Fnatic nog steeds een favoriet bij fans in eSports-weddenschappen

Nieuws

2022-06-30

Fnatic Nog steeds een FanFnatic is een van de beste teams in de online eSports-wedscène. Als een van de oudste eSports-organisaties heeft het team een uitstekende reputatie in grote eSports-toernooien.

Fnatic nog steeds een favoriet bij fans in eSports-weddenschappen

Over Fnatic

Om te beginnen is Fnatic een in Londen gevestigde eSports-organisatie die 17 jaar geleden is opgericht. Ongetwijfeld behoort het eSports-team tot de beste van vandaag en is het een favoriet voor velen eSport-weddenschappen liefhebbers. Het team is door de jaren heen dominant gebleven en heeft enkele van de grootste en meest competitieve eSports-toernooien veroverd.

Fnatic eSport actieve en inactieve divisies

Fnatic heeft actieve roosters in verschillende divisies, waaronder Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, Fortnite, Battle Royale, League of Legends, Rainbow Six Siege en Valorant.

In het verleden nam het team deel aan verschillende andere divisies, waaronder Clash Royale, Heroes of the Storm, PUBG Mobile, ShootMania Storm en Smite, maar de roosters werden om de een of andere reden ontbonden.

Online wedden op Fnatic

Zoals hierboven vermeld, participeert Fnatic in verschillende divisies. Voor gokkers is het belangrijk om erachter te komen in welke eSports het team uitblinkt. Dit komt omdat niet alle teamroosters het beste talent hebben. Een team is misschien goed in Counter-Strike: Global Offensive, maar niet in Valorant.

Fnatic is dominant geweest in verschillende eSports-divisies, bijvoorbeeld League of Legends, Dota 2 en Counter-Strike: Global Offensive.

In League of Legends heeft het team verschillende titels gewonnen, waaronder LoL World Championship, EM World Championship, EM Global Challenge, M Global Challenge en ESL Major Series. De LoL-selectie van de huidige Fnatic heeft enkele van de beste talenten, hoewel ze de afgelopen jaren niet zo succesvol zijn geweest.

Een andere eSports waar Fnatic dominant was, is Dota 2. Het team heeft verschillende toptitels behaald, waaronder DH DreamHack, TI The International en MLG TKO Europe. Fnatic heeft onlangs zijn Dota 2-selectie vernieuwd met twee nieuwe spelers, Armel Paul "Armel" Tabios en Jaunuel "Jaunuel" Arcilla. Het duo is klaar om het volgende grote ding te worden in de komende Dota 2-toernooien, dus Fnatic is een team om in de gaten te houden bij het wedden op Dota 2.

Fnatic is ook een kracht om rekening mee te houden in Counter-Strike: Global Offensive. Het team heeft een paar goede tijden beleefd op toernooien, waaronder ESL Pro League XIV. Maar de grootste prestatie van het Counter-Strike-team van Fnatic is het behalen van drie Global Offensive Majors. Toch is Fnatic nog steeds een goed team om op te wedden in de CS: GO-divisie, zolang spelers goed kijken wie de tegenstander is.

Is het de moeite waard om op Fnatic te wedden?

Hoewel Fnatic niet zo dominant is als eerder, zal het nog steeds een goed team zijn om op te wedden. De meeste eSport-weddenschappen zullen echter zeker voorzichtig zijn met de kansen die ze geven in de komende toernooien, omdat dit voor verrassingen kan zorgen, vooral met de recente verschuivingen in de selectie. 

Alles gezegd en gedaan, spelers moeten een paar eSport-wedtips van experts gebruiken voordat ze hun geld op een Fnatic-team zetten. Op dit moment zal Fnatic waarschijnlijk domineren in de Dota 2-divisie, dus dit is waar gokkers die winnende wedbriefjes kunnen krijgen.

Laatste nieuws

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen
2023-03-30

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen

Nieuws