Alles over wedden op Team Secret

Team Secret is een gaming-entiteit die actief is in Europa en is opgericht na afloop van het International 2014-toernooi. Tijdens het toernooi presteerden zowel de Natus Vincere- als de Fnatic-teams ondermaats. Kuroky en N0tail, twee belangrijke spelers in de twee entiteiten, kwamen overeen om hun krachten te bundelen. Ze waren van plan een team te vormen dat door de spelers zelf zou worden gerund, in plaats van door een kansspelinstelling.

Kuroky introduceerde Puppey, een vriend en NaVi-teamgenoot, terwijl N0tail Fly, een vriend en teamgenoot introduceerde. Al met al voltooiden ze hun selectie met Alliance midlaner s4, wiens team ook worstelde bij TI4. Ongeacht hun resultaten, waren ze allemaal toegewijd om een professionele esports-franchise te worden die de topspelers samenbracht. Ze wilden ook deelnemen aan de grootste podia ter wereld en hun fans entertainen als een van de beste esports-teams.

Alles over wedden op Team Secret
Sofie De Smet
WriterSofie De SmetWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Groei van teamgeheim

Met een reeks gemengde resultaten begonnen ze wereldwijde erkenning te krijgen nadat ze de finale van veel grote toernooien hadden gehaald. In Frankfurt won het team respectievelijk ESL One en The Major. Later eindigden ze als achtste in het International 2015, het jaarlijkse toptoernooi van Dota 2. Deze prestaties hielpen het team om snel een van de beste Dota 2-esports-teams ter wereld te worden. Ondanks een hoop vertrek van spelers en interne controverses, domineerde het de professionele Dota 2-competities in 2019. Het team won het MDL Paris-toernooi en ESL One Birmingham. Het was ook de kampioen van Katowice-toernooien, evenals de Chongqing Majors, in hetzelfde jaar.

De passie en toewijding van het team is geweest om de gaming-community uit te breiden. Deze zijn bereikt door vast te houden aan eenvoudige maar effectieve ideologieën en door de positieve cultuur te koesteren die nodig is voor succes in de industrie. Deze agenda's worden voortgestuwd door de promotie- en marketingsponsoring van het team. Ze doen ook hun best om zeer bekwame coaches en spelers te vinden om het team te helpen groeien.

CS:GO

In maart 2016 verwierf Team Secret een vrouw Counter-Strike: Wereldwijd offensief team van over de hele wereld. Het team besloot de volgende maand uit te breiden naar de wereld van Street Fighter. Na het verkrijgen van sleutelfiguren van Team TyRanT, betrad Team Secret in juli van het volgende jaar de competitieve Age of Empires 2. Het zou later tekenen bij Team IDK en uitgroeien tot de Rainbow Six Siege Pro League.

John Yao, de CEO van het team, stemde ermee in om in 2017 de leiding van het bedrijf over te nemen. Hij had het grootste deel van zijn professionele leven als strategieconsultant gewerkt. Yao was op zoek naar verandering en nadat hij mede-eigenaar Puppey van Team Secret had ontmoet, deed zich een kans voor. De opdracht was om de zakelijke kant van het team weer op de rails te krijgen.

Uitstekend beheer

Puppey is een deskundige talentmanager, want hij is ook een professionele speler. Hij heeft een uitgebreide kennis van hoe deelnemers hem zien en ook van wat ze nodig hebben om effectiever te kunnen functioneren. Dankzij zijn uitgebreide ervaring heeft Yao met succes de financiële kant van de zaak geleid. Door deze combinatie van talent en zakelijk management is Team Secret gestaag gestegen door de gelederen en wordt het gerangschikt onder de beste en meest populaire esports-teams wereld.

Het is uitgegroeid tot een dominante kracht, met top-esports-teams die strijden in zes verschillende games aan beide kanten van de wereld, in Europa en Zuidoost-Azië. Dota 2- en Rainbow Six Siege-teams in Europa, een Vietnamees LoL-team, een Maleisisch PUBG Mobile-team en Filippijnse Wild Rift- en VALORANT-teams in Zuidoost-Azië. Voorheen had de organisatie ook Fortnite- en Counter-Strike: Global Offensive-teams.

Spelers van Team Secret

Dota 2-spelers die Team Secret vertegenwoordigen zijn Nisha (Jankowski Michał, Pools), Sumail (Sumail Hassan Syed, Pakistan en Iceiceice (Pei Xiang Daryl Koh, uit Singapore), YapzOr (Jaradat Yazied, uit Jordanië) en Puppey (Ivanov Clement, Ests) wie de aanvoerder van het team is, vult het team.

