Alles over wedden op Team Envy

Envy Gaming is een in Noord-Texas gevestigd entertainment- en eSports-bedrijf. Envy Gaming fuseerde in 2021 met OpTic Gaming en vormde een van de populairste eSports-teams. Deze teams zijn OpTic Texas in de Call of Duty League, Dallas Fuel in de Overwatch League, de best gerangschikte Halo Championship Series, Valorant en Rocket League-teams. Elke dag kijken miljoenen fans naar de makers van gaming- en lifestyle-inhoud van het bedrijf op YouTube, Twitch en andere sociale-mediaplatforms.

Team Envy werd opgericht in 2007 met een bekwaam Call of Duty-rooster. Mike Rufail, de eigenaar en CEO, heeft sindsdien de in Dallas gevestigde organisatie veranderd in een van 's werelds grootste eSports-teams. Post Malone, Rufail, Hector Rodriguez, Gray Television en eSports-pionier Hector Rodriguez zijn de eigenaren van Envy.

Alles over wedden op Team Envy
Sofie De Smet
WriterSofie De SmetWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Over Team Envy

Rufail wordt bijgestaan door Ken Hersh, de strategische investeringspartner die eigenaar is van de Hersh Interactive Group. Een andere partner van het team is een professionele pokerspeler. Er zijn enkele extra investeringen van belangrijke families in Texas, lokale investeerders en enkele nationale investeerders. Team Envy heeft partnerschappen met grote merken zoals Acer's Predator Gaming, Corsair, Jack in the Box, Jack's Links en Acer's Predator-gaminglijn.

spelers

De Valorant-selectie wordt geleid door de General Manager, Talespin, pseudoniem Ronnie DuPree. De hoofdcoach van het team is Chet Singh. Teamleden zijn Jimmy Nguyen, alias Marved, Jaccob Whitaker, alias Yay, Victor Wong en alias Victor. Austin Roberts, ook bekend als Crashies, en FNS, wiens volledige naam Pujan Mehta is, zijn haar spelers.

Hector "H3CZ" Rodriguez, de huidige president van OpTic Gaming, heeft de leiding over Call of Duty. Seth "Scump" Abner leidt het team, geholpen door Multi-FPS-kampioenen Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castro, Indervir "Illey" Dhaliwal en Brandon "Dashy" Otell.

Lunchbox en Jason Brown, de coach, vormen Team Halo Envy. Lucid, echte naam Tom Wilson, iGotUrPistola officiële naam Justin Deese, Joey Taylor, alias TriPPPeY, en Brad Laws, alias aPG zijn de spelers.

Dallas Fuel beschikt ook over meerdere Overwatch-spelers, onder toezicht van Wolf en Clint Petrzelka als spelermanagers. Teamleden zijn onder meer Mat' Tazmo' Taylor, Helen' Dear' Jang, Taehun' Edison' Kim en Eui-Seok Lee, ook bekend als Fearless. Hyeonseok "ChiYo" Han, Yeong-Han Kim, ook bekend als SP9RK1E, en Han-Been Choi, alias Hanbin, zijn de andere spelers. De line-up wordt gecompleteerd door Jun Kwon, Minseo "Griyo" Kang en Dong-Ha Kim, alias Doha.

De Rocket League-selectie heeft Nick "mist" Costello, ook bekend als Andreas Jordan, en Pierre Silfver, in de volksmond Turbopolsa.
Seth Manfield is de enige vertegenwoordiger van Team Envy in Magic: The Gathering. In Super Smash Bros. vertegenwoordigen Justin Hallet en Allias Wizzrobe Team Envy.

De sterkste games van Team Envy

Team Envy concurreert, streamt en maakt inhoud voor verschillende videogames. De franchise heeft eSport-teams in Rocket League, Call of Duty, Overwatch, Valorant en Super Smash Bros. Envy Gaming werd in 2019 door Forbes uitgeroepen tot de achtste meest waardevolle eSports-organisatie ter wereld.

Plicht

Team Envy is misschien wel de langstlopende en meest zichtbare professional Plicht team. Het team heeft de laatste tijd echter behoorlijk wat problemen gehad. Envy is er niet in geslaagd een line-up in de wacht te slepen die consistent trofeeën kan opleveren en tegelijkertijd de consistentie kan leveren die nodig is om het merk te vertegenwoordigen. Dit is te wijten aan frequente roosterbewegingen, collectieve onderprestaties en het verlies van gewaardeerde spelers.

Halo

Wanneer Halo Infinite werd onthuld, Envy was een van de negen franchiseteams die de competitie in zijn wedergeboorte betraden. Elk van de negen teams ontving zijn Spartaanse skin en een kenmerkende wapenskin en embleem. Envy moedigde fans aan om de "limited edition" skin van hun team te kopen.

Valorant

Envy, een Noord-Amerikaanse eSports-organisatie, heeft zijn naam omgedoopt tot Valorant team om te concurreren onder de OpTic Gaming-banner. De ploeg heeft door de jaren heen meer dan $ 250.000 gewonnen in toernooien.

Rocket League

Na de aankoop van de Northern Gaming-line-up in 2017, kwam Team Envy erbij Rocket League. Het bedrijf bracht zijn selectie in 2018 uit, maar keerde in 2020 terug nadat het door Vanguard was overgenomen.

Waarom is Team Envy populair?

OpTic heeft 47 titels gewonnen en heeft meer dan 24 miljoen volgers op sociale media. OpTic Gaming fuseerde in 2021 met Envy Gaming en H3CZ werd lid van de eigendomsgroep van de organisatie. OpTic Texas zal deelnemen aan het Call of Duty League-seizoen van 2022 en proberen de titel te heroveren die het Dallas Empire in 2020 heeft verdiend.

Team Envy neemt deel aan verschillende eSports-spellen, die gokkers een breed scala aan gokopties bieden. De beste wedsites van Team Envy bieden competitieve kansen op huidige en aankomende wedstrijden.

Team Envy heeft verschillende uitstekende seizoenen en ongelooflijke prestaties achter de rug in tal van eSports-categorieën. Ze worden beschouwd als een van de meest succesvolle eSports-organisaties in de geschiedenis van CS: GO en Call of Duty. Het team is het eerste Noord-Amerikaanse eSports-team dat Korea Overwatch Champions wordt genoemd. Team Envy heeft ook de langste winnende run in het Guinness World Record van Overwatch.

Prijzen en resultaten van Team Envy

Esports zijn momenteel ongelooflijk populair over de hele wereld. Bij de evenementen zijn de beste eSports-teams betrokken die de beste gamers een goede ervaring bieden. Er vinden wereldwijd al honderden grote eSports-evenementen plaats met grote prijzenpotten.

Een enorm en divers selectie van eSports-toernooien ligt in het centrum van de eSports-industrie. Ze vormen het kloppend hart van de eSports-industrie en leggen de basis voor topgaming voor eSports-teams en esports-weddenschappen. Esports-toernooien waren vroeger kleine, lokaal georganiseerde evenementen. Nu kan een enkel toernooi tientallen miljoenen dollars waard zijn.

opmerkelijke resultaten

Het Call of Duty-team won het CWL-kampioenschap 2016, waar ze de prijs van $ 800.000 ontvingen. Ze wonnen ook het MLG Online National Championship 2010. In het CWL Championship 2017 won het team $ 200.000 door als tweede te eindigen. Het team was ook tweede in de CWL Pro League Stage 2 Playoffs 2017 en won $ 120.000. Het team is ook drie keer tweede geworden. Waaronder Call of Duty kampioenschap 2014 & 2013 en MLG Online National Championship 2010. In de loop der jaren heeft het team meer dan $ 1,8 miljoen gewonnen.

Het Halo-team won maar liefst $ 200.000 in het Halo World Championship 2017 en eindigde als tweede. Ze wonnen ook $ 100.000 in hetzelfde toernooi in 2018. Het team won de HCS Pro League NA 2017 Fall: Regular Season en de UMG Daytona 2017. Ook heeft Team Envy de HCS Pro League NA 2016 Fall: Finals, ME Las Vegas 2016 gewonnen. , en HCS Pro League NA 2016 Herfst: Regulier seizoen.

Andere resultaten

De Valorant won VCT 2021: Noord-Amerika Stage 1 Challengers 2 en Cloud9 To The Skyes. Het team won in hetzelfde jaar £ 125.000 in de VCT 2021: Stage 3 Masters-Berlijn. Het team eindigde als derde in de VCT 2021: North America Stage 3 Challengers Playoffs en won $ 15.000.

De Rocket League heeft talloze overwinningen behaald. Het won WePlay Esports Invitational met Rocket League- Noord-Amerika. Ze wonnen ook het RLCS Seizoen X-Spring: Lamborghini Open -NA Regionaal Evenement 3 en RLCS Seizoen X- Winter: NA Regionaal Evenement 2. Team Envy won RLCS Seizoen X- Herfst: NA Regionaal Evenement 3. Ze zijn tweede geworden in RLCS 2021-22- Herfst: NA Regionaal evenement 3- Herfstklassieker en Gfinity the United Kingdom Elite Series- Seizoen 3.

onderscheidingen

  • The Game Awards 2015- eSports Speler van het Jaar
  • SXSW Gaming Awards 2016 - Meest waardevolle Esports-team
  • De eSports Industry Awards 2016 - eSports-team van het jaar

Beste en populaire spelers van Team Envy

JKap

In Call of Duty wordt het team vertegenwoordigd door Jordan Kaplan. De Amerikaan staat op de 193e plaats wereldwijd en op de 26e in de VS. De 28-jarige won bijna $ 400.000 in 97 toernooien. In deze competities heeft Jordan een winstrecord van 57,73%.

Apathie

Een andere bekende Call of Duty-speler van Team Envy is Brayan Zhelyazkov. In de 71 competities waaraan hij heeft deelgenomen, heeft de speler een winstpercentage van 54,44 procent. Door deze wedstrijden heeft de speler meer dan $ 300.000 aan inkomsten verzameld. Hij staat op de 253e plaats wereldwijd en op de 39e in de Verenigde Staten.

Vrolijk

Vincent Schopenhauer is de officiële naam van de in Frankrijk geboren Valorant-speler. De topspeler heeft in totaal meer dan $ 400.000 aan prijzengeld gewonnen uit meer dan 130 toernooien. Hij staat momenteel 310 in de wereld en 10 in zijn thuisland. Hij heeft een overwinningsrecord van 82,08 procent op alle evenementen.

atoom

In het spel Rocked League is de 18-jarige speler erg geliefd. Massimo Franceschi, de volledige naam van de speler, had een overwinningspercentage van 74,57 in 55 toernooien. Door deze evenementen heeft hij meer dan $ 100.000 verdiend.

Waar en hoe te wedden op Team Envy

Loot.bet, Pixel.bet en 1xBet behoren tot de beste goksites voor eSports. Deze websites zijn geschikt voor een breed scala aan marktsegmenten voor kleine en belangrijke Team Envy-evenementen. De livechatoptie is meestal beschikbaar tijdens een livestream, en het lezen van opmerkingen van anderen kan aangeven wat anderen vinden van de prestaties van een team en de huidige staat van de ploeg. Deze sites worden aanbevolen voor Valorant-weddenschappen, Halo, Rocket League en andere activiteiten.

Wat is de beste gokstrategie om op Team Envy te wedden?

Voordat spelers beginnen met wedden op Team Envy, is het meestal redelijk om een budget vast te stellen en te weten hoeveel ze bereid zijn te besteden. Het is van cruciaal belang om alleen bedragen te storten die men gemakkelijk kan verliezen, omdat sommige weddenschappen worden geplaatst op weddenschappen die waarschijnlijk niet zullen winnen.

Het bekijken van eerdere Team Envy-wedstrijden is een uitstekende methode om kennis te maken met het team. Het helpt bepalen welke eSports-games waar ze uitblinken en waar spelers betere gokmogelijkheden kunnen vinden. Dit is ook een uitstekende manier om individuele spelers en hun bijdragen aan de algehele prestaties van het team te leren kennen.

Het is van cruciaal belang om de beschikbare gokmarkten op meerdere eSports-bookies te controleren, afhankelijk van de eSports-game waar spelers op willen wedden. Dit maakt het mogelijk om weddenschappen te plaatsen die meer kans hebben om te winnen. Wedstrijdwinnaars, rondewinnaars en algemene winnaars zijn de meest voorkomende eSports-markten waar nieuwkomers rekening mee moeten houden.

Rechtstreekse of toekomstige weddenschappen, handicapweddenschappen, over/onder-weddenschappen, oneven-even weddenschappen, handicaps en hedge-weddenschappen zijn enkele van de andere gokmarkten. Hoewel er tal van zijn eSports goksites, is het meestal een goed idee om gebieden te verkennen waarmee u vertrouwd bent.

About the author
Sofie De Smet
Sofie De Smet
About

Geboren in het hart van België, combineert Sofie haar diepgaande kennis van de Vlaamse cultuur met haar passie voor online casino's. Ze heeft de ervaring van Vlaamse casinospelers getransformeerd door een vleugje lokale charme aan de online wereld toe te voegen.

Send email
More posts by Sofie De Smet