Top Heroes of the Storm goksites 2024

Heroes of the Storm (HotS) is een multiplayer online Battle Arena (MOBA)-spel. Een typische wedstrijd bestaat uit twee teams van vijf die het op een willekeurig slagveld uitvechten. Elk team heeft hetzelfde doel, de basis van hun tegenstander te decimeren. De betrokken teams gebruiken tactische en arcade-elementen om het hoofddoel te bereiken.

Ongetwijfeld blijft Heroes of the Storm de meeste van zijn verwachtingen tarten. Er zijn snelle gevechten met verschillende achtergronden op hun nexus, die elk een uniek doel dienen. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben de Heroes een aanzienlijke invloed op de uitkomst van het spel. In tegenstelling tot conventionele MOBA-ervaringen, hoeven spelers zich geen zorgen te maken over winkelen voor willekeurige items of traag gamen om hun vastberadenheid te verslijten.

Top Heroes of the Storm goksites 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Unieke kenmerken

Tijdens het spelen moeten spelers hard en snel vechten. En het belangrijkste is dat er van ze wordt verwacht dat ze als een team werken om eventuele vorderingen van de vijand tegen te gaan en hun strategieën te bedenken. Dat gezegd hebbende, hier zijn vier attributen van Heroes of the Storm die het een tandje hoger zetten dan andere MOBA-spellen.

Heldenselectie en rollen

HoTS combineert een selectie van enkele heroïsche personages uit de game-universums van Blizzard. Deze helden zijn gecategoriseerd als Warriors, Supports, Assassins of Specialists. Spelers moeten vertrouwd raken met elk van deze helden, wat van groot belang is om te begrijpen hoe hun unieke eigenschappen op de kaart samenwerken.

Team nivellering

Teamwerk is de sleutel voor elk team om effectief te zijn in zijn missie. Elke speler draagt bij aan een gedeelde pool van ervaring, dus teamnivellering speelt een fundamentele rol om ervoor te zorgen dat spelers de vruchten van hun inspanningen plukken.

Talent systeem

Elke held in dit MOBA-spel heeft unieke vaardigheden die onthuld worden naarmate het spel vordert. Idealiter vervangen deze talenten wat vaak wordt aangeboden in de 'item shop' die te vinden is in convectiespellen.

Dynamisch slagveld

Elk van de slagvelden van Heroes of the Storm biedt unieke gameplay en doelstellingen. Spelers moeten oppassen voor de aandachtspunten en conflicten om de trouw te verdienen van de huursoldaten die het slagveld bevolken.

Wedden op Heroes of the Storm

Net als andere MOBA-games geniet HotS een enorme aanhang in de esports-gamingscene. Hoewel Heroes of the Storm niet tot de meest gespeelde esports-games behoort, blijven sommige gokkers oprecht geïnteresseerd in het plaatsen van weddenschappen op deze game.

Zoals met elke vorm van online wedden op e-sport, kunnen spelers overweldigd worden door een zee van goktips over verschillende HotS-evenementen. Het belangrijkste is echter om de verschillende soorten weddenschappen te begrijpen die beschikbaar zijn voor gokkers die dol zijn op Heroes of the Storm-weddenschappen.

Wedstrijd winnaar

De klassieke wedstrijdwinnaarweddenschap is ongetwijfeld het meest voorkomende type weddenschap in esports-games. Deze weddenschap vereist alleen gokkers om de winnaar van een gevecht te voorspellen. Zoals verwacht zal het favoriete team lagere odds hebben dan de underdogs.

Kaartwinnaar

De weddenschap op de kaartwinnaar houdt in dat je voorspelt dat het team een bepaalde kaart zal winnen. Ervaren HotS-gokkers vinden deze weddenschap bijzonder aantrekkelijk bij het plaatsen van live weddenschappen. Idealiter is het gemakkelijk om de uitkomst van een bepaalde kaart te voorspellen door naar de gekozen helden te kijken.

Handicap wedden

Spelers die graag de risico's minimaliseren, hebben fancy handicap-weddenschappen. In het ideale geval is deze weddenschap vergelijkbaar met de weddenschap op de winnaar van de wedstrijd, alleen dat het team dat heeft ingezet een aantal overwinningen heeft toegevoegd aan de teamscore.

Eerste bloedweddenschappen

Zoals de naam al doet vermoeden, verwijst eerste bloed naar de eerste moord. Deze weddenschap kan een schot in de roos zijn, omdat de spelers moeten voorspellen welk team de eerste score zal behalen. Idealiter worden first blood-weddenschappen meestal aanbevolen voor ervaren spelers die de dynamiek van het spel begrijpen.

Waarom is Heroes of the Storm populair?

Heroes of the Storm wordt gestaag populair, ondanks de aanvankelijk sombere vooruitzichten. Een van de belangrijkste redenen voor de gestage groei is dat game-ontwikkelaars hun focus hebben verlegd naar het geven van maximale balans aan gokkers. Bovendien biedt HotS meer levensvatbare blinds, leuke talenten en, belangrijker nog, fantastische interacties met helden.

Hoewel de inhoudsreleases relatief traag verliepen, hebben HotS-ontwikkelaars dit goedgemaakt door spelers te voorzien van regelmatige saldo-updates, herwerkingen, gameplay-aanpassingen en enkele seizoensevenementen. Met spelers die worden bediend met een breed spectrum aan epische momenten, heeft deze game alles om van te houden. Bovendien zijn de teamgevechten boordevol actie, geliefde personages en superieure graphics genoeg redenen waarom deze esports-game blijft bloeien.

internetgemeenschap

HotS-internetgemeenschap is uitnodigender dan andere MOBA's, vooral spelers die nieuw zijn in het spel. Het is echter een bekend feit dat de online community soms een beetje vijandig kan worden, omdat deze gevuld is met allerlei soorten spelers. Dit wil zeggen dat een speler op geen enkele manier zijn ervaringen in de gemeenschap kan voorspellen. Maar over het algemeen zijn HoTS-spelers meer vergevingsgezind en vindingrijker voor nieuwe spelers.

Heroes of the Storm online spelen

Spelers die graag HotS online spelen, willen misschien graag naar het aantal kijken. Ongetwijfeld komen veel MOBA-spelers online om dit spel te spelen, maar het exacte aantal kan op elk moment misleidend zijn. Als algemene statistieken echter iets afleiden, wordt het wereldwijde aantal HotS geschat op ongeveer 7 miljoen.

Big Heroes of the Storm-spelers

De meeste van de beste HotS esports-spelers bestaan al een tijdje en zijn te zien geweest in andere Blizzard-titels. Als de totale spelwinsten iets zijn, kunnen de volgende spelers worden gerangschikt als de meest prominente spelers in het spel.

 • Jeong, Won Ho'
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae Won
 • Ik ben, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung

Waarom houden spelers van HoTS?

Als het op MOBA's aankomt, is Heroes of the Storm ongetwijfeld een van de meest geliefde games. En hier zijn enkele redenen waarom een groeiend aantal esports-spelers het aantrekkelijk vinden:

 • Er zijn meer kaarten of slagvelden om van te genieten
 • Het biedt een teamgerichte gameplay
 • Het heeft een objectief georiënteerd ontwerp

Hoe speel je HotS

HoTS is een teamspel. De speler begint met het kiezen van de spelmodus. Er zijn vijf spelmodi: Versus AI, Quick Match, Unranked, Rated en Brawl. Alvorens andere niveaus te proberen, wordt nieuwe spelers geadviseerd om te beginnen met Versus AI's, het laagste niveau. Een account van niveau 50 kwalificeert elke speler om gerangschikte wedstrijden te spelen.

Wat de gameplay betreft, is het doel om naar de basis van de tegenstander te duwen en hun nexus te vernietigen.

Grootste spelers en teams van het spel

Na HotS Global Championships werden de meeste franchiseteams zoals Cloud9, Gen.G en Team Liquid ontbonden. Anderen slaagden er echter in om vol te houden en hebben als resultaat enorm succes in het spel. Dat gezegd hebbende, hier is een lijst met hanen die veel succes hebben geboekt in Heroes of the Storm-toernooien:

 • Eenvoud
 • WildHeart Esports
 • Menigtecontrole
 • Zuurstof Esports

Is er een Heroes of the Storm-kampioenschap?

Ook bekend als de esports World Convention (ESWC) is een professioneel kampioenschap met enkele van de beste spelers en teams. Gestructureerd in een kwalificatieformaat, verdienen teams die voorbij de kwalificaties komen een plek om hun land te vertegenwoordigen op de ESWC-wereldbeker.

Wat is een HotS-wereldbeker?

De HotS World Cup, ook wel bekend als het Heroes of the Storm World Championship, werd voor het eerst gespeeld in 2015. Dit toernooi werd voor het eerst gehouden in BlizzCon in 2015. Tijdens dit toernooi streden acht teams om $ 500.000. In 2016 werd de prijzenpot verdubbeld en werd het startschot gegeven voor het Heroes of the Storm Global Championship Circuit. Tegen het einde van 2018 kondigde Blizzard echter zijn voornemens aan om het HotS-evenement in te krimpen.

Wereldbeker wedden op Heroes of the Storm

Spelers die graag wedden op wereldwijde eSports-evenementen, willen misschien wedden op de Heroes of the Storm World Cup. In eerste instantie gezien als iets groots op de beste goksite voor esports, hebben HotS-gokkers tegenwoordig alleen nog wereldwijde evenementen na de inkrimping.

HotS-gokkers die geïnteresseerd zijn in het WK of een ander wereldkampioenschap, zouden grote belangstelling moeten hebben voor teams of landen die consequent op het grote podium hebben gepresteerd. Noord-Koreaanse en Amerikaanse teams zijn bijvoorbeeld meestal een stuk beter dan de rest in wereldwijde evenementen.

Wedden op Heroes of the Storm bij providers

Nu Heroes of the Storm steeds populairder wordt, zijn enkele van de beste goksites voor esports zeer geïnteresseerd in de sport. Hoewel sommige gok-apps voor e-sport misschien wat terughoudend zijn om de sport te verslaan, hebben de meeste 'grote jongens' in de branche hun bedoelingen al bekend gemaakt. Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele esport-weddenschappen die uitgebreid inspelen op HotS esport-weddenschappen:

verloofde

verloofde maakt snel zijn aanwezigheid voelbaar onder Heroes of the Storm esport-gokkers. Deze bookmaker dekt vele esports-evenementen over de hele wereld. Het belangrijkste is dat Betwinner extra markten biedt op specifieke evenementen.

22weddenschap

22weddenschap is een andere go-to-optie voor wat betreft wedden op HotS. Deze bookmaker doet al een tijdje verslag van esport-evenementen. Met royale kansen en veel gokmarkten, zou 22Bet een topkeuze moeten zijn voor HotS-gokkers.

1xBet

1xBet is een van de meest populaire operators bij traditionele sportweddenschappen. Deze operator onderscheidt zich ook in esports-weddenschappen, dankzij de uitstekende klantenservice, genereuze incentives, gunstige kansen en verschillende gokmarkten.

Volg de beste Heroes of the Storm-teams en zet nauwkeurig in

Wedden op een esport-evenement vereist enige zorgvuldigheid. Als gevolg hiervan is het belangrijk om 's werelds beste Heroes of the Storm-teams te volgen om vaak de juiste voorspellingen te doen.

Gen G

De Zuid-Koreaanse Gen G wordt gerangschikt als een van de beste esports-teams. Dit team heeft acht Heroes of the Storm-toernooien gewonnen en heeft maar liefst $ 1.360.000 verdiend.

Team Dignitas

Team Dignitas is een ander team dat elke HoTS-gokker graag zou moeten volgen. Dit team, gevestigd in Newark, New Jersey, stelt zelden teleur op het grote podium. Het Heroes of the Storm-team heeft in totaal $ 1.178.555 verzameld uit dertig competities.

MVP

MVP is nog een ander Zuid-Koreaans team op onze lijst met beste teams. Hoewel er berichten zijn dat de teams niet langer zullen deelnemen aan Heroes of the Storm-competities, is het altijd een topkeuze als het wordt gepresenteerd op een HoTS esports-evenement.

Zodra een speler de aard van de competitie begrijpt, wordt het een stuk gemakkelijk voor hem om de juiste voorspellingen te doen. Bovendien moet elke wedder op de hoogte blijven van de actualiteit en de dynamiek rond de sport, aangezien er verschillende veranderingen in de loop van de tijd zijn.

Voors en tegens

Er is niet veel voor nodig om te begrijpen wat Heroes of the Storm te bieden heeft. Hier is een lijst van enkele hits en missers van HotS die spelers en gokkers zouden kunnen interesseren die inzetten op het spel.

Pluspunten

Het spel is snel, met korte en spannende gevechten. De gemiddelde HoTS-game klokt rond de 20 minuten, genoeg om de speler te investeren zonder leeg te lopen.

 • Helden hebben geen statische kenmerken
 • Het heeft een verscheidenheid aan helden uit de beste sneeuwstormspellen
 • Spelers worden bediend met de felbegeerde kaartvariëteit voor een waardevolle spelervaring.
 • Eenvoudige en coole beelden
 • Spelers worden beloond met een hogere ranking
 • De game geeft spelers 30 dagen om hun eerdere games te bekijken en een betere manier te vinden om te concurreren
 • Nieuwe spelers kunnen het spel testen voordat ze ervoor kiezen om aan het spel te besteden

nadelen

 • Ervaring kan traag zijn als gebieden waar helden en maniakken worden achtergelaten
 • Spelers hebben niet de mogelijkheid om hun favoriete kaarten te spelen
 • Spelers worden af en toe geconfronteerd met op progressie gebaseerde hindernissen die buiten de wedstrijd liggen
 • Gebruikersinterfase is niet aanpasbaar

Inzicht in Heroes of the Storm-weddenschappen

Elke esports-gokker zou moeten begrijp de kansen gebruikt door een bepaalde esports-weddenschapsapp. Om te beginnen leveren hoge HotS-weddenschappen de meeste waarde op. Gokkers die graag op HotS wedden, moeten de kansen begrijpen die door verschillende bookmakers worden aangeboden. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten Heroes of the Storm-kansen.

 • Amerikaanse kansen: Zoals de naam al doet vermoeden, worden Amerikaanse odds veel gebruikt in Amerika. De opvallende functie heeft meestal plus (+) en min (-) tekens. In het ideale geval geeft het getal met een minteken vaak het bedrag aan dat moet worden ingezet om $ 100 te winnen.
 • Decimale kansen: De decimale kansen worden meestal gebruikt op Europese goksites en behoren tot de gemakkelijkste om mee te werken. Het enige dat een speler hoeft te doen, is de kansen vermenigvuldigen met het ingezette bedrag.
 • Fractionele kansen: De meeste bookmakers bieden fractionele kansen. Net als decimale kansen, is het begrijpen ervan vrij eenvoudig. Het vermenigvuldigen van de breuk met het inzetbedrag geeft de winst of het gewonnen bedrag.

Hoe u het beste kunt wedden op Heroes of the Storm

Nu alles over Heroes of the esport tot in de puntjes is onderzocht, is het ook belangrijk om te kijken naar manieren of benaderingen die gokkers kunnen helpen om succes in het spel te proeven. Hier zijn enkele waardevolle tips voor HotS-gokkers.

 • Kijk hoe ervaren gokkers hun weddenschappen plaatsen om de basis snel te begrijpen
 • Besteed aandacht aan de statistieken en betrek de gemeenschap
 • Focus meer op de META-trends
 • Plaats weddenschappen met de hoogst mogelijke quoteringen voor maximale waarde
 • Zorg ervoor dat u verantwoord gokt
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-sporten
About

Jun-ho Kim, de dynamische Esports-maestro van Zuid-Korea, fungeert als een baken van kennis bij EsportRanker. Door analytisch vermogen te combineren met een aangeboren liefde voor gaming, ontrafelt Jun-ho het ingewikkelde tapijt van online competities, waardoor spelers op de hoogte en geïnspireerd blijven.

Send email
More posts by Jun-ho Kim