Top Warcraft goksites 2024

Oorspronkelijk uitgebracht in 2002 als 'Warcraft 3: Reign of Chaos', werd de game ontwikkeld door Sneeuwstorm en uitgebracht voor Microsoft Windows als onderdeel van een al beroemde Warcraft-videogameserie. Maar pas toen het uitbreidingspakket 'The Frozen Throne' een paar jaar later in 2003 uitkwam, werd Warcraft 3 een essentieel onderdeel van de eSports-scene.

Het zou een constante aanwezigheid worden op verschillende eSports-festivals, zoals de Electronic Sports World Cup, World Cyber Games en World Series of Video Games, om er maar een paar te noemen. Het zou vooral populair zijn in Zuid-Korea en China. Hoewel de populariteit in 2010 enigszins afnam vanwege de introductie van verschillende andere eSports-titels, behield het een sterke aanhang die de afgelopen jaren is gegroeid.

Warcraft 3 speelt zich enkele jaren na de gebeurtenissen van Warcraft II af en volgt het verhaal van de poging van het Burning Legion om de fictieve wereld Azeroth te veroveren met de hulp van een leger van de ondoden onder leiding van de gevallen paladijn Arthas Menethil. Het volgt de Human Alliance, Orcish Horde en Night Elves terwijl ze samenwerken om ze te stoppen voordat ze de World Tree bederven.

Warcraft 3 is een realtime strategiespel dat zich afspeelt in een fantasierijke wereld. Real-time strategie, of RTS, is een subgenre van strategie videogames waarin alle spelers tegelijkertijd in "realtime" kunnen spelen in plaats van om de beurt.

In een real-time strategiespel, zoals Warcraft, positioneert elke speler gebouwen en manoeuvreert eenheden onder hun gedeeltelijke controle om kaartlocaties veilig te stellen en/of de middelen van hun tegenstanders te decimeren. Het is mogelijk om extra eenheden en gebouwen te bouwen in een traditioneel RTS-spel, hoewel dit meestal wordt beperkt door de noodzaak om verzamelde middelen uit te geven.

Kortom, een RTS-game zoals Warcraft omvat het verzamelen van hulpbronnen, basisconstructie, technologische ontwikkeling in de game en indirecte eenheidscontrole.

Top Warcraft goksites 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Wedden op Warcraft

Naarmate het spel in populariteit toenam en naarmate de eSports-weddenschap evolueerde, was het onvermijdelijk dat bookmakers, sportsbooks en wow eSports-wedsites Warcraft 3 in hun gokaanbod zouden opnemen.

Als je eenmaal hebt besloten om op Warcraft te wedden, moet je de juiste eSports-weddenschapssite vinden voor de weddenschap die je wilt plaatsen. eSports-weddenschappen zijn nu toegankelijk op een toenemend aantal online goksites, variërend van traditionele bookmakers tot gespecialiseerde eSports-weddenschappen.

Wedden op videogames lijkt misschien anders dan traditionele sportweddenschappen, maar naarmate je meer gewend raakt aan eSports, zul je zien dat een weddenschap op eSports-actie hetzelfde is als wedden op voetbal, basketbal of paardenraces.

Dus, hoe plaats je een eSports-weddenschap en hoe win je je weddenschap? Het is hetzelfde als het maken en winnen van een traditionele weddenschap. Kies de eSport-wedmarkt waarin je geïnteresseerd bent en bekijk de eSports-kansen om er zeker van te zijn dat het bij u past.

Het grote voordeel van eSports-weddenschappen is dat het interactiever is met communities, livestreaming, statistieken, sociale media en meer van de beste eSports-bookmakers, waardoor wedden op videogames zo'n geweldige gokervaring is.

Waarom is Warcraft populair?

Warcraft 3 was een enorm succes en het heeft online multiplayer-videogames opnieuw uitgevonden in de korte tijd dat het werd uitgebracht. Het spel verkocht miljoenen exemplaren, waardoor het een cultstatus en een enorm loyale schare fans vestigde. Toen de game het competitieve rijk van eSports betrad, bracht het een hele reeks populaire toernooien en sterspelers voort.

Met zoveel prominente games op de markt voor e-sportweddenschappen, is Warcraft 3 enigszins over het hoofd gezien door bookmakers, hoewel professionele toernooi-evenementen vinden bijna elk jaar op verschillende plaatsen in de wereld plaats.

Blizzard daarentegen weet een oude klassieker nieuw leven in te blazen. Toen de populariteit van Warcraft 3 afnam, besloot Blizzard het spel nieuw leven in te blazen. Warcraft 3: Reforged, een visueel verbeterde en bijgewerkte versie van de klassieke game, werd uitgebracht in 2020.

Internetgemeenschap

Het spel was vooral populair in China, Zuid-Korea, Duitsland, Zweden en Japan. Miljoenen mensen over de hele wereld keken naar toernooien zoals de Electronic Sports World Cup, de World Cyber Games, de World eSports Games, het International eSports Festival en de World Series of Video Games. En het spel was niet alleen beperkt tot professionele competities; het had honderdduizenden gebruikers in verschillende amateur-competitieve arena's zoals Battle.net.

Warcraft online spelen

Gamers in Warcraft 3 worden op een kaart geplaatst en moeten middelen zoals goud en hout verzamelen om hun basis te ontwikkelen en een leger te bouwen dat groot genoeg is om hun tegenstander te verslaan.

En dat is nog maar het begin van het spel. Om het spel te winnen, moet een speler zijn basis verdedigen en tegelijkertijd de basis van de vijand vernietigen. Onder de vele nieuwe functies introduceerde Reign of Chaos twee nieuwe rassen: de Night Elves en de Undead naast de originele Orcs en Humans, dit verhoogde het aantal races tot vier.

Warcraft 3 is een van de weinige games met helden in legereenheden, in tegenstelling tot games als Dota, League of Legends of Starcraft 2, waarin je ofwel een kampioen bestuurt of je puur concentreert op het bouwen van een basis. Elke Warcraft 3-race heeft een unieke held, waarbij elke held is geclassificeerd op basis van zijn kernstatistieken: kracht, behendigheid en intelligentie.

Enkele van de beste helden van elk ras zijn de Mountain King for the Humans, The Orc's Tauren Chieftain, de late game-favoriet Death Knight from the Undead en de Demon Hunter of the Elven-race, die misschien wel de slechtste helden in het spel heeft. .

Grote Warcraft-spelers

Warcraft 3 was hoogstwaarschijnlijk het eerste computerspel in de geschiedenis dat aanleiding gaf tot eSports-legendes. Er waren veel bekende namen in de competitieve egaming-scene van Warcraft 3.

Li 'Sky' Xiaofeng

Li Xiaofeng was een Chinese Warcraft 3-meester die een revolutie teweegbracht in de manier waarop het menselijk ras in het spel wordt weergegeven. Hij won de World Cyber Games in de rode trui van China in 2005 en 2006. Deze wedstrijd werd beschouwd als het toppunt van internationale Warcraft 3-gaming, en Li's overwinning daarin leverde hem twee jaar op rij een plaats op in de eregalerij van de World Cyber Games. .

Yoan 'ToD' Merlo

Yoan Merlo is nog een andere bekende speler die de World eSports Games, de Blizzard Worldwide Invitational en de Cyberathlete Professional League heeft gewonnen. Hij presteerde ook bewonderenswaardig op de World Cyber Games, waar hij zilveren en bronzen medailles won en werd uitgeroepen tot de beste Warcraft 3-speler van 2007.

Wang 'Infi' Xuwen

Tijdens het spelen van het spel stond Wang Xuwen bekend om het bouwen van talrijke offensieve en defensieve torens. Hij won talloze toernooien, waaronder het International eSports Festival in 2007, KODE5 in Moskou, de World eSports Games in 2008, de World Cyber Games in 2009 en het Warcraft 3 Champions League seizoen XIV met team World Elite.

Is er een Warcraft-toernooi of -competitie?

Misschien wel het grootste en meest verwachte Warcraft-toernooi is de ESL Pro Tour, of wat ook wel bekend staat als DreamHack geopend.

Dreamhack begon in de vroege jaren 1990 als een kleine bijeenkomst van klasgenoten en vrienden in de kelder van een basisschool in Malung, Zweden. Het werd in 1994 verplaatst naar de schoolkantine en werd destijds een van de grotere regionale demo-tech- en gaming-evenementen. Dit was ook het eerste evenement dat DreamHack werd genoemd.

Het evenement, dat in 1997 plaatsvond in Arena Kupolen in Borlänge, werd destijds het grootste LAN-feest van Zweden en het op twee na grootste feest in Scandinavië. Bovendien werden DreamHack 2001 en daaropvolgende evenementen gehouden in het Elmia-expositiecentrum in Jönköping, waar het sindsdien is gebleven.

Op 15 november 2012 kondigde DreamHack een samenwerking aan met Major League Gaming (MLG) en de Electronic Sports League (ESL) om de groei en ontwikkeling van de Noord-Amerikaanse en Europese eSports-scènes te ondersteunen. Deze samenwerkingen omvatten universele ranglijsten, uniforme competitiestructuren en andere functies.

Op 30 september 2020 maakte ESL bekend dat het had besloten te fuseren met DreamHack. De twee bedrijven opereren als één, maar de twee merken worden onafhankelijk gerund. De ESL Pro Tour 2020 is 's werelds eerste Warcraft 3 professionele tour. ESL organiseert, sponsort en host het evenement in samenwerking met DreamHack.

Het is niet verwonderlijk dat Zuid-Korea het beste land is dat de concurrentie op het wereldtoneel versloeg. Toen Gen.G, een in Californië gevestigd e-sportbedrijf, in 2019 de Gen.G Elite Esports Academy in Seoul opende, gingen ze zelfs zo ver om te zeggen dat "Zuid-Korea nog steeds wordt beschouwd als het mekka van eSports" en dat "dit is waar het meeste talent is"

Zuid-Korea is altijd de definitie geweest van wat een competitieve videogame is. Online gamen is in Zuid-Korea eerder en sneller van de grond gekomen dan waar ook ter wereld. Toen de natie eind jaren negentig voor het eerst high-speed internet introduceerde, zag het een toename van het aantal 24-uurs gaming-cafés die bekend staan als pc-knallers.

Deze intrigerende, vaak ondergrondse locaties evolueerden tot epicentra van de gamecultuur en organiseerden uiteindelijk informele toernooien. Tegen het jaar 2000 waren de Zuid-Koreaanse kabelzenders de eerste ter wereld die online gamecompetities uitzonden.

Volgens een recent onderzoek van het ministerie van Onderwijs is eSports nu de vijfde meest voorkomende toekomstige baan onder Zuid-Koreaans studenten, die alleen atleten, artsen, leraren en makers van digitale inhoud volgen. In 2022 wordt eSports zelfs opgenomen in de Asian Games.

Topspelers, zoals League of Legends' Lee Sang-hyeok, codenaam Faker, bereikt hetzelfde niveau van roem en fortuin als K-popidolen. Miljoenen mensen stemmen af om ze in realtime op internet te zien spelen. Vóór de pandemie propten fans zich in eSports-arena's die eruitzagen als een kruising tussen een rockconcert en een pro-worstelstadion.

De topspeler is, niet verwonderlijk, van Koreaanse afkomst. Jang 'Moon' Jae Ho is vijfvoudig wereldkampioen Warcraft 3, een voormalige legendarische Night Elf-speler in Warcraft 3 en een Zerg-speler in Starcraft II. Hij heeft drie nationale Zuid-Koreaanse competities op televisie gewonnen, evenals vier seizoenen van MBCGame's World War.

Moon werd vaak gezien in Warcraft 3 met strategieën die de standaard werden voor veel Night Elf-spelers en die de "5th Race" werden genoemd. Hij heeft deelgenomen aan en won de meest uitgezonden Warcraft 3-games van alle Warcraft 3-spelers.

Toen Starcraft II werd uitgebracht, nam hij deel aan grote evenementen voor zowel Starcraft II als Warcraft 3, maar Moon stapte uiteindelijk fulltime over naar Starcraft II toen hij zich aansloot Fnatic in januari 2012.

Moon verschijnt in de documentaire "Beyond the Game" als een van de Warcraft 3-spelers.

Wedden op Warcraft bij providers

Warcraft 3 goksites zijn tegenwoordig praktisch klavertje vier, maar er zijn online weddenschappen beschikbaar. De nieuw uitgebrachte Warcraft 3: Reforged, evenals een toegewijde fanbase die gedurende tientallen jaren is gecultiveerd, en het succes van wedden op World of Warcraft en Heroes of the Storm-weddenschappen, hebben allemaal de Warcraft 3-wedscène geholpen.

Er zijn talloze sportsbooks waar je kunt wedden op Warcraft 3. Je moet rekening houden met je behoeften en voorkeuren bij het zoeken naar het beste online sportsbook. Factoren zoals hoe vaak u speelt en de soorten weddenschappen die u wilt plaatsen, kunnen allemaal van invloed zijn op uw beslissing. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een online bookmaker met een gebruiksvriendelijke interface, terwijl anderen zich meer zorgen maken over het aantal weddenschappen dat ze per dag kunnen plaatsen.

Om te wedden, moet u zich eerst aanmelden bij een gerenommeerde bookmaker. Om uw risico's te verminderen, moet u eerst de regels van de bookmaker bekijken voor het wedden op Warcraft 3.

De beste Warcraft 3 goksites zijn als volgt:

  • 1xBet
  • verloofde
  • 10bet
  • Parimatch
  • Betsson

Houd er rekening mee dat alleen omdat een site een eSport aanbiedt, dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat deze aanbiedt om op alle wedstrijden te wedden. Nogmaals, omdat sommige online sportsbooks alleen hun tenen in het water dompelen op het gebied van videogames, kunnen ze ervoor kiezen om zich uitsluitend te concentreren op grote evenementen zoals internationale bekers, terwijl ze de wedstrijden voor kleinere evenementen negeren.

Houd er rekening mee dat je je niet moet beperken tot slechts één sportsbook. Als het gaat om wedden op Warcraft 3, zijn niet alle bookmakers gelijk. Sommige bieden misschien maar een paar markten, terwijl andere een breder assortiment bieden.

Het belangrijkste is dat niet alle esportbookers zo ijverig of bekwaam zijn in het prijzen van hun markten als anderen. Denk dus goed na over al uw opties voordat u een weddenschap plaatst. Misschien ontdek je al snel dat je een goed idee hebt met welke bookmakers het meest lonend zijn om mee te wedden.

Om vruchtbaar te wedden op Warcraft 3, zijn deze dingen de belangrijkste dingen om te doen: het spel leren en kijken naar de huidige vorm van alle relevante spelers en teams.

Als u deze dingen in gedachten houdt, biedt dit geweldige ondersteuning omdat ze met elkaar verbonden zijn. Het is ook een goed idee om personeelsbewegingen in de gaten te houden, aangezien zelfs kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben op de algehele uitkomst van een Warcraft 3-wedstrijd.

Besteed aandacht aan huidige games, omdat deze een impact kunnen hebben op toekomstige games als je meer geld wilt verdienen terwijl je gokt op Warcraft 3.

Volg de beste Warcraft-teams en zet nauwkeurig in

Sommigen beweren dat Warcraft 3 de eerste game was die de eerste eSports-legendes creëerde. Dit kan zijn omdat Warcraft 3 een zeer 1 versus 1 eSport is, met slechts enkele kaarten en toernooien die een 2 versus 2 vereisen.

De ESL Pro Tour 2021 is een online toernooi met spelers verdeeld over drie regio's: Amerika, Azië en Europa.

Het reguliere wedstrijdpad, ongeacht de regio, is om je aan te melden voor een open kwalificatie en vervolgens een plek te bemachtigen in de gesloten kwalificatie. Doe dan mee aan de closed qualifier en geef de Challenger een plekje. De best gerangschikte spelers worden uitgenodigd voor de Challenger; ze doen niet mee aan kwalificatiewedstrijden.

Als je de beste Warcraft 3-spelers wilt volgen en nauwkeurig wilt wedden, zijn hier enkele van de topspelers om in de gaten te houden.

Vanuit Amerika moet je uitkijken naar de uit Oregon afkomstige Victor 'Hitman' Lin. Hij is een actieve Orc-speler en speelt momenteel voor DuSt Gaming en Zero Effort. Ook uit Oregon, Abdulaziz "CrunCher" Abed is een actieve menselijke speler. Hij maakt momenteel deel uit van DuSt Gaming.

Op het Aziatische slagveld van Warcraft 3 is Lai "Colorful" Yongyun een professionele Chinese Night Elf-speler. Natuurlijk is Jang "Moon" Jae Ho een legendarische Korean Night Elf-speler die momenteel voor DRX speelt. Guo "eer0" Zixiang speelde Orc toen hij bij ZDR was, maar speelt nu Undead en wordt gecoacht door WFZ.

Eom "FoCuS" Hyo Sub, Park "Lyn" Joon en Jeon "Soin" Jin Hwan zijn allemaal professionele Koreaanse Orc-spelers. Moon "Chaemiko" Chae Young, niet te verwarren met Jang "Moon" Jae Ho, is een professionele Koreaanse menselijke speler, die momenteel in competitie is met RAPTOR Gaming.

Xu "Fortitude" Yuxing, ook wel 'Romantic' genoemd, is een professionele Chinese speler die gespecialiseerd is in het menselijk ras.

Aan de Europese kant van het spel leidt het bord de beroemde Dmitry "Happy" Kostin, de beste Warcraft 3-speler ooit uit Rusland, die zich richt op de Undead-race. Andriy "Foggy" Koren komt uit Oekraïne en is gespecialiseerd in de Night Elf-race.

Sergey "HawK" Shcherbakov is een andere Russische speler, maar hij is gespecialiseerd in het menselijk ras. Daniel "XlorD" Spenst is een professionele Duitse Undead-speler die momenteel mousesports vertegenwoordigt. Een andere Russische speler, Ilya "JohnnyCage" Yashenkov, is een actieve Russische Human-speler die momenteel speelt voor Thunder Ducks.

Voors en tegens

Pluspunten

Warcraft 3: Reforged verbetert een paar aspecten van de originele game terwijl de kerngameplay ongewijzigd blijft, wat een goede zaak is. Reforged, voor het grootste deel, verbetert de beelden. Structuren, NPC's, monsters en de meeste eenheden zijn verbeterd ten opzichte van de originele games.

De campagnes voor één speler in Reforged zullen je uren en uren bezig houden, omdat ze uitgebreide verhalen bevatten die worden verteld vanuit het perspectief van verschillende rassen. Daarnaast zijn missies uit de originele Warcraft 3 en The Frozen Throne-uitbreiding opgenomen in Reforged.

nadelen

De onthulling van Reforged beloofde een aanzienlijke grafische revisie, en terwijl Reforged de beelden verbetert, dragen stijve animaties bij aan een algehele visuele goedkoopheid. Sommige texturen en kaarten hebben een vreemde wazigheid waardoor ze een lagere resolutie lijken dan ze zijn.

Omdat je geen speciale keybinds kunt maken, moet je naar je gamebestanden gaan en ze wijzigen in een DOC- of TXT-bestand om de ervaring opnieuw te creëren. Als klap op de vuurpijl is de gebruikersovereenkomst voor Reforged herschreven, zodat Blizzard eigenaar is van alle aangepaste games. Reforged biedt niet veel nieuws voor veteranen om van te genieten, en het verwijdert functies waaraan die spelers gewend zijn geraakt.

Warcraft-weddenschappen begrijpen

Vandaag de dag, online esports-bookie bieden gokkers vier verschillende soorten Warcraft 3-weddenschappen. Weddenschappen van de markt voor wedstrijdwinnaars, de markt voor handicaps, de markt voor futures of regelrechte winnaars en de markt voor specials zijn voorbeelden.

De markt voor wedstrijdwinnaars is het eenvoudigste type gokmarkt om te begrijpen. Punters kiezen aan het einde van het spel welke van de twee teams zal winnen. Handicapweddenschappen plaatsen één team (meestal de favorieten) in een scoringsachterstand (-0,5, -1 of 1,5 bijvoorbeeld), en om een weddenschap te winnen, moet het team één doelpunt meer scoren dan hun handicap.

Naast de bovengenoemde markten, kunnen Warcraft 3-gokkers inzetten op de futures- of regelrechte winnaarsmarkt, waar ze kunnen anticiperen op de winnaar van een bepaald toernooi voordat het begint, en op de speciale markten. De specials-markten zijn vooral spannend omdat ze weddenschappen bevatten zoals de juiste score of het aantal kills (over/onder) die alleen een echte Warcraft 3-fan correct kan voorspellen.

Warcraft-tips en -trucs

Het is onvermijdelijk een kansspel, zoals bij alle weddenschappen; gokkers die het meeste weten over de spelers en teams die strijden, hebben echter altijd een betere kans om een winnende weddenschap te plaatsen. Houd, voordat u uw weddenschappen op de eSport plaatst, de volgende Warcraft 3 goktips in gedachten.

Voordat u een weddenschap plaatst, moet u bekend zijn met alle beste Warcraft 3-spelers en -teams. Bekijk de resultaten van teams en spelers om u te helpen bij het plaatsen van weddenschappen. Als de twee teams al eerder hebben gevochten, krijg je een idee van hoe deze laatste wedstrijd zal verlopen. Dit is het soort informatie dat veel gokkers gebruiken om hen te helpen bij het kiezen van het beste team in een verscheidenheid aan eSports en traditionele sporten.

Als een van de spelers bijvoorbeeld de laatste tien onderlinge wedstrijden heeft gewonnen, is het onwaarschijnlijk dat de speler die die tien wedstrijden heeft verloren de elfde wedstrijd zal winnen. Voordat je een winnaar kiest in een teamtoernooi, moet je de spelers van elk team onderzoeken. Hoe stapelt elk rooster zich op? Zoek de vorige wedstrijd- en competitieresultaten van elke speler op om een beter idee te krijgen van welk team het sterkst is.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-sporten
About

Zhang Wei, beter bekend in de Esports-arena als 'DragonMaster', heeft een niche veroverd als thought leader op het kruispunt van online casino's en Esports. Met een onfeilbaar instinct voor trends, gecombineerd met een nauwgezette aandacht voor detail, is hij zowel een strateeg als een visionair in het veld.

Send email
More posts by Zhang Wei