In Rainbow Six Siege vertegenwoordigen vijf spelers momenteel het team. Ze worden geleid door hun Britse kapitein Pacbull (Bull Peter). De rest van het roster bestaat ook uit Europeanen, Hife (Finkenwirth Vincent, Duits), SlebbeN (Nordlund Alex, Fins), de Belg Gomfi (de Meulenaere Santino) en Keenan (Dunne Keenan) uit Ierland.

League of Legends is gemaakt van Vietnamese spelers, DNK (Đỗ Ngọc Khải), Eddie (Nghĩa Hoàng) en Phi1 (Võ Văn Phi). Nagiya (Nguyễn Võ Anh Hoàng), Simon (Dương Thanh Hoà) en Jerry (Nguyễn Tiến Duy) vervolledigen de selectie van 6 spelers.

Spelers van andere games

Het Pubg-team bestaat uit vijf spelers, waaronder MADTOI (Areesanan Aekachai) uit Thailand. De rest; Ishotz (Tan Boon Sheng Raymond), KiD (Deens B Yusniza Muhammad), Fredo (Fuad Bin Razali Ahmad) en Jumper (Hashim Muhammad) zijn allemaal Maleisisch.
League of Legends: de 6 spelers van Wild Rift zijn allemaal Filipijns. Het zijn Hamez (Santos James), Azar (Salle Eleazar) en Code (Raymundo Morris). Chewy (Dela Cruz Caster), Tatsurii (Garcia Heri) en Trebor (Mansilungan Robert) vormen het team.

Evenzo komen de spelers van Valorant allemaal uit de Filippijnen. Dispenser (Depio Te Kevin), Dubstep (Balisi Paguirigan Jayvee) en JessieVash (Cristy Angeles Cuyco Jessie) maken deel uit van dit team. De rest zijn Borkum (Albert Abadiana Timbreza Jim) en Witz (Riley Go Reyes Zhon). Jremy (Gargara Cabrera Jeremy) is een invaller voor het team.

De sterkste spellen van Team Secret

De spannende overwinningen van Team Secret begonnen direct nadat het werd gevormd en zijn blijven groeien. 2015 en 2019 waren de beste jaren voor het team in termen van succes. Het team won de ESL One-toernooi, The Major in Frankfurt, en The Summit 3, MarsTV Dota 2 League in 2015. Ze wonnen ook de MLG World Finals, de Nanyang Dota 2-kampioenschappen en de Red Bull Battle Grounds: Dota 2 in het voorjaar.

Het team won MDL Paris, ESL One Birmingham, Katowice en de Chongqing Majors in 2019. De OMEGA League: Europe Immortal Division, DreamLeague Season 13 en The International 2019-toernooien werden allemaal in hetzelfde jaar gewonnen. Dit was het moment waarop ze zich vestigden als een van de meest populaire esports-teams in alle disciplines.

Een andere opmerkelijke prestatie is de DreamLeague Season 14 DPC EU Upper Division, die ze in 2020 wonnen. In hetzelfde jaar wonnen ze de OGA Dota Pit S3: Europe/CIS-editie.

Waarom is Teamgeheim populair?

Team Secret heeft veel succes gehad, vooral in Dota 2. Ze zijn geliefd bij fans en de beste goksites voor esports. Hun bekendheid is de afgelopen jaren toegenomen. Het team is bekend in Europa, waar ze een grote schare fans hebben. Hun nadruk op het worden van een internationaal merk heeft ertoe bijgedragen dat het nog meer grip heeft gekregen. Vanwege het succes van het Dota 2-team in Zuidoost-Azië heeft de regio nieuwe fans naar het team gebracht. Het groeipercentage en de betrokkenheid van fans in Zuidoost-Azië waren extreem hoog. Als gevolg hiervan heeft het team een nieuwe divisie gevormd vol met spelers uit deze regio.

De games waarin Team Secret heeft geïnvesteerd hebben een groot wereldwijd publiek. Tencent ondersteunt games zoals PUBG Mobile, dat wereldwijd tal van competities heeft. Teamgeheim is bekend geworden door voortdurend te verschijnen in deze e-toernooien.

Het meest bekende aspect van Team Secret is hun opmerkelijke Dota 2-cv. Ze zijn echter een top esports-team met roosters in PUBG Mobile, League of Legends, Wild Rift en Rainbow Six Siege. Deze hebben ook een flinke schare fans.

De winnende teams en grootste momenten van Team Secret

Het Dota 2-team heeft een reeks indrukwekkende overwinningen behaald. Team Secret is een van de beroemdste esport-teams die op elk moment een overwinning kunnen verwachten. Sinds de opkomst in Dota 2, is het team alleen maar sterker geworden en heeft het zijn loyale aanhang en prijzenkast uitgebreid.

Shanghai Major, ook wel bekend als de Winter Major, was de tweede ontmoeting van Valve's Dota Major Championships die ook door Team Secret werd gewonnen. Tijdens het toernooi ging Team Secret door de bovenste beugel. Het versloeg OG in een best-of-three-wedstrijd met een score van 2-1 in de eerste ronde van de bovenste beugel. In de tweede ronde van de bovenste beugel versloegen ze Evil Geniuses met 2-1. Team Secret versloeg vervolgens Team Liquid in een best-of-three-wedstrijd in de finale van de bovenste beugel, won met 2-0 en ging door naar de finale, die ze wonnen.

In maart 2016 nam Team Secret het op tegen Team Liquid, de recente winnaar van de lagere schijf, in een best-of-five-wedstrijd voor US $ 1,1 miljoen in de grote finale. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor Team Secret.

Ze wonnen DreamLeague seizoen 8 met een nieuwe selectie en een nieuw seizoen van Dota Pro Circuit 2017-2018.

Prestaties na het schudden

Het team won een paar grote toernooien na grote shuffles. Gewonnen toernooien waren onder meer de Chongqing Major en de MDL Disneyland Paris Major. Na de KL Major in 2019, waar Team Secret werd geprezen als een van de favorieten, hebben deze herschikkingen plaatsgevonden. Ze presteerden gemakkelijk beter dan hun leeftijdsgenoten en maakten hun hype waar. Het team won de finale van de bovenste beugel door een enkel spel over Virtus.pr. Het lukte Secret echter niet om een eindzege en daarmee het grote kampioenschap veilig te stellen. De finale van de vijf-game series was een spannende ervaring voor de toeschouwers.

Waar en hoe te wedden op Teamgeheim

Het meest vitale stuk van de juiste goksites voor esports kiezen is de verschillende markten beschikbaar. De beste markten voor de evenementen van dit team zijn te vinden bij JetBull, 1xbet, Vulkanbet, Lootbet en Betsson. Als je op Team's Secret wilt wedden, lijkt de beste gok te zijn op hun Dota 2-outfit.

Het team heeft de meest dominante statistische run van elk esports-team en vestigt zich als een van de meest geweldige teams. Meestal tonen de bookmakers voor toernooien ze als favorieten. Ze hebben deze status gecementeerd met hun bijna onoverwinnelijke reeks games in voorgaande jaren. Daarom is het het beste team om op te wedden.

Teamgeheim is misschien in de beste vorm van hun leven, maar dat garandeert niet dat elke weddenschap op hen om te winnen correct is. Als gevolg hiervan moeten gokkers altijd hun verwachtingen onder controle houden en dingen doen die van invloed kunnen zijn op hun weddenschappen, zoals veiligheid en de voorkeur van bookmakers.

Wedden op internationale wedstrijden

Als het gaat om internationale competities, zijn andere spellen een beetje riskanter. Om daarop te wedden, is daarom een specifieke gokstrategie vereist. Het plaatsen van rechtstreekse weddenschappen op kleine toernooien met weinig of geen grote teams zou de beste strategie zijn. Als je tegen een zwakke of gelijke tegenstander speelt, is een andere handige strategie om te wedden op het team dat de wedstrijd wint. Als gevolg hiervan is het noodzakelijk om het team te volgen om belangrijke aankondigingen te ontvangen, inclusief hun wedstrijden en mogelijk gedropte spelers. Zo voorkom je dat je geblinddoekt gokt.

About the author
Sofie De Smet
Sofie De Smet
About

Geboren in het hart van België, combineert Sofie haar diepgaande kennis van de Vlaamse cultuur met haar passie voor online casino's. Ze heeft de ervaring van Vlaamse casinospelers getransformeerd door een vleugje lokale charme aan de online wereld toe te voegen.

Send email
More posts by Sofie De Smet