Rainbow Six Siege Jaar 7 Seizoen 1

Nieuws

2022-05-12

Rainbow Six (R6) Siege Jaar 7 Seizoen 1 heeft zojuist de Demon Veil verwelkomd. Vóór de officiële release op 15 maart 2022 waren er veel rapporten in de markt. Hoewel sommige lekken tot wasdom zijn gekomen, zijn er veel niet. Al deze dienden echter alleen om het beeld te schetsen van wat zou komen.

Rainbow Six Siege Jaar 7 Seizoen 1

De Demon Veil, die het eerste seizoen van jaar 7 markeerde, is onlangs gelanceerd. Hierdoor verwelkomden Rainbow Six Siege-fans een nieuwe modus: Team Deathmatch, een nieuwe sluieroperator Azami en een groot aantal nieuwe updates. Na de release kregen spelers de kans om de recente updates gratis uit te proberen, met de gratis speelweek van 17 maart tot 24 maart 2022.

Azami, de nieuwe Rainbow Six Siege-operator

De meest recente R6 Siege 'Demon Veil'-update kwam met verschillende nieuwe toevoegingen. Spelers en eSport-weddenschappen enthousiastelingen hebben deze veranderingen hartelijk verwelkomd, omdat ze de algehele ervaring van gamen helpen verbeteren. Een van de belangrijkste veranderingen was de introductie van een nieuwe Operator genaamd Kana 'Azami' Fujiwara, het tweede Japanse personage dat als Operator in het spel wordt gerangschikt.

Azami's achtergrondverhaal

Het achtergrondverhaal van het personage introduceert haar als een motorpolitieagent wiens uitlaatklep voor zelfexpressie fysieke gevechten en mode waren. Volgens het achtergrondverhaal kwamen haar passies uit haar kindertijd toen ze ze gebruikte om te ontsnappen aan de rigide regels in haar huishouden. Ze werkte hard en klom op tot de rangen van de Sicherheitspolizei, een afdeling van experts die de VIP's in Japan beschermen. Ze had echter een gewelddadig karakter en haalde nogal eens uit dat ze de afdeling moest verlaten. Ze kwam terecht als persoonlijke lijfwacht in de privésector. De kenmerkende look van Azami is gebaseerd op de Japanse veiligheidspolitie.

Azami's gadgets en wapens

Azami's uitrusting is niet voorzien van een aangewezen scherpschuttergeweer of aanvalsgeweer, in tegenstelling tot verschillende eerdere operators. In plaats daarvan is ze bewapend met een 9x19VSN-machinepistool en ACS12-jachtgeweer als haar primaire wapens. Het machinepistool heeft een rating van 750 RPM en 34 kogelschade. Het jachtgeweer bevat 31-kogelmagazijnen, wat ervoor zorgt dat ze niet snel zonder kogels komt te zitten. Haar standaard secundaire wapen is een D50-pistool. Ze heeft ook een prikkeldraad en een inslaggranaat als haar enige twee gadgets.

De Kiba-barrières

De algehele uitrusting van Azami is nogal niet indrukwekkend voor een operator. Haar unieke gadgets maken echter een enorm verschil in de gameplay. Haar unieke parafernalia, Kiba Barriers, zijn de eerste in het spel. In tegenstelling tot andere schilden die aanvallen van voren blokkeren, kunnen de Kiba Barriers worden gebruikt om materiaal in te zetten dat uitzet en verandert in een betonachtige kogelvrije substantie. Het gebruikte materiaal is een mengsel van oplossing K-13 en verbinding L-7. De chemicaliën zijn ondergebracht in een Kunai, verborgen in haar polsomhulsel.

De Kiba Barriers kunnen gaten in muren, plafonds, vloeren en overal op de kaart afdekken. Er is een materiaal om het ronde schild vast te houden en de speler vanuit elke hoek te beschermen. Volgens de game-ontwerper Clement Dominic kunnen de Kiba Barriers een van de meest essentiële en spelveranderende gadgets zijn voor verdedigers als ze meesterlijk worden gebruikt.

Hoofdrol van Azami

Azami kan elke verdedigende rol overnemen. Volgens Clement moet Azami echter dicht bij de spelers blijven, zodat ze ze kan beschermen. Ze moet ook dicht bij het doel zijn om haar architecturale vaardigheden te gebruiken om eventuele inbreuken te stoppen die aanvallers kunnen proberen. Over het algemeen bepalen de spelstrategieën van elke speler hoe het personage het beste kan worden gebruikt. Liefhebbers van online eSports-weddenschappen zullen profiteren van haar extra beschermingsmogelijkheden wanneer ze aan de verdedigende kant wedden.

De gewone kaart van de nieuwe smaragd

Na er meer dan drie jaar op te hebben gewacht, zijn R6 Siege-spelers beloond met een nieuwe en interessante kaart. Er zijn talloze herbewerkingen van de kaart geweest sinds Fortress in december 2018 werd uitgebracht, maar niets bijzonders nieuws. Demon Veil neemt spelers mee naar een geheel nieuwe locatie, de Emerald Plains of Ireland.

De kaart is voorzien van fraaie versieringen en weelderige hoge plafonds, geïnspireerd op luxe countryclubs. Ondanks al het enthousiasme en de angst van spelers om van de nieuwe kaart te genieten, zullen ze moeten wachten tot halverwege het seizoen, zoals aangekondigd door de ontwikkelaars. De ontwikkelaars beweren ook dat ze geen kaartbewerkingen zullen doen in Operation Demon Veil vanwege de late release.

Spelmodi en gameplay-wijzigingen

Volgens de ontwikkelaars wil R6 Siege zijn afspeellijst uitbreiden. In de loop van het seizoen zullen er verschillende nieuwe spelmodi worden geïntroduceerd. Team Deathmatch is al gelanceerd en opgenomen in de permanente playlist. Het gaat om twee teams, elk van vijf spelers, die strijden in een race om 75 kills te behalen.

De spelmodus bevat geen gadgets, wat betekent dat Azami's Kiba Barriers daar niet van pas kunnen komen. Spelers kunnen alleen basiswapens gebruiken en krijgen geen Abandon-straffen. De ontwikkelaars beschouwen het als een geweldige opwarmer voor de nieuwe kaart. Het verhoogt ook het aantal online gokmarkten die worden aangeboden door eSport-wedsites. Gokkers zijn al op zoek naar tips voor esport-weddenschappen om te profiteren van deze nieuwe release.

De talrijke kleine veranderingen zullen ongetwijfeld de algehele spelervaring verrijken. Er zullen ook verschillende verbeteringen aan gezichtstechnologie zijn, die in toekomstige personages zullen worden geïmplementeerd. Spelers kunnen echter al een paar verbeteringen in actie ervaren met Azami.

Laatste nieuws

Laatste wednieuws op NewBee
2022-09-22

Laatste wednieuws op NewBee

Nieuws