft niet veel spelers aangetrokken.

Beste Battlefield eSports-wedsites

Met de toenemende vraag naar markten voor eSports-weddenschappen, honderden eSports-wedsites zijn ontsproten. Nou, dit is zo'n goede zaak voor spelers, maar dan kan het moeilijk zijn om de beste sites te vinden om mee te doen. Voor degenen die niet zeker weten wat de beste Battlefield-wedsite is, volgen hieronder enkele belangrijke aspecten om te overwegen.

Geloofwaardigheid

Het eerste dat spelers moeten doen, is lid worden van een goksite die is gelicentieerd door een van de gerenommeerde regelgevende instanties voor kansspelen. Op dergelijke sites kunnen spelers er zeker van zijn dat hun geld in veilige handen is en gevallen van matchfixing zijn geen probleem.

Markten en kansen

Vervolgens moeten ze ervoor zorgen dat de site verschillende Battlefield-wedmarkten en veel Battlefield-evenementen heeft om op te wedden. Belangrijk is dat de kansen hoog moeten zijn.

Bankopties

Een andere cruciale overweging bij het kiezen van de beste Battlefield-goksite is de eSports betalingsopties. De app voor eSports-weddenschappen om mee te doen, moet flexibele, snelle en veilige bankopties bieden. Alle populaire online betaalmethoden moeten worden ondersteund. De eSports-stortingsmethoden en opnames moeten ook snel zijn.

Esports gokbonussen

Voor degenen die hun bankroll willen vergroten, promoties zoals en geen stortingsbonussen en stortingsbonussen tellen ook mee. Enkele van de beste goksites waar bonussen te vinden zijn, zijn BetWay, 22Bet, Bet365 en Betsson.

Battlefield eSports-toernooien en competities

Battlefield is niet zo actief als andere FPS-games in de eSports-scene. Er zijn geen reguliere toernooien en competities zoals in Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege en Call of Duty. Dit komt omdat de nieuwste afleveringen niet erg gericht zijn op eSports. De eerdere edities van de FPS-games waren echter in het verleden actief en trokken meerdere toptoernooien en competities aan.

Is er een Battlefield-kampioenschap?

Het WK is de crème de la crème in eSports. Dit toernooi heeft verschillende namen, afhankelijk van de eSports. Helaas voor Battlefield is er geen World Cup of een groot toernooi, omdat de videogame niet zo populair is in de eSports-industrie. Maar zodra de nieuwste aflevering, BF2042, aan populariteit wint, zal er zeker een eersteklas toernooi zijn om het beste team te kronen dat zal deelnemen.

Hoewel er op dit moment geen eersteklas toernooien zijn, zullen verschillende eerdere toernooien in de nabije toekomst inderdaad nieuw leven worden ingeblazen zodra Battlefield voet aan de grond krijgt in eSports. Hieronder staan enkele van de grote Battlefield-toernooien die in de pijplijn kunnen zitten.

Montage Winter

Ondersteund door Assemblage Organiseren Oy, Assembly Winter is een Fins eSports-evenement dat al sinds de jaren 90 actief is. In 2007 trok het toernooi bijvoorbeeld meerdere Battlefield 2142-wedstrijden waar in totaal $ 13.644,88 aan prijzengeld werd toegekend. Helaas waren er geen Battlefield-evenementen in het Assembly Winter 2021-toernooi, maar Battlefield zal zeker een rol spelen zodra de nieuwste aflevering de eSports-modus lanceert en teams beginnen met het samenstellen van hun BF-rosters.

ESL One

Elektronische Sports League One, ook bekend als ESL One, is een ander Battlefield-toernooi dat enkele jaren geleden probeerde Battlefield naar de eSports-scene te tillen. Het toernooi trok verschillende topteams aan in de seizoensfinale van Winter 2015 die werd gehouden in Keulen, Duitsland.

Acht teams verdeeld in twee groepen streden om de glorie. Na gruwelijke gevechten is het Epsilon eSports dat het leeuwendeel van de prijzenpot van € 35.000 binnenhaalde na het verslaan van INTZ e-Sports. Zodra Battlefield 2042 zijn eSports-modi actualiseert, zal ESL One het zeker aan boord hebben in zijn toernooien en competities.

ESB League

Hoewel het niet de enorme prijzenpotten trekt die we in andere competities zien, heeft de ESB League Battlefield V enig recht gedaan ondanks de gebreken van de videogame. Er zijn verschillende toernooien georganiseerd door ESB, met een aantal van de meest competitieve teams met Battlefield 5-rosters. Wanneer Battlefield 2042 inactieve eSports krijgt, is dit een van de toernooien die terugkomt.

Zürich Invitational

De Zurich Invitational is een ander toernooi dat Battlefield op de eSports-kaart heeft gezet. ESB organiseert het toernooi samen met GameTurnier, eStudios en g4g.ch. In het seizoen 2019/2020 trok het evenement vier Battlefield 1-teams aan in een Battlefield 1 LAN-evenement met dubbele eliminatie, 5v5 Domination, alleen op uitnodiging op PS4.

De prijzenpot was niet zo groot, maar Battlefield-fans hadden tenminste de kans om getuige te zijn van de game op een competitief podium. Als Battlefield 2042 de eSports-modi realiseert, zal dit toernooi waarschijnlijk opnieuw worden beleefd.

Bovenstaande zijn enkele van de Battlefield-toernooien en competities. Helaas zijn er op dit moment niet zoveel competities om op te wedden nu de game flopte in de eSports-scene.

Maar nu DICE ernaar uitkijkt om Battlefield 2042 voor eSports op te zetten, zal het bedrijf door het onthullen van de gerangschikte en eSports-modi die nog moeten worden uitgebracht, waarschijnlijk samenwerken met organisatoren van eSports-toernooien om verschillende eSports-evenementen te organiseren, waarschijnlijk een Battlefield World Cup.

Beste Battlefield eSports-teams

Nu Battlefield niet populair is in de eSports-scene, zijn er niet zo veel meer eSports pro-teams. In eSports hebben teams de neiging om roosters te maken op de populaire eSports die grote prijzenpotten aantrekken, bijvoorbeeld DOTA 2, CS: GO, FIFA en Valorant.

Maar nu Battlefield klaar is voor een eSports-comeback, zullen de teams die in het verleden hebben gedomineerd zeker een comeback maken.

Enkele van de te verwachten teams zijn;

PENTA Sport

PENTA Sports, opgericht in 2013, is een Duits eSports-team dat een stempel heeft gedrukt op de competitieve scene van Battlefield. Het nam deel aan het ESL One Battlefield 4 Winter 2015-seizoen. Het team deed het goed, maar werd helaas derde. Misschien, als Battlefield 2042 zijn eSports-modi vrijgeeft, zal het team een selectie maken en terugkeren naar actieve competitie. In 2021 is het team actief geweest in de CS:GO scene.

Epsilon eSports

Een ander topteam dat in Battlefield eSports zou moeten voorkomen, is Epsilon eSports, een eSports-organisatie opgericht in 2008. Het team won het ESL One Battlefield 4 Winter 2015-seizoen en versloeg INTZ e-Sports. Op dit moment heeft Epsilon eSports roosters in Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Gears of War en H1Z1. Gezien de eerdere exploits van het team in Battlefield 4, kan het management overwegen om een BF2042-selectie te maken.

Het bovenstaande zijn enkele van de populaire Battlefield eSports-teams. Waarschijnlijk zullen, zodra Battlefield 2042 zijn debuut maakt in eSports zodra de eSports-modus actief is, andere eSports-teams die zich bezighouden met FPS-games, zoals Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality en Movistar Riders, Battlefield-roosters maken.

Battlefield-weddenschappen Voor- en nadelen

Net als de twee kanten van dezelfde medaille, heeft wedden op Battlefield zowel voordelen als nadelen.

Pluspunten

  • Beschikbaarheid van Battlefield op goksites – Tegenwoordig hebben veel eSports-weddenschappen markten voor eSports-weddenschappen. Spelers hoeven niet veel goksites te doorzoeken om bookmakers met Battlefield-wedmarkten te vinden.
  • Echt geld winnen – Het tweede voordeel van wedden op het slagveld is dat spelers kans maken om te winnen. Maar voor de goede orde, spelers kunnen alleen echt geld winnen als ze op Battlefield-weddenschappen voor echt geld spelen.
  • Lucratieve bonussen en promoties– Nu er hevige concurrentie is tussen eSports-goksites, zijn er tal van fantastische Battlefield-wedbonussen voor zowel nieuwe als bestaande spelers.

nadelen

  • Tekort aan data – In tegenstelling tot reguliere sportweddenschappen, heeft eSports, inclusief Battlefield, geen onbewerkte gegevens waarop gokkers zich kunnen baseren om weddenschappen te plaatsen.
  • Risico op verslaving – Op dezelfde manier waarop het spelen van Battlefield verslavend kan zijn, brengt wedden op het spel ook risico's met zich mee voor verslaving en bijgevolg voor probleemgokken.

Battlefield-weddenschappen uitgelegd

Voordat spelers aan de actie beginnen, moeten ze de weddenschappen van Battlefield begrijpen. Om te beginnen is de kans op wedden de weergave van een gebeurtenis die al dan niet plaatsvindt. De vuistregel is altijd: hoe hoger de odds, hoe lager de winkansen en omgekeerd.

Indelingen voor weddenschappen op Battlefield

Er zijn drie standaard indelingen voor wedkansen. Sommige goksites ondersteunen slechts één odds-indeling, terwijl andere alle drie de indelingen ondersteunen.

  • Britse kansen: Ook wel fractionele of UK odds genoemd, deze odds worden weergegeven in breuken, bijvoorbeeld 5/2. Het getal aan de linkerkant is het bedrag dat spelers winnen door in te zetten wat er aan de rechterkant staat, plus hun initiële inzet.
  • Amerikaanse kansen: Deze kansen worden weergegeven met een plus- of minteken. De eerste geeft de underdog aan, terwijl de laatste voor de favorieten is. Amerikaanse odds met een plusteken tonen de winst die spelers maken voor elke $ 100 die wordt ingezet, terwijl het minteken het bedrag aangeeft dat een speler moet inzetten om $ 100 als winst te maken.
  • Europese kansen: Ook bekend als decimale kansen, worden deze kansen weergegeven in decimalen. Om het te winnen bedrag te weten, moeten spelers hun inzet vermenigvuldigen met de decimale notering.

Wedtips

Net als traditionele sportweddenschappen, Battlefield eSports-weddenschappen vereisen enkele strategieën om de winkansen van de spelers te vergroten. Dit segment deelt verschillende Battlefield-wedtips.

Het eerste is om kennis te maken met de spelregels en voorschriften van Battlefield. Veel gokkers beginnen blindelings in te zetten zonder de dynamiek van het spel te begrijpen. Begrijp hoe het spel wordt gespeeld, en belangrijker nog, de gokmarkten en kansen. Zonder de dynamiek van het spel te leren, riskeren spelers weddenschappen op hoogst onmogelijke resultaten.

Het volgende is om de Battlefield eSports-scene te begrijpen. Gokkers moeten op de hoogte zijn van de topcompetities en de favorieten voor elke wedstrijd of toernooi. Bekijk de recente vorm van de teams die het uitvechten en vertrouw altijd op de kansen. Onthoud dat hoe hoger de kansen, hoe kleiner de kans dat die weddenschap doorkomt. In hetzelfde token, hoe lager de kansen, hoe groter de kans om te winnen.

Als laatste, volg wat de experts zeggen. Bij Battlefield eSports-weddenschappen volgen sommige experts het spel op de voet en voorspellen ze de winnaars. Hoewel voorspellingen voor Battlefield-weddenschappen niet gegarandeerd uitkomen, hebben ze een behoorlijk hoge nauwkeurigheid.

Hoewel de game niet zo populair is in de eSports- en gokscene, zal de nieuwe aflevering dingen ten goede veranderen. Verwacht dat het de grond raakt zodra de langverwachte functies, gerangschikte en eSports-modi, worden vrijgegeven.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sporten
About

Zhang Wei, beter bekend in de Esports-arena als 'DragonMaster', heeft een niche veroverd als thought leader op het kruispunt van online casino's en Esports. Met een onfeilbaar instinct voor trends, gecombineerd met een nauwgezette aandacht voor detail, is hij zowel een strateeg als een visionair in het veld.

Send email
More posts by Zhang Wei