Nieuws

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: terugkeer naar Verdansk in een nieuw tijdperk van Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserSofie De SmetLocaliser

Call of Duty Warzone Mobile zal een grote indruk maken in de gamingwereld met al meer dan 45 miljoen pre-registraties. De game, die in het voorjaar van 2024 uitkomt, heeft bij fans enorme verwachtingen gewekt.

COD Warzone Mobile: terugkeer naar Verdansk in een nieuw tijdperk van Call of Duty

Terugkerend naar Verdansk

COD Warzone Mobile brengt spelers terug naar de geliefde kaarten van Verdansk en Rebirth Island, die als iconisch worden beschouwd in het Battle Royale-genre. De gameplayclips die tot nu toe zijn uitgebracht, hebben positieve feedback gekregen, wat de opwinding rond de game verder heeft aangewakkerd.

Een nieuw tijdperk voor Call of Duty

Met de aankomende release van Modern Warfare III op 10 november, gevolgd door de nieuwe Warzone-ervaring die zich afspeelt in Urzikstan, betreedt Call of Duty een nieuw tijdperk. Spelers kunnen uitkijken naar de interactie met het iconische personage Vladimir Makarov en het ervaren van de snelle bewegingen en nieuwe mechanica van Modern Warfare III.

Hoe u zich kunt aansluiten bij de actie

Om deel te nemen aan de COD Warzone Mobile-wachtrij navigeert u eenvoudigweg naar de Call of Duty Warzone Mobile-pagina in de iOS Store of Google Play Store en klikt u op 'Pre-Registreren'. Nadat je je vooraf hebt geregistreerd, ontvang je een melding wanneer de game in het voorjaar van 2024 live gaat.

Een spel met grenzeloos potentieel

Van COD Warzone Mobile wordt verwacht dat het mobiel gamen opnieuw zal definiëren met zijn meeslepende gameplay en nostalgische waarde. Als een van de meest langverwachte mobiele games van de afgelopen jaren, heeft het al een enorme aanhang van 45 miljoen spelers verzameld.

Houd Esports.net in de gaten voor meer opwindend nieuws over mobiele games.

Laatste nieuws

Optimaliseer je VALORANT-gameplay met grappige draadkruisen
2023-11-26

Optimaliseer je VALORANT-gameplay met grappige draadkruisen

Nieuws