Nieuws

February 13, 2024

Last Epoch 1.0 Update: spannende veranderingen en verbeteringen wachten op je!

Sofie De Smet
WriterSofie De SmetWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Actie-RPG Last Epoch, die in 2019 in vroege toegang werd uitgebracht, is nu klaar voor zijn volledige lancering. Als je de game nog niet hebt geprobeerd tijdens de vroege toegangsperiode, is update 1.0 de perfecte kans voor nieuwe spelers om erin te springen.

Last Epoch 1.0 Update: spannende veranderingen en verbeteringen wachten op je!

Wat u kunt verwachten in update 1.0

De 1.0-update van Last Epoch zal niet resulteren in een volledige reset voor oude spelers, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je personages worden verwijderd. Er zullen echter enkele veranderingen plaatsvinden die de metagame zullen opschudden en ervoor zullen zorgen dat spelers de beste builds in de game opnieuw zullen evalueren.

Releasedatum en -tijd

Volgens Eleventh Hour Games staat de Last Epoch 1.0-update en volledige release gepland voor woensdag 21 februari om 11.00 uur CT. Voor spelers in Amerika zal de update morgenochtend beschikbaar zijn om te downloaden. Spelers in Australië en Nieuw-Zeeland zullen moeten wachten tot de volgende dag, 22 februari.

Hier zijn de lanceringsdata en -tijden voor andere belangrijke tijdzones:

  • Pacific Standard Time (PT): 21 februari, 9.00 uur
  • Central Standard Time (CT/CST): 21 februari, 11.00 uur
  • Eastern Standard Time (EST): 21 februari, 12.00 uur
  • Greenwich Mean Time (GMT): 12 februari, 17.00 uur
  • Midden-Europese tijd (CET): 21 februari, 18.00 uur
  • Australië Eastern Daylight Time (AEDT): 22 februari, 04.00 uur
  • Australia Eastern Time (AET): 22 februari, 05.00 uur

Houd er rekening mee dat de online services van Last Epoch 24 uur vóór de lancering niet beschikbaar zijn.

Console-lancering

Op dit moment staat de release van Last Epoch niet gepland voor consoles. Eleventh Hour Games heeft plannen om de game in de toekomst naar consoles te brengen, maar er zijn geen specifieke platforms of releasedatum aangekondigd. Als je de volledige release wilt ervaren, moet je deze op pc spelen of wachten tot de console wordt gelanceerd.

Mis de Last Epoch 1.0-update niet en bereid je voor om de spannende veranderingen en verbeteringen in de game te ontdekken!

About the author
Sofie De Smet
Sofie De Smet
About

Geboren in het hart van België, combineert Sofie haar diepgaande kennis van de Vlaamse cultuur met haar passie voor online casino's. Ze heeft de ervaring van Vlaamse casinospelers getransformeerd door een vleugje lokale charme aan de online wereld toe te voegen.

Send email
More posts by Sofie De Smet

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